Apukeskus

BONUS

Ennen kuin ne voidaan nostaa, tulee NetBet Sportin bonustarjousten varat lyödä vetoa alla olevien ehtojen mukaisesti.

Ellei toisin mainita, tulee seuraavia ehtoja noudattaa:

 

Kuinka pelaat bonuksen:

Kaikki bonukset voidaan lyödä vetoa useita kertoja. Kaikki vetotyypit lasketaan panostukseen, paitsi virtuaaliurheilun vedot. Bonuksen ehdot vaihtelevat riippuen tarjouksesta. Tarkistathan yksittäisten tarjousten ehdot.

Yleisesti ottaen, saatu bonussumma tulee olla lyöty vetoa yhden (1) tai useamman kertaa yksittäis- ja yhdistelmävedoissa. Jokaisen tapahtuman tulee täyttää minimikertoimet. Jos ei, asetettuja vetoja ei oteta huomioon bonuksen ehdoissa.

Bonus myönnetään sinulle kokonaisuudessaan vasta, kun kaikki vedot on ratkaistu.

Mikäli tilin saldo koostuu sekä oikeasta rahasta että bonuksesta, oikean rahan saldo käytetään aina ensimmäisenä. Vedot, jotka asetetaan oikean rahan saldolla, lasketaan myös bonuksen panostusvaatimukseen.

Huomioithan, että talletusbonukset käytetään aina ennen yleisiäbonuksia, huolimatta siitä, minä päivänä ne on aktivoitu. Esimerkiksi, jos olet saanut ilmaisbonuksen, sitten talletusbonuksen sen jälkeen, tulee sinun täyttää kaikki talletusbonuksen ehdot ensimmäiseksi.

Ensimmäinen ratkaistu veto lasketaan bonuksen kierrätykseen, kun on kyse kahdesta samanlaisesta vedosta.

 

KAKSI SAMANLAISTA VETOA

Useat samanlaiset vedot samaan tapahtumaan, mutta eri tarjontoihin, eivät vaikuta panostusvaatimuksiin. Ainoastaan ensimmäinen sopiva ehdot täyttävä otetaan huomioon, kun se on ratkaistu. Mikäli pelaajalla on useita aktiivisia urheiluvedonlyönnin bonuksia, silloin kaksoisvedot yhteen bonukseen voidaan laskea mukaan muissakin bonuksissa, joita pelaajalla on.

"Kaksoisvetoja" ei lasketa bonuksen panostusvaatimuksiin seuraavasti:

Yksittäisvedot

Kaksoisvedot yksittäisvetoihin ovat kaikki vedot, jotka on asetetty samaan urheilutapahtumaan sen jälkeen, kun ensimmäinen bonuksen ehdot täyttävä veto on asetettu.

Esimerkiksi: Pelaaja asettaa 20 € vedon sen puolesta, että Manchester voittaa Chelsean, ja vielä 10 € sen puolesta, että Chelsea voittaa Manchesterin. Panostusvaatimukseen otetaan ainoastaan mukaan ensimmäinen ratkaistu 20 € veto, jotta emme luo mahdollisuuksia väärinkäytöksille.

HUOMIOITHAN: Mikäli pelaajalla on useita aktiivisia urheiluvedonlyönnin bonuksia, silloin kaksoisvedot yhteen bonukseen voidaan laskea mukaan seuraavaan bonukseen, joka pelaajalla on.

’Pikavedoissa’ pätevät samat vaatimukset kuin yksittäisvedoissa. Joten, mikäli pelaaja asettaa kaksi pikavetoa samaan tapahtumaan, ainoastaan ensimmäisenä ratkaistu veto lasketaan. Niissä tapauksissa, joissa pelaajalla on useita bonuksia, toinen veto voidaan ottaa huomioon toiseen bonukseen liittyen, mikäli se täyttää kyseisen bonuksen ehdot.

Yhdistelmävedot

Mikäli pelaaja asettaa saman valinnan niin, että Manchester voittaa Chelsea yhdistelmävedossa, sen jälkeen, kun hän on jo asettaneet sen yksittäisvetona, yhdistelmäveto lasketaan voimassaolevaksi vedoksi ja se edistää bonuksen panostusvaatimusta (mikäli se täytää bonuksen yleiset ehdot).

Mikäli pelaaja asettaa kaksi identtistä yhdistelmävetoa (liittyen urheilulajiin, liigaan, tapahtumaan, tarjontaan tai valintoihin), jotka ovat bonuksen ehtojen mukaiset, katsomme toisen vedon olevan kaksoiskappale ensimmäisestä ja ainoastaan ensimmäinen ratkaistu lasketaan bonuksen panostusvaatimuksiin.

Mikäli pelaaja asettaa kaksi yhdistelmävetoa samoihin tapahtumiin ja tarjontoihin, mutta valinnat ovat erilaisiin tuloksiin/valintoihin (esim. yksi yhdistelmä tapahtuma 1 - kotivoitto, tapahtuma 2 - kotivoitto, tapahtuma 3 - kotivoitto, kun taas toinen yhdistelmä on tapahtuma 1 - vierasvoitto, tapahtuma 2 - vierasvoitto, tapahtuma 3 - vierasvoitto), emme laske toista vetoa kaksoisvetona, vaan ne molemmat otetaan mukaan panostusvaatimuksiin.

Vedontekijä otetaan mukaan panostusvaatimuksiin, käyttämällä samaa logiikkaa kuin yhdistelmävedoissa.

 

Mistä voin nähdä bonukseni saldon?

Voit katsella bonuksesi tietoja ja oikean rahan saldostasi menemällä Minun tilini, sitten klikkaamalla Bonus Historia. Mikäli sinulla on useita aktiivisia bonuksia, tulee sinun vapauttaa ne yksi toisensa jälkeen kronologisessa järjestyksessä täyttämällä kunkin panostusvaatimukset.

Bonuksen prioriteetti on asetettu vanhimmasta uusimpaan bonuksen luomis/myöntämispäivämäärän mukaisesti. Mikäli sinulla on bonus, jonka status on avattu (bonus, johon liittyy kelpoisvaatimuksia), on sen panosvaatimukset täytettävä ensimmäisenä, sillä vaadimme, että pelaaja lyö vetoa talletetulla summalla, minkä jälkeen bonusvarat voidaan ottaa käyttöön.

Kaikki talletusbonukset käytetään ennen kaikkia ilmaisibonuksia, huolimatta siitä milloin bonus aktivoitiin. Esimerkiksi, jos aktivoit ilmaisvetobonuksen ensiksi, ja sitten aktivoit talletusbonuksen hieman tämän jälkeen, tulee sinun silti täyttää kaikki talletusbonukseen ehdot ennen ilmaisvetobonusta.

 

Kuinka kauan bonukseni on voimassa?

Jotta voit ottaa kaiken hyödyn irti bonuksesta, tulee sinun täyttää vedonlyönnin vaatimukset 30 päivän kuluessa. Mikäli et tee niin, bonus ja kaikki sen avulla saadut mitätöidään. Vanhentumispäivä lasketaan siitä hetkestä kun bonus on lisätty tilillesi.

Siinä tapauksessa, jos saldosi menee nollaan (0,00 €), eikä sinulla ole avoimia vetoja tililläsi, etkä ole täyttänyt kaikkia bonuksen vaatimuksia, kaikki bonuksesi hävitään.

 

Milloin voin tehdä nostopyynnön?

Kaikki nostopyynnöt, jotka on tehty silloin, kun sinulla on yksi tai useampi aktiivinen bonus, johtaa automaattiseen bonussaldon ja kaikkien siihen liittyvien voittojen menettämiseen. Mikäli yhtä tai useampaa bonuksistasi ollaan juuri vahvistamassa, saat näytöllesi viestin, jossa sinua varoitetaan mahdollisesta varojen menetyksestä, ennen noston tekemistä.

 

BONUSVOITOT

Oikealla rahalla tehtyjen vetojen voitot maksetaan oikeana rahana.

Bonuksilla tehtyjen vetojen voitot maksetaan bonussaldoon.

Voitot vedoista, jotka on asetettu yhdistetyillä varoilla (oikea raha ja bonus), maksetaan takaisin samassa suhteessa kuin panos. (Esimeriksi: veto 100 €, josta 60 € on oikeaa rahaa ja 40 bonusrahaa, kertoimilla 2,0, maksetaan takaisin niin, että 120 € on oikeaa rahaa ja 80 € maksetaan bonussaldoon).

Yhden bonuksen bonusraha voidaan laskea osaksi toiseen bonukseen panostusvaatimusta.

Esimerkiksi:

Pelaajalla on kaksi bonusta. Bonus A on 50 €, Bonus B on myös 50 €. Bonusten kokonaissaldo on täten 100 €.

Pelaaja asettaa 100 € vedon (sisältäen 50 € molemmista bonuksista). Veto täyttää Bonus A:n vaatimukset. Mitä on jäljellä panostettavaksi Bonuksesta A, tulee siitä laskea 100 € panostusvaatimukseen. Mikäli veto voittaa, voitot jaetaan tasan, sillä summa on saatu useammasta kuin yhdestä bonuksesta.

 

YLEISET EHDOT

Seuraavia vetotyyppejä ei lasketa bonuksen panostusvaatimuksiin: peruutetut vedot, lunastetut vedot, palautetut vedot mikäli tasapeli (tasapeli ei vetoa) ja vedot, jotka on asetettu ilmaisvedoilla.

Bonustarjoukset voidaan lunastaa vain kerran.

Mikäli bonusta väärinkäytetään, NetBet pidättää oikeuden poistaa pelaajan tililtä sekä bonuksen että voitot, jotka on saatu sen avulla.

Kaikki tarjouksemme on rajoitettu yhteen henkilöön per perhe, kotitalous, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilinumero (esim. joka on liitetty luottokorttiin tai pankkikorttiin) ja yleisessä käytössä oleva tietokone (esim. yleisissätiloissa tai työpaikalla).

NetBet voi sen yksinomaisella harkinnalla rajoittaa ehtoja, joiden mukaan pelaajat voivat osallistua tarjouksiin ja se pidättää oikeuden vaihtaa, poistaa tai peruuttaa nämä ehdot.

 

ILMAISVEDOT


Mikä on ilmaisveto?

Ilmaisveto on veto, jonka voit asettaa käyttämättä oikean rahan saldoa.

Voitot ilmaisvedoista ovat nettoa: Ilmaisvedon summaa ei ole sisällytetty voittosummaan kokonaisuudessaan. Esimerkiksi: Asetat 10 €:n ilmaisvedon kertoimella 10,00. Mikäli voitat vedon, hyvitetään voitot nettona esim. 90 € [= (10 x 10) - 10] käteisenä.

Ilmaisvedot maksetaan käteisenä: Ne voidaan nostaa ilman muita ehtoja.

Ilmaisvedot voidaan käyttää vain kerran (1 kerran): jos ilmaisveto käytetään vain osittain (esim: 1 € käytetään 5 € ilmaisvedosta), jäljelle jäävä arvo menetetään.

Lukuunottamatta tiettyjä erikoisehtoja, ilmaisvedot voidaan käyttää mihin tahansa urheilulajiin ja mihin tahansa vetotyyppiin (lukuuottamatta järjestelmävetoja), eikä kertoimiin ole asetettu rajoituksia.

 

Kuinka käytän ilmaisvetoni?

Käyttääksesi ilmaisvedon, klikkaa mitä alkanutta tai tulevaa peliä, johon haluat asettaa vedon.

Ilmaisvetovaihtoehto ilmestyy vetokuponkiisi. Tämän jälkeen, tulee sinun ainostaan valita ilmaisveto, jonka haluat käyttää.

Siinä tapauksessa, että summa, jolla lyöt vetoa ylittää ilmaisvedon summan, oikean rahan varojasi käytetään täyttämään puuttuva summa.

 

Mistä voin nähdä saatavilla olevat ilmaisvetoni?

Voit tarkastella ilmaisvetojasi Minun tilini -sivulla valitsemalla Bonushistoria. Löydät sivun ruudun oikeasta yläkulmasta.

 

Kuinka kauan ilmaisvetoni ovat voimassa?

Ellei toisin ole mainittu, ilmaisvedot ovat voimassa maksimissaan 7 päivää.

 

YLEISET EHDOT

Ellei erikseen ole mainittu toisin, tällä sivulla mainitut ehdot pätevät.

Ilmaisvedot ovat voimassa ainoastaan urheilutapahtumiin eikä niitä voida vaihtaa.

Ilmaisvetojen ehdot voivat vaihdella, ja ne löytyvät Bonushistoria -osiosta Minun tilini -sivulla tai tarjoussivulta.

Vain yksi tarjous per henkilö/käyttäjätili/IP-osoite/kotitalous.

Jos yksittäisveto asetetaan käyttäen ilmaisvetoa, NetBet pidättää oikeuden hyvittää vedon (ehtoja sovelletaan).

Ilmaisvetoihin, jotka ovat osa sosiaalisenmedian kilpailua, tai jotka löytyvät lukuisten yhteistyökumppaneidemme sivustoilta, sovelletaan niiden omia panostusvaatimuksia. Tarkistathan kyseessä olevan tarjouksen ehdot ja ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoa.

Ilmaisvetoja ei voida käyttää tiettyihin tarjouksiin kuten palautettuihin vetoihin/cashbackiin/lunastukseen/paranneltuihin kertoimiin.

NetBet Sport pidättää oikeuden muuttaa, kumota tai peruuttaa nämä ehdot.