Apukeskus

Meidän BlackJack-pelimme koostuu jakajasta ja pelaajasta. Jakajalla on 6 korttipakkaa, joista kaikki on sekoitettu yhteen.

Ennen kuin jakaja alkaa jakaa kortteja, pelaaja valitsee summan jonka he haluavat lyödä vetoa tuplaklikkaamalla pelimerkkipinoa, valiten eri summista kuten 1 €, 5 €, 10 €, 25 €, 50 €, 100 € tai 500 €, asettaakseen vetonsa. Asetettuaan vetonsa pelaajan tulee klikata ”PELAA”-nappia.

Kun jakaja alkaa jakaa kortteja, pelaaja ei voi tehdä muutoksia vetoihinsa.
Eri napit syttyvät palamaan riippuen pelin asetuksista. Esimerkiksi, jos pelaajan on mahdollista jakaa kortit kahteen eri pinoon, ”JAA”-nappula ilmestyy näyttöön, mikä antaa pelaajan pelata kahdella eri kädellä.

BlackJackin tavoitteena pelaajalle on yrittää päästä niin lähelle numeroa 21 lisäämällä kaikki jakajan jakamien korttien arvot, per käsi, ylittämättä numeroa 21. Pelaaja voittaa pelin, jos heillä on 21 pistettä, tai jos pelaajan pisteiden kokonaissumma on korkeampi kuin jakajan. Häviät pelin, tai saat ”bustin”, jos ylität pisteiden summan 21. Jos pelaajan saama pistemäärä on sama kuin jakajan, pelaajan alkuperäinen panos palautetaan.
Jokainen kortti on pelissä siihen kirjoitetun numeron arvoinen. Kuvakortit kuten sotilas, kuningatar tai kuningas ovat arvoltaan kymmenen. Ässät antavat pelaajan päättää kortin arvon ja ne voivat olla joko 11 tai 1.

- Pelaaja saa 2 korttia, kuvapuoli ylöspäin. Pelaaja voi ottaa niin monta korttia kuin hän haluaa.

- Jakaja saa myös 2 korttia; yksi on kuvapuoli ylöspäin ja toinen on kuvapuoli alaspäin. Jakajan palauttaa ”piilotetun” korttinsa vasta kun pelaaja on saanut pelinsä loppuun.

- Tämän jälkeen jakaja paljastaa ”piilotetun” korttinsa
- Jos jakajan kokonaissumma on 17 ja 21 välillä, jakajan tulee ”jäädä”

- Jos korttien kokonaissumma on joko 16 tai vähemmän, jakaja jatkaa korttien ottamista kunnes hänen kokonaissummansa on 17 tai enemmän.

- Kun jakaja ylittää summan 21, hän häviää pelin ja pelaaja voittaa vedon.

- Pelaaja voittaa pelin jos heidän kätensä kokonaissumma on korkeampi kuin jakajan käden kokonaissumma, ylittämättä lukua 21.

- Kaikki kädet, joiden arvo on vähemmän kuin jakajan käden kokonaissumma häviävät pelin.
- Jos pelaajalla on BlackJack (mikä tarkoittaa että heillä on kymppi tai kuvakortti ässän kanssa), he voittavat vetonsa 1,5-kertaisesti ellei jakajalla ole myös BlackJack-kättä. Siinä tapauksessa peli päättyisi tasapeliin.

VAIHTOEHDOT:

”TUPLAUS"
Pelaaja voi painaa “TUPLAUS”-nappia sen jälkeen kun hän saa kaksi ensimmäistä korttia.
Tämä vaihtoehto tuplaa heidän alkuperäisen panoksensa automaattisesti ja jakaja jakaa pelaajalle kolmannen kortin kuvapuoli ylöspäin.
Pelaaja ei voi saada muita kortteja.
Pelaaja voi tuplata ainoastaan kun hän saa kaksi ensimmäistä korttiaan pelikäsien jakamisen jälkeen.

”JAKAMINEN"
Jos pelaajan kaksi ensimmäistä korttia ovat samanarvoiset, pelaajalla on oikeus jakaa heidän kätensä kahtia.
Jokainen käsi pelataan itsenäisesti.
Pelaaja pelaa nyt kahdella eri kädellä ja hän voi pyytää niin monta korttia kuin haluaa molemmille käsille, niin kauan kuin käsien arvo ei ylitä 21 pistettä.
Jos pelaaja haluaa jakaa kaksi ässää kahtia ja jos hän saa BlackJackin, se lasketaan vain yhden kerran 21 pisteeksi. Tässä tapauksessa 21 pistettä myös jakajan kädessä lasketaan tasapeliksi.

”LOPETUS"
Pelaaja voi painaa “LOPETUS”-nappia sen jälkeen kun hän saa kaksi ensimmäistä korttia.
Tämä toiminto antaa pelaajan lopettaa pelin ja saada alkuperäisen panoksensa joko puoliksi tai kokonaan takaisin, riippuen pelimuodosta.
Tämän jälkeen peli alkaa alusta kuten tavallisesti.

”VAKUUTUS"
Pelaajalla on mahdollisuus valita ”VAKUUTUS”-nappula, kun jakajan näkyvä kortti on ässä. Tämä tarkoittaa, että pelaaja voi lyödä vetoa puolella alkuperäisestä panoksestaan taatakseen ettei hän menetä koko panostaan, jos jakajalla on ässän lisäksi käsi, mihin kuuluu kymppi tai kuvakortti.
Jos jakajan kortti on ässä tai kymppi, pelaaja voittaa vakuutusvetonsa 2,5-kertaisena (mikä tarkoittaa että hän saa pitää sekä alkuperäisen panoksensa että vakuutusvetonsa panoksen).
Jos jakajan piilossa oleva kortti on arvoltaan vähemmän kuin 10, pelaaja häviää vakuutusvetonsa ja peli jatkuu kuten normaalisti. Voittaja on se, kenen lopullinen pistemäärä on lähempänä lukua 21
Et voi jakaa kättäsi tai tuplata jos sinulla on vakuutus käytössä.

"PUSH" tai ”TASAPELI":
Peli päättyy tasapeliin, kun jakajalla ja pelaajalla on samanarvoiset kortit. Jos peli päättyy tasapeliin, kukaan ei häviä ja pelaajan alkuperäinen panos palautuu hänelle.

Pelin asetukset

Pelimerkkien oletusarvona on 1.

Peliohjeet

BlackJackin monikätisessä versiossa voit pelata jopa viidellä kädellä jakajan kättä vastaan. Jakajan tulee nostaa ainakin 16 ja saada 17 tai korkeampi käsi. Jos olet käyttänyt kaikki mahdolliset kädet, jakajan ei tarvitse nostaa ylimääräisiä kortteja. Seuraavat säännöt koskevat kaikkia kolmea mahdollista kättä per peli.
Huomioithan:

- Bust – kun kädessä on yli 21 pistettä, pelaaja saa “Bustin”.
- BlackJack – kun kahden ensimmäisen kortin summa on tasan 21; BlackJack voittaa tavallisen 21.
- Push – kun pelaajalla ja jakajalla on sama korttien arvo; silloin veto palautetaan pelaajalle.
- Kova käsi: Mikä tahansa käsi, missä ei ole ässää. Jokainen käsi, jossa on ässä joka lasketaan 1 bustin välttämiseksi.
- Pehmeä käsi: kun ässä voidaan laskea 11 ilman, että käsi menee yli 21 pisteen.

 

Kun pelaat monikätistä BlackJackia, seuraa näitä ohjeita:

 

Vaihe 1: Aloittaaksesi pelin sinun tulee ensin asettaa veto. Asettaaksesi ante-vedon, klikkaa pelimerkkiä ja valitse haluttu arvo, sen jälkeen klikkaa Ante-vetoaluetta asettaaksesi pelimerkin pöydälle. Jokainen klikkaus asettaa yhden pelimerkin. Voit asettaa niin monta pelimerkkiä vetoosi kuin haluat, mutta pidäthän mielessä että vedon arvo ei voi ylittää pöydän maksimiarvoa ja peltililläsi tulee olla tarpeeksi katetta vedon asettamiseen.


Huomioithan
Sen jälkeen kun klikkaat JAA -nappulaa, et voi enää valita erilaista pelimerkkipinoa ennen kuin peli päättyy.

 

Vaihe 2: Kun olet asettanut vetosi, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

- JAA – Klikkaa JAA -nappulaa, kun olet asettanut vedon aloittaaksesi pelin.
- PERUUTA – Klikkaa PERUUTA-nappulaa, ennen kuin aloitat pelin jos haluat peruuttaa nykyisen vetosi ja asettaa erilaisen vedon.

 

Vaihe 3: Sen jälkeen kun peli alkaa ja saat kaksi ensimmäistä korttiasi, seuraavat vaihtoehdot ovat tarjolla, riippuen sen hetkisestä tilanteesta:

- NOSTA – Käytä NOSTA-nappulaa jos haluat saada yhden kortin lisää.
- VETÄYDY – Klikkaa VETÄYDY-nappulaa, jos olet tyytyväinen nykyiseen käteesi ja haluat lopettaa pelin. Kun klikkaat tätä nappia, jakaja näyttää piilotetut korttinsa ja jakaa muut kortit kuten tarpeellista.
- TUPLAUS – Kun saat kaksi ensimmäistä korttia, klikkaa TUPLAUS-nappulaa tuplataksesi ante-vedon. Saat kolmannen kortin kuvapuoli ylöspäin, ja jakaja paljastaa piilotetut kortit ja nostaa muut kortit mikäli niille on tarvetta. Huomioithan että jos käytät tätä nappulaa, et voi saada enää lisää kortteja nykyiseen käteesi. ’Tuplaus’-vaihtoehto on ainoastaan saatavilla kahden ensimmäisen kortin jakamisen jälkeen. Käden puolittamisen jälkeen, ”tuplaus”-vaihtoehto on myös tarjolla kahdelle ensimmäiselle kortille molemmissa käsissä
- JAKAMINEN – Jos kahdella ensimmäisellä kortillasi on sama arvo, voit käyttää JAKAMINEN- nappulaa jakaaksesi nykyisen kätesi kahteen eri käteen. Kummassakin kahdessa kädessä on yksi kahdesta ensimmäisestä kortista sekä uusi kortti joka on saatu jakamisen jälkeen. Huomioithan, että kun toinen kortti annetaan kumpaankin käteen, tulee tästä kädestä tulee pelaajan nykyinen käsi.

Pelaat jokaisen käden itsenäisesti, nykyinen käsi on korostettu nuolella sen yläpuolella.
Tämä vaihtoehto asettaa alkuperäisen vedon yhteen käteen ja uuden vedon joka on yhtäsuuri alkuperäisen vedon kanssa, joka vähennetään pelitilisi varoista, toiseen käteen. Sinulla on nyt samanarvoinen veto molemmissa käsissä.
Voit pyytää niin monta korttia kuin haluat kumpaankin käteen, kun tämä käsi on nykyisenä, niin kauan kuin käden arvo ei ylitä 21.
Puolittamisen jällkeen, ässä ja kymmenen arvoinen kortti lasketaan 21 ja niiden ei katsota muodostavan BlackJackia. Voit puolittaa käden vain yhdesti vedonlyöntikierroksella.

- VAKUUTUS – Halutessasi voit asettaa ’vakuutus’-vedon jolloin jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä. Tämä tarkoittaa että varmistat ettet häviä koko vetoa jos jakaja saa BlackJackin asettamalla toisen vedon vakuudeksi, mikä on arvoltaan puolet ante-vedostasi. Vakuutus-vaihtoehto on ainoastaan käytettävissä jos sinulla ei ole BlackJackia. Siinä tapauksessa jos sinulla on BlackJack ja jakajan kortti jossa on kuvapuoli ylöspäin on ässä, sinulta kysytään ’TASARAHAA’.

Jos jakajalla on ässä ja hän saa kympin arvoisen kortin, häviät alkuperäisen vetosi mutta voitat 2:1 vakuutusvedon.
Jos jakajan piilotettu kortti ei ole arvoltaan kymmenen, menetät vakuutusvetosi ja peli jatkuu kuten normaalisti. Et voi jakaa tai tuplata sen jälkeen kun olet asettanut vakuutusvedon.
K un peli kysyy sinulta VAKUUTUKSESTA (kyllä tai ei), merkitse ”muista tämä valinta”-boksi jos haluat tehdä saman valinnan joka kerta nykyisen pelin aikana. ”Muista tämä valinta”-boksi on ainoastaan saatavilla kun pelaat useita käsiä. 

- TASARAHAVoit valita ’TASARAHA’-vaihtoehdon kun sinulla on BlackJack ja jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä. Jos otat ’TASARAHAN’, voitat 1:1 alkuperäisestä vedostasi ja peli loppuu. Vaikka jakajalla olisi BlackJack, voitat sen sijaan että saisit ’pushin’.

Kun peli kysyy sinultaVAKUUTUKSESTA (kyllä tai ei), merkitse ”muista tämä valinta”-boksi jos haluat tehdä saman valinnan joka kerta nykyisen pelin aikana. ”Muista tämä valinta”-boksi on ainoastaan saatavilla kun pelaat useita käsiä.

 

Vaihe 4: kaikki voitot lisätään saldoosi, ja sinulla on mahdollisuus

- pelaa uusi peli klikkaamalla UUSI PELI-nappulaa –jatka sitten vaiheeseen 1
- klikkaa VIIMEISIN VETO-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 2
- aseta sama panos kuin edellisessä pelissä klikkaamalla UUSINTAVETO & JAA KORTIT-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 3.

 

Huomioithan: jos palautat pelisession UUSINTAVETO & JAA KORTIT ja VIIMEISIN VETO-nappulat eivät tule näkyviin. Jos sinun saldosi ei kata tätä aktiviteettia, dialogi-ikkuna ilmestyy ja ilmoittaa sinulle tästä.

Maksut

Vetotyyppi 

Maksu 

Ante-veto

1:1

BlackJack

3:2

Vakuutus

2:1, vakuutusveto

Tasaraha

1:1

Ante-veto on voitettu, kun pelaajan käsi on lähempänä 21 kuin jakajan käsi, ilman että se menee yli 21. 

Korttien arvo

Jokaisessa korttipakassa on neljä maata: Padat, ruudut, hertat ja ristit. Kaikki maat ovat tasavertaisia

Kortti 

Kortin arvo 

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

Jätkä

10

Kuningatar

10

Kuningas

10

Ässä

1 tai 11

Pelin asetukset

Pelimerkkien oletusarvona on 1.

Peliohjeet

BlackJackin Atlantic City-versiossa voit pelata kädelläsi jakajan kättä vastaan. Jakajan tulee nostaa ainakin 16 ja saada 17 tai korkeampi käsi. Jos olet käyttänyt kaikki mahdolliset kädet, jakajan ei tarvitse nostaa ylimääräisiä kortteja.

Huomioithan:

- Bust – kun kädessä on yli 21 pistettä, pelaaja saa “Bustin”.
- BlackJack – kun kahden ensimmäisen kortin summa on tasan 21; Black Jack voittaa tavallisen 21.
- Push – kun pelaajalla ja jakajalla on sama korttien arvo; silloin veto palautetaan pelaajalle.
- Kova käsi: Mikä tahansa käsi, missä ei ole ässää. Jokainen käsi, jossa on ässä joka lasketaan 1 bustin välttämiseksi.
- Pehmeä käsi: kun ässä voidaan laskea 11 ilman, että käsi menee yli 21 pisteen.

 

Kun pelaat Atlantic City BlackJackia, seuraa näitä ohjeita:

 

Vaihe 1: Aloittaaksesi pelin sinun tulee ensin asettaa veto. Asettaaksesi ante-vedon, klikkaa pelimerkkiä ja valitse haluttu arvo, sen jälkeen klikkaa Ante-vetoaluetta asettaaksesi pelimerkin pöydälle. Jokainen klikkaus asettaa yhden pelimerkin. Voit asettaa niin monta pelimerkkiä vetoosi kuin haluat, mutta pidäthän mielessä että vedon arvo ei voi ylittää pöydän maksimiarvoa ja peltililläsi tulee olla tarpeeksi katetta vedon asettamiseen.
Huomioithan
Sen jälkeen kun klikkaat JAA-nappulaa, et voi enää valita erilaista pelimerkkipinoa ennen kuin peli päättyy.

 

Vaihe 2: Kun olet asettanut vetosi, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

- JAA – Klikkaa JAA -nappulaa, kun olet asettanut vedon aloittaaksesi pelin.
- PERUUTA – Klikkaa PERUUTA-nappulaa, ennen kuin aloitat pelin jos haluat peruuttaa nykyisen vetosi ja asettaa erilaisen vedon.

 

Vaihe 3: Sen jälkeen kun peli alkaa ja saat kaksi ensimmäistä korttiasi, seuraavat vaihtoehdot ovat tarjolla, riippuen sen hetkisestä tilanteesta:

- NOSTA – Käytä NOSTA-nappulaa jos haluat saada yhden kortin lisää.
- VETÄYDY – Klikkaa VETÄYDY-nappulaa, jos olet tyytyväinen nykyiseen käteesi ja haluat lopettaa pelin. Kun klikkaat tätä nappia, jakaja jakaa muut kortit kuten tarpeellista.
- TUPLAUS – Kun saat kaksi ensimmäistä korttia, klikkaa ‘TUPLAUS’-nappulaa tuplataksesi ante-vedon. Saat kolmannen kortin kuvapuoli ylöspäin, ja jakaja paljastaa piilotetut kortit ja nostaa muut kortit mikäli niille on tarvetta. Huomioithan että jos käytät tätä nappulaa, et voi saada enää lisää kortteja nykyiseen käteesi. ’Tuplaus’-vaihtoehto on ainoastaan saatavilla kahden ensimmäisen kortin jakamisen jälkeen. Käden puolittamisen jälkeen, ”tuplaus”-vaihtoehto on myös tarjolla kahdelle ensimmäiselle kortille molemmissa käsissä jos kahdessa kortissa on yhdistetty arvo 9, 10 tai 11.

Huomioithan: kun puolitat ässiä, et voi tuplata.

- JAKAMINEN – Jos pelaajan kaksi ensimmäistä korttia ovat samanarvoiset, pelaajalla on oikeus jakaa heidän nykyinen kätensä kahtia käyttämällä ”JAA”-nappulaa. Kummassakin kahdessa kädessä on yksi kahdesta ensimmäisestä kortista sekä uusi kortti joka on saatu jakamisen jälkeen. Huomioithan, että kun toinen kortti annetaan kumpaankin käteen, tulee tästä kädestä tulee pelaajan nykyinen käsi.

Pelaat jokaisen käden itsenäisesti, nykyinen käsi on korostettu nuolella sen yläpuolella.
Tämä vaihtoehto asettaa alkuperäisen vedon yhteen käteen ja uuden vedon joka on yhtä suuri alkuperäisen vedon kanssa, joka vähennetään pelitilisi varoista, toiseen käteen. Sinulla on nyt samanarvoinen veto molemmissa käsissä.
Voit jakaa molemmat kädet kerran, jos käsien kortit ovat samanarvoiset. Voit pyytää niin monta korttia kuin haluat kumpaankin käteen, kun tämä käsi on nykyisenä, niin kauan kuin käden arvo ei ylitä 21. Kun puolitat ässiä, et voi pyytää lisää kortteja.
Huomioithan: jakamisen jälkeen, ässä ja kymmenen arvoinen kortti lasketaan ainoastaan 21 ja niitä ei määritellä BlackJackiksi. Voit puolittaa maksimissaan yhteensä 3 kertaa ja sinulla voi olla maksimissaan 4 puolitettua kättä.

- VAKUUTUS – Halutessasi voit asettaa ’vakuutus’-vedon jolloin jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä. Tämä tarkoittaa, että varmistat ettet häviä koko vetoa jos jakaja saa BlackJackin, asettamalla toisen vedon vakuudeksi, mikä on arvoltaan puolet ante-vedostasi. Vakuutus-vaihtoehto on ainoastaan käytettävissä jos sinulla ei ole BlackJackia.

Jos jakajalla on ässä ja hän saa kympin arvoisen kortin, häviät alkuperäisen vetosi mutta voitat 2:1 vakuutusvedon.
Jos jakajan piilotettu kortti ei ole kymmenen arvoinen, menetät vakuutusvetosi ja peli jatkuu kuten normaalisti.
Jos jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä, sinulle tarjotaan VAKUUTUS, ja jakaja passaa BlackJackin. Jos jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on arvoltaan kymmenen, VAKUUTUS-vaihtoehtoa ei tarjota, ja jakaja passaa BlackJackin. Jos jakajalla ei ole BlackJackia, TUPLAUS ja JAKAMINEN ovat sallittuja.

- LUOVUTA – on saatavilla uuden käden alussa, jos et ole hyväksynyt VAKUUTUS-vaihtoehtoa ja ainoastaan jos jakajalla ei ole black jackia. Jos luovutat, saat puolet panoksestasi takaisin.

Tärkeää: jakaja passaa BlackJackin jos heidän ensimmäisen korttinsa arvo on 10. Jos jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä, sinulle tarjotaan vakuutusta ja jakaja passaa Black Jackin ennen kuin peli jatkuu normaalisti.

 

Vaihe 4: kaikki voitot lisätään saldoosi, ja sinulla on mahdollisuus

- pelaa uusi peli klikkaamalla UUSI PELI-nappulaa –jatka sitten vaiheeseen 1
- klikkaa VIIMEISIN VETO-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 2
- aseta sama panos kuin edellisessä pelissä klikkaamalla UUSINTAVETO & JAA KORTIT-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 3.

 

Huomioithan: jos palautat pelisession UUSINTAVETO & JAA KORTIT ja VIIMEISIN VETO- nappulat eivät tule näkyviin. Jos sinun saldosi ei kata tätä aktiviteettia, dialogi-ikkuna ilmestyy ja ilmoittaa sinulle tästä.

Maksut

Vetotyyppi 

Maksu 

Ante-veto

1:1

BlackJack

3:2

Vakuutus

2:1, vakuutusveto

Ante-veto on voitettu, kun pelaajan käsi on lähempänä 21 kuin jakajan käsi, ilman että se menee yli 21.

Korttien arvo

Kaikki kortit tulevat neljässä maassa: Padat, ruudut, hertat ja ristit. Kaikilla mailla on sama asema. 

Kortti 

Kortin arvo 

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

Jätkä

10

Kuningatar

10

Kuningas

10

Ässä

1 tai 11

 

Pelin asetukset

Pelimerkkien oletusarvona on 1.

Peliohjeet

Blackjackin ranskalaisessa versiossa voit pelata kädelläsi jakajan kättä vastaan. Jakajan tulee nostaa ainakin 16 ja saada 17 tai korkeampi käsi. Jos olet käyttänyt kaikki mahdolliset kädet, jakajan ei tarvitse nostaa ylimääräisiä kortteja. Toisin kuin tavallisessa BlackJackissa, jakaja ei saa korttia joka on kuvapuoli alaspäin (hole).
Huomioithan:

- Bust – kun kädessä on yli 21 pistettä, pelaaja saa “Bustin”.
- BlackJack – kun kahden ensimmäisen kortin summa on tasan 21; BlackJack voittaa tavallisen 21.
- Push – kun pelaajalla ja jakajalla on sama korttien arvo; silloin veto palautetaan pelaajalle.
- Kova käsi: Mikä tahansa käsi, missä ei ole ässää. Jokainen käsi, jossa on ässä joka lasketaan 1 bustin välttämiseksi.
- Pehmeä käsi: kun ässä voidaan laskea 11 ilman, että käsi menee yli 21 pisteen.

 

Kun pelaat ranskalaista BlackJackia, seuraa näitä ohjeita:

 

Vaihe 1: Aloittaaksesi pelin sinun tulee ensin asettaa veto. Asettaaksesi ante-vedon, klikkaa pelimerkkiä ja valitse haluttu arvo, sen jälkeen klikkaa Ante-vetoaluetta asettaaksesi pelimerkin pöydälle. Jokainen klikkaus asettaa yhden pelimerkin. Voit asettaa niin monta pelimerkkiä vetoosi kuin haluat, mutta pidäthän mielessä että vedon arvo ei voi ylittää pöydän maksimiarvoa ja peltililläsi tulee olla tarpeeksi katetta vedon asettamiseen.
Huomioithan:
Sen jälkeen kun klikkaat JAA -nappulaa, et voi enää valita erilaista pelimerkkipinoa ennen kuin peli päättyy.

 

Vaihe 2: Kun olet asettanut vetosi, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

- JAA – Klikkaa JAA -nappulaa, kun olet asettanut vedon aloittaaksesi pelin.
- PERUUTA – Klikkaa PERUUTA-nappulaa, ennen kuin aloitat pelin jos haluat peruuttaa nykyisen vetosi ja asettaa erilaisen vedon.

 

Vaihe 3: Sen jälkeen kun peli alkaa ja saat kaksi ensimmäistä korttiasi, seuraavat vaihtoehdot ovat tarjolla, riippuen sen hetkisestä tilanteesta:

- NOSTA – Käytä NOSTA-nappulaa jos haluat saada yhden kortin lisää.
- VETÄYDY – Klikkaa VETÄYDY-nappulaa, jos olet tyytyväinen nykyiseen käteesi ja haluat lopettaa pelin. Kun klikkaat tätä nappia, jakaja jakaa muut kortit kuten tarpeellista.
- TUPLAUS – Kun saat kaksi korttia joiden yhdistetty arcon on 9, 10 tai 11, klikkaa ‘TUPLAUS-nappulaa tuplataksesi ante-vedon. Saat kolmannen kortin kuvapuoli ylöspäin, ja jakaja nostaa muut kortit mikäli niille on tarvetta. Huomioithan että jos käytät tätä nappulaa, et voi saada enää lisää kortteja nykyiseen käteesi. Käden puolittamisen jälkeen, ”tuplaus”-vaihtoehto on myös tarjolla kahdelle ensimmäiselle kortille molemmissa käsissä jos kahdessa kortissa on yhdistetty arvo 9, 10 tai 11.

Huomioithan: kun puolitat ässiä, et voi tuplata.

”JAKAMINEN" Jos pelaajan kaksi ensimmäistä korttia ovat samanarvoiset, pelaajalla on oikeus jakaa heidän nykyinen kätensä kahtia käyttämällä ”JAKAMINEN”-nappulaa. Kummassakin kahdessa kädessä on yksi kahdesta ensimmäisestä kortista sekä uusi kortti joka on saatu jakamisen jälkeen. Huomioithan, että kun toinen kortti annetaan kumpaankin käteen, tulee tästä kädestä tulee pelaajan nykyinen käsi.

Voit pelata jokaisen käden itsenäisesti, nykyinen käsi on korostettu nuolella sen yläpuolella.
Tämä vaihtoehto asettaa alkuperäisen vedon yhteen käteen ja uuden vedon joka on yhtäsuuri alkuperäisen vedon kanssa, joka vähennetään pelitilisi varoista, toiseen käteen. Sinulla on nyt samanarvoinen veto molemmissa käsissä.
Voit pyytää niin monta korttia kuin haluat kumpaankin käteen, kun tämä käsi on nykyisenä, niin kauan kuin käden arvo ei ylitä 21. Kun puolitat ässiä, et voi pyytää lisää kortteja.
Huomioithan:
Puolittamisen jällkeen, ässä ja kymppi lasketaan 21 ja niiden ei katsota muodostavan BlackJackia.
Voit puolittaa maksimissaan kaksi kertaa ja sinulla voi olla maksimissaan 3 puolitettua kättä.

- VAKUUTUS – Halutessasi voit asettaa ’vakuutus’-vedon jolloin jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä. Tämä tarkoittaa että varmistat ettet häviä koko vetoa jos jakaja saa Black Jackin asettamalla toisen vedon vakuudeksi, mikä on arvoltaan puolet ante-vedostasi. Vakuutus-vaihtoehto on ainoastaan käytettävissä jos sinulla ei ole Black Jackia.

Jos jakajalla on ässä ja hän saa kymppikortin, häviät alkuperäisen vetosi mutta voitat 2:1 vakuutusvedon.
TUPLAUS ja JAKAMINEN sallitaan sen jälkeen kun olet valinnut VAKUUTUS.

 

Vaihe 4: kaikki voitot lisätään saldoosi, ja sinulla on mahdollisuus

- pelaa uusi peli klikkaamalla UUSI PELI-nappulaa –jatka sitten vaiheeseen 1
- klikkaa VIIMEISIN VETO-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 2
- aseta sama panos kuin edellisessä pelissä klikkaamalla UUSINTAVETO & JAA KORTIT-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 3.

 

Huomioithan: jos palautat pelisession UUSINTAVETO & JAA KORTIT ja VIIMEISIN VETO- nappulat eivät tule näkyviin. Jos sinun saldosi ei kata tätä aktiviteettia, dialogi-ikkuna ilmestyy ja ilmoittaa sinulle tästä.

Maksut

Vetotyyppi 

Maksu 

Ante-veto

1:1

BlackJack

3:2

Vakuutus

2:1, vakuutusveto

Ante-veto on voitettu, kun pelaajan käsi on lähempänä 21 kuin jakajan käsi, ilman että se menee yli 21

Korttien arvo

Kaikki kortit tulevat neljässä maassa: Padat, ruudut, hertat ja ristit. Kaikilla mailla on sama asema. 

Kortti 

Kortin arvo 

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

Jätkä

10

Kuningatar

10

Kuningas

10

Ässä

1 tai 11


 

Pelin asetukset

Pelimerkkien oletusarvona on 100.

Peliohjeet

Blackjackin monikätisessä VIP-versiossa voit pelata jopa viidellä kädellä jakajan kättä vastaan. Jakajan tulee nostaa ainakin 16 ja saada 17 tai korkeampi käsi. Jos olet käyttänyt kaikki mahdolliset kädet, jakajan ei tarvitse nostaa ylimääräisiä kortteja. Seuraavat säännöt koskevat kaikkia viittä mahdollista pääkättä per peli.
Huomioithan:

- Bust – kun kädessä on yli 21 pistettä, pelaaja saa “Bustin”.
- BlackJack – kun kahden ensimmäisen kortin summa on tasan 21; BlackJack voittaa tavallisen 21.
- Push – kun pelaajalla ja jakajalla on sama korttien arvo; silloin veto palautetaan pelaajalle.
- Kova käsi: Mikä tahansa käsi, missä ei ole ässää. Jokainen käsi, jossa on ässä joka lasketaan 1 bustin välttämiseksi.
- Pehmeä käsi: kun ässä voidaan laskea 11 ilman, että käsi menee yli 21 pisteen.

 

Kun pelaat monikätistä VIP-BlackJackia, seuraa näitä ohjeita:

 

Vaihe 1: Aloittaaksesi pelin sinun tulee ensin asettaa veto. Asettaaksesi ante-vedon, klikkaa pelimerkkiä ja valitse haluttu arvo, sen jälkeen klikkaa Ante-vetoaluetta asettaaksesi pelimerkin pöydälle. Jokainen klikkaus asettaa yhden pelimerkin. Voit asettaa niin monta pelimerkkiä vetoosi kuin haluat, mutta pidäthän mielessä että vedon arvo ei voi ylittää pöydän maksimiarvoa ja peltililläsi tulee olla tarpeeksi katetta vedon asettamiseen.
Huomioithan:
Sen jälkeen kun klikkaat JAA -nappulaa, et voi enää valita erilaista pelimerkkipinoa ennen kuin peli päättyy.
Jos asetat Ante-vedon joka on vähemmän kuin minimirajan, silloin tämä veto korotetaan automaattisesti pöydän minimirajoitukseen.Vaihe 2: Sen jälkeen kun asetat vetosi, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

- JAA – Klikkaa JAA -nappulaa, kun olet asettanut vedon aloittaaksesi pelin.
- PERUUTA – Klikkaa PERUUTA-nappulaa, ennen kuin aloitat pelin jos haluat peruuttaa nykyisen vetosi ja asettaa erilaisen vedon.

 

Vaihe 3: Sen jälkeen kun peli alkaa ja saat kaksi ensimmäistä korttiasi, seuraavat vaihtoehdot ovat tarjolla, riippuen sen hetkisestä tilanteesta:

- NOSTA – Käytä NOSTA-nappulaa jos haluat saada yhden kortin lisää.
- VETÄYDY – Klikkaa VETÄYDY-nappulaa, jos olet tyytyväinen nykyiseen käteesi ja haluat lopettaa pelin. Kun klikkaat tätä nappia, jakaja jakaa muut kortit kuten tarpeellista.
- TUPLAUS – Kun saat kaksi ensimmäistä korttia, klikkaa ‘TUPLAUS-nappulaa tuplataksesi ante-vedon. Saat kolmannen kortin kuvapuoli ylöspäin, ja jakaja paljastaa piilotetut kortit ja nostaa muut kortit mikäli niille on tarvetta. Huomioithan, että jos käytät tätä nappulaa, et voi saada enää lisää kortteja nykyiseen käteesi. ’Tuplaus’-vaihtoehto on ainoastaan saatavilla kahden ensimmäisen kortin jakamisen jälkeen. Käden puolittamisen jälkeen, ”tuplaus”-vaihtoehto on myös tarjolla kahdelle ensimmäiselle kortille molemmissa käsissä
- JAKAMINEN – Jos kahdella ensimmäisellä kortillasi on sama arvo, voit käyttää JAKAMINEN- nappulaa jakaaksesi nykyisen kätesi kahteen eri käteen. Kummassakin kahdessa kädessä on yksi kahdesta ensimmäisestä kortista sekä uusi kortti joka on saatu jakamisen jälkeen. Huomioithan, että kun toinen kortti annetaan kumpaankin käteen, tulee tästä kädestä tulee pelaajan nykyinen käsi.

Pelaat jokaisen käden itsenäisesti, nykyinen käsi on korostettu nuolella sen yläpuolella.
Tämä vaihtoehto asettaa alkuperäisen vedon yhteen käteen ja uuden vedon joka on yhtäsuuri alkuperäisen vedon kanssa, joka vähennetään pelitilisi varoista, toiseen käteen. Sinulla on nyt samanarvoinen veto molemmissa käsissä.
Voit pyytää niin monta korttia kuin haluat kumpaankin käteen, kun tämä käsi on nykyisenä, niin kauan kuin käden arvo ei ylitä 21.
Puolittamisen jällkeen, ässä ja kymmenen arvoinen kortti lasketaan 21 ja niiden ei katsota muodostavan BlackJackia. Voit puolittaa käden vain yhdesti vedonlyöntikierroksella.

- VAKUUTUS – Halutessasi voit asettaa ’vakuutus’-vedon jolloin jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä. Tämä tarkoittaa että varmistat ettet häviä koko vetoa jos jakaja saa BlackJackin asettamalla toisen vedon vakuudeksi, mikä on arvoltaan puolet ante-vedostasi. Vakuutus-vaihtoehto on ainoastaan käytettävissä jos sinulla ei ole BlackJackia. Siinä tapauksessa jos sinulla on BlackJack ja jakajan kortti jossa on kuvapuoli ylöspäin on ässä, sinulta kysytään ’TASARAHAA’.

Jos jakajalla on ässä ja hän saa kympin arvoisen kortin, häviät alkuperäisen vetosi mutta voitat 2:1 vakuutusvedon.
Jos jakajan piilotettu kortti ei ole arvoltaan kymmenen, menetät vakuutusvetosi ja peli jatkuu kuten normaalisti.
Huomioithan :
Et voi jakaa tai tuplata sen jälkeen kun olet asettanut vakuutusvedon.
Kun peli kysyy sinulta VAKUUTUKSESTA (kyllä tai ei), merkitse ”muista tämä valinta”-boksi jos haluat tehdä saman valinnan joka kerta nykyisen pelin aikana. ”Muista tämä valinta”-boksi on ainoastaan saatavilla kun pelaat useita käsiä.

- TASARAHAVoit valita ’TASARAHA’-vaihtoehdon kun sinulla on Black Jack ja jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä. Jos otat ’TASARAHAN’, voitat 1:1 alkuperäisestä vedostasi ja peli loppuu. Vaikka jakajalla olisi BlackJack, voitat sen sijaan että saisit ’pushin’.

Huomioithan: kun peli kysyy sinultaTASARAHASTA (kyllä tai ei), merkitse ”muista tämä valinta”-boksi jos haluat tehdä saman valinnan joka kerta nykyisen pelin aikana. ”Muista tämä valinta”-boksi on ainoastaan saatavilla kun pelaat useita käsiä.

 

Vaihe 4: kaikki voitot lisätään saldoosi, ja sinulla on mahdollisuus

- pelaa uusi peli klikkaamalla UUSI PELI-nappulaa –jatka sitten vaiheeseen 1
- klikkaa VIIMEISIN VETO-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 2
- aseta sama panos kuin edellisessä pelissä klikkaamalla UUSINTAVETO & JAA KORTIT-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 3.

Huomioithan: jos palautat pelisession UUSINTAVETO & JAA KORTIT ja VIIMEISIN VETO-nappulat eivät tule näkyviin. Jos sinun saldosi ei kata tätä aktiviteettia, dialogi-ikkuna ilmestyy ja ilmoittaa sinulle tästä.

Maksut

Vetotyyppi

Maksu

Ante-veto

1:1

BlackJack

3:2

Vakuutus

2:1, vakuutusveto

Tasaraha

1:1

Ante-veto on voitettu, kun pelaajan käsi on lähempänä 21 kuin jakajan käsi, ilman että se menee yli 21. 

Korttien arvo

Kaikki kortit tulevat neljässä maassa: Padat, ruudut, hertat ja ristit. Kaikilla mailla on sama asema.

Kortti 

Kortin arvo 

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

Jätkä

10

Kuningatar

10

Kuningas

10

Ässä

1 tai 11


Pelin asetukset

Pelimerkkien oletusarvona on 1.

Peliohjeet

BlackJackin Reno-versiossa voit pelata kädelläsi jakajan kättä vastaan. Jakaja nostaa pehmeän 17 (kun jakajalla on 17, joka koostuu osittain ässästä joka on 11) ja se hänellä on kova 17 tai korkeampi käsi. Jos olet käyttänyt kaikki mahdolliset kädet (yli 21 arvona kaikissa mahdollisissa käsissä), jakajan ei tarvitse nostaa ylimääräisiä kortteja. Jos jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä tai arvoltaan 10, jakaja ei passaa BlackJackia.

Huomioithan:

- Bust – kun kädessä on yli 21 pistettä, pelaaja saa “Bustin”.
- BlackJack – kun kahden ensimmäisen kortin summa on tasan 21; BlackJack voittaa tavallisen 21.
- Push – kun pelaajalla ja jakajalla on sama korttien arvo; silloin veto palautetaan pelaajalle.
- Kova käsi: Mikä tahansa käsi, missä ei ole ässää. Jokainen käsi, jossa on ässä joka lasketaan 1 bustin välttämiseksi.
- Pehmeä käsi: kun ässä voidaan laskea 11 ilman, että käsi menee yli 21 pisteen.

 

Kun pelaat Reno BlackJackia, seuraa näitä ohjeita:

 

Vaihe 1: Aloittaaksesi pelin sinun tulee ensin asettaa veto. Asettaaksesi ante-vedon, klikkaa pelimerkkiä ja valitse haluttu arvo, sen jälkeen klikkaa Ante-vetoaluetta asettaaksesi pelimerkin pöydälle. Jokainen klikkaus asettaa yhden pelimerkin. Voit asettaa niin monta pelimerkkiä vetoosi kuin haluat, mutta pidäthän mielessä että vedon arvo ei voi ylittää pöydän maksimiarvoa ja peltililläsi tulee olla tarpeeksi katetta vedon asettamiseen.
Huomioithan
Sen jälkeen kun klikkaat JAA-nappulaa, et voi enää valita erilaista pelimerkkipinoa ennen kuin peli päättyy.

 

Vaihe 2: Kun olet asettanut vetosi, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

- JAA – Klikkaa JAA-nappulaa, kun olet asettanut vedon aloittaaksesi pelin.
- PERUUTA – Klikkaa PERUUTA-nappulaa, ennen kuin aloitat pelin jos haluat peruuttaa nykyisen vetosi ja asettaa erilaisen vedon.

 

Vaihe 3: Sen jälkeen kun peli alkaa ja saat kaksi ensimmäistä korttiasi, seuraavat vaihtoehdot ovat tarjolla, riippuen sen hetkisestä tilanteesta:

- NOSTA – Käytä NOSTA-nappulaa jos haluat saada yhden kortin lisää.
- VETÄYDY – Klikkaa VETÄYDY-nappulaa, jos olet tyytyväinen nykyiseen käteesi ja haluat lopettaa pelin. Kun klikkaat tätä nappia, jakaja jakaa muut kortit kuten tarpeellista.
- TUPLAUS – Kun saat kaksi ensimmäistä korttia, klikkaa ‘TUPLAUS-nappulaa tuplataksesi ante-vedon. Saat kolmannen kortin kuvapuoli ylöspäin, ja jakaja paljastaa piilotetut kortit ja nostaa muut kortit mikäli niille on tarvetta. Huomioithan että jos käytät tätä nappulaa, et voi saada enää lisää kortteja nykyiseen käteesi.

TUPLAUS-vaihtoehto on ainoastaan saatavilla käden kahdelle ensimmäiselle kortille, jos niiden yhteenlaskettu arvo on 10 tai 11.

”JAKAMINEN" Jos pelaajan kaksi ensimmäistä korttia ovat samanarvoiset, voit käyttää JAKAMINEN-nappulaa jakaaksesi nykyisen kätesi kahtia. Kummassakin kahdessa kädessä on yksi kahdesta ensimmäisestä kortista sekä uusi kortti joka on saatu jakamisen jälkeen. Huomioithan, että kun toinen kortti annetaan kumpaankin käteen, tulee tästä kädestä tulee pelaajan nykyinen käsi.

Pelaat jokaisen käden itsenäisesti, nykyinen käsi on korostettu nuolella sen yläpuolella.
Tämä vaihtoehto asettaa alkuperäisen vedon yhteen käteen ja uuden vedon joka on yhtä suuri alkuperäisen vedon kanssa, joka vähennetään pelitilisi varoista, toiseen käteen. Sinulla on nyt samanarvoinen veto molemmissa käsissä.
Voit pyytää niin monta korttia kuin haluat kumpaankin käteen, kun tämä käsi on nykyisenä, niin kauan kuin käden arvo ei ylitä 21.
Puolittamisen jällkeen, ässä ja kymmenen arvoinen kortti lasketaan 21 ja niiden ei katsota muodostavan BlackJackia. Voit puolittaa käden vain yhdesti vedonlyöntikierroksella. TUPLAUS sen jälkeen kun olet tehnyt JAKAMISEN ei ole sallittu
. Huomioithan: kun puolitat ässiä, voit saada vain yhden ylimääräisen kortin jokaista ässää vastaan.

- VAKUUTUS – Halutessasi voit asettaa ’vakuutus’-vedon jolloin jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä. Tämä tarkoittaa, että varmistat ettet häviä koko vetoa jos jakaja saa BlackJackin, asettamalla toisen vedon vakuudeksi, mikä on arvoltaan puolet ante-vedostasi. Vakuutus-vaihtoehto on ainoastaan käytettävissä jos sinulla ei ole BlackJackia. Siinä tapauksessa jos sinulla on BlackJack ja jakajan kortti jossa on kuvapuoli ylöspäin on ässä, sinulta kysytään "TASARAHAA".

Jos jakajalla on ässä ja hän saa kympin arvoisen kortin, häviät alkuperäisen vetosi mutta voitat 2:1 vakuutusvedon.
Jos jakajan piilotettu kortti ei ole kymmenen arvoinen, menetät vakuutusvetosi ja peli jatkuu kuten normaalisti.
Huomioithan: TUPLAUS ja JAKAMINEN sallitaan sen jälkeen kun olet valinnut VAKUUTUKSEN.

- TASARAHAVoit valita ’TASARAHA’-vaihtoehdon kun sinulla on Black Jack ja jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä. Jos otat ’TASARAHAN’, voitat 1:1 alkuperäisestä vedostasi ja peli loppuu. Vaikka jakajalla olisi BlackJack, voitat sen sijaan että saisit ’pushin’.

 

Vaihe 4: kaikki voitot lisätään saldoosi, ja sinulla on mahdollisuus

- pelaa uusi peli klikkaamalla UUSI PELI-nappulaa –jatka sitten vaiheeseen 1.
- klikkaa VIIMEISIN VETO-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 2.
- aseta sama panos kuin edellisessä pelissä klikkaamalla UUSINTAVETO & JAA KORTIT-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 3.

Huomioithan: jos palautat pelisession UUSINTAVETO & JAA KORTIT ja VIIMEISIN VETO-nappulat eivä tule näkyviin. Jos sinun saldosi ei kata tätä aktiviteettia, dialogi-ikkuna ilmestyy ja ilmoittaa sinulle tästä.

Maksut

Vetotyyppi

Maksu

Ante-veto

1:1

BlackJack

3:2

Vakuutus

2:1, vakuutusveto

Tasaraha

1:1

Ante-veto on voitettu, kun pelaajan käsi on lähempänä 21 kuin jakajan käsi, ilman että se menee yli 21. 

Korttien arvo

Kaikki kortit tulevat neljässä maassa: Padat, ruudut, hertat ja ristit. Kaikilla mailla on sama asema. 

Kortti 

Kortin arvo 

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

Jätkä

10

Kuningatar

10

Kuningas

10

Ässä

1 tai 11


 

Pelin asetukset

Pelimerkkien oletusarvona on 100.

Peliohjeet

BlackJackin VIP-versiossa voit pelata kädelläsi jakajan kättä vastaan. Jakajan tulee nostaa ainakin 16 ja saada 17 tai korkeampi käsi. Jos olet käyttänyt kaikki mahdolliset kädet (yli 21 arvona kaikissa mahdollisissa käsissä), jakajan ei tarvitse nostaa ylimääräisiä kortteja.

Huomioithan:

- Bust – kun kädessä on yli 21 pistettä, pelaaja saa “Bustin”.
- BlackJack – kun kahden ensimmäisen kortin summa on tasan 21; BlackJack voittaa tavallisen 21.
- Push – kun pelaajalla ja jakajalla on sama korttien arvo; silloin veto palautetaan pelaajalle.
- Kova käsi: Mikä tahansa käsi, missä ei ole ässää. Jokainen käsi, jossa on ässä joka lasketaan 1 bustin välttämiseksi.
- Pehmeä käsi: kun ässä voidaan laskea 11 ilman, että käsi menee yli 21 pisteen.

 

Kun pelaat VIP BlackJackia, seuraa näitä ohjeita:

 

Vaihe 1: Aloittaaksesi pelin sinun tulee ensin asettaa veto. Asettaaksesi ante-vedon, klikkaa pelimerkkiä ja valitse haluttu arvo, sen jälkeen klikkaa Ante-vetoaluetta asettaaksesi pelimerkin pöydälle. Jokainen klikkaus asettaa yhden pelimerkin. Voit asettaa niin monta pelimerkkiä vetoosi kuin haluat, mutta pidäthän mielessä että vedon arvo ei voi ylittää pöydän maksimiarvoa ja peltililläsi tulee olla tarpeeksi katetta vedon asettamiseen.
Huomioithan
Sen jälkeen kun klikkaat JAA -nappulaa, et voi enää valita erilaista pelimerkkipinoa ennen kuin peli päättyy.
Jos asetat Ante-vedon joka on vähemmän kuin minimirajan, silloin tämä veto korotetaan automaattisesti pöydän minimirajoitukseen.Vaihe 2: Sen jälkeen kun asetat vetosi, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

- JAA – Klikkaa JAA -nappulaa, kun olet asettanut vedon aloittaaksesi pelin.
- PERUUTA – Klikkaa PERUUTA-nappulaa, ennen kuin aloitat pelin jos haluat peruuttaa nykyisen vetosi ja asettaa erilaisen vedon.

 

Vaihe 3: Sen jälkeen kun peli alkaa ja saat kaksi ensimmäistä korttiasi, seuraavat vaihtoehdot ovat tarjolla, riippuen sen hetkisestä tilanteesta:

- NOSTA – Käytä NOSTA-nappulaa jos haluat saada yhden kortin lisää.
- VETÄYDY – Klikkaa VETÄYDY-nappulaa, jos olet tyytyväinen nykyiseen käteesi ja haluat lopettaa pelin. Kun klikkaat tätä nappia, jakaja jakaa muut kortit kuten tarpeellista.
- TUPLAUS – Kun saat kaksi ensimmäistä korttia, klikkaa ‘TUPLAUS-nappulaa tuplataksesi ante-vedon. Saat kolmannen kortin kuvapuoli ylöspäin, ja jakaja paljastaa piilotetut kortit ja nostaa muut kortit mikäli niille on tarvetta. Huomioithan että jos käytät tätä nappulaa, et voi saada enää lisää kortteja nykyiseen käteesi. ’Tupla’-vaihtoehto on ainoastaan saatavilla kahden ensimmäisen kortin jakamisen jälkeen. Käden puolittamisen jälkeen, ”tupla”-vaihtoehto on myös tarjolla kahdelle ensimmäiselle kortille molemmissa käsissä
- SPLIT – Jos kahdella ensimmäisellä kortillasi on sama arvo, voit käyttää JAKAMINEN- nappulaa jakaaksesi nykyisen kätesi kahteen eri käteen. Kummassakin kahdessa kädessä on yksi kahdesta ensimmäisestä kortista sekä uusi kortti joka on saatu jakamisen jälkeen. Huomioithan, että kun toinen kortti annetaan kumpaankin käteen, tulee tästä kädestä tulee pelaajan nykyinen käsi.

Voit pelata jokaisen käden itsenäisesti, nykyinen käsi on korostettu nuolella sen yläpuolella.
Tämä vaihtoehto asettaa alkuperäisen vedon yhteen käteen ja uuden vedon joka on yhtäsuuri alkuperäisen vedon kanssa, joka vähennetään pelitilisi varoista, toiseen käteen. Sinulla on nyt samanarvoinen veto molemmissa käsissä.
Voit pyytää niin monta korttia kuin haluat kumpaankin käteen, kun tämä käsi on nykyisenä, niin kauan kuin käden arvo ei ylitä 21.
Puolittamisen jällkeen, ässä ja kymmenen arvoinen kortti lasketaan 21 ja niiden ei katsota muodostavan BlackJackia. Voit puolittaa käden vain yhdesti vedonlyöntikierroksella.

- VAKUUTUS – Halutessasi voit asettaa ’vakuutus’-vedon jolloin jakajan kuvapuoli ylöspäin oleva kortti on ässä. Tämä tarkoittaa että varmistat ettet häviä koko vetoa jos jakaja saa Black Jackin asettamalla toisen vedon vakuudeksi, mikä on arvoltaan puolet ante-vedostasi. Vakuutus-vaihtoehto on ainoastaan käytettävissä jos sinulla ei ole BlackJackia. Siinä tapauksessa jos sinulla on Black Jack ja jakajan kortti jossa on kuvapuoli ylöspäin on ässä, sinulta kysytään ’TASARAHAA’.

Jos jakajalla on ässä ja hän saa kympin arvoisen kortin, häviät alkuperäisen vetosi mutta voitat 2:1 vakuutusvedon.
Jos jakajan piilotettu kortti ei ole arvoltaan kymmenen, menetät vakuutusvetosi ja peli jatkuu kuten normaalisti.
Huomioithan: Et voi jakaa tai tuplata sen jälkeen kun olet asettanut vakuutusvedon.

- TASARAHAVoit valita ’TASARAHA’-vaihtoehdon kun sinulla on BlackJack ja jakajan kuvapuoli ylöspäin on ässä. Jos otat ’TASARAHAN’, voitat 1:1 alkuperäisestä vedostasi ja peli loppuu. Vaikka jakajalla olisi BlackJack, voitat sen sijaan että saisit ’pushin’.

 

Vaihe 4: kaikki voitot lisätään saldoosi, ja sinulla on mahdollisuus

- pelaa uusi peli klikkaamalla UUSI PELI-nappulaa –jatka sitten vaiheeseen 1
- klikkaa VIIMEISIN VETO-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 2
- aseta sama panos kuin edellisessä pelissä klikkaamalla UUSINTAVETO & JAA KORTIT-nappulaa – jatka sitten vaiheeseen 3.

Huomioithan: jos palautat pelisession UUSINTAVETO & JAA KORTIT ja VIIMEISIN VETO-nappulat eivät tule näkyviin. Jos sinun saldosi ei kata tätä aktiviteettia, dialogi-ikkuna ilmestyy ja ilmoittaa sinulle tästä.

Maksut

Vetotyyppi

Maksu

Ante-veto

1:1

BlackJack

3:2

Vakuutus

2:1, vakuutusveto

Tasaraha

1:1

Ante-veto on voitettu, kun pelaajan käsi on lähempänä 21 kuin jakajan käsi, ilman että se menee yli 21

Korttien arvo

Kaikki kortit tulevat neljässä maassa: Padat, ruudut, hertat ja ristit. Kaikilla mailla on sama asema.

Kortti 

Kortin arvo 

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

Jätkä

10

Kuningatar

10

Kuningas

10

Ässä

1 tai 11

Eurooppalaisen ruletin vedonlyönnissä on monia erilaisia tapoja. Jokainen panos kattaa erilaisen valikoiman numeroita ja niissä on erilainen hajonta, kuten voidaan nähdä ”Maksujärjestelmä”-kohdasta” (katso alla). Ruletin eurooppalaisessa versiossa on vain yksi nolla ja se tarjoaa enemmän voittomahdollisuuksia kuin amerikkalainen ruletti jossa on kaksi nollaa.

- Jokaisen pelaajan tulee ensiksi valita se summa jolla he haluavat lyödä vetoa.
- Sitten he voivat asettaa vetonsa valitsemiinsa laatikoihin.
- Kun he ovat asettaneet panoksensa, pelaajan tulee klikata ”ASETA PANOS”-painiketta jotta jakaja voi aktivoida rulettipyörän.
- Kun pallo on pysähtynyt, jakaja julistaa tuloksen ja pelaajan voittaman summan (jos sitä on).

Yksi numero
Pelaaja voi lyödä vetoa mistä tahansa numerosta, mukaan lukien 0, asettamalla pelimerkin numeron päälle.

Kaksi numeroa
Pelaaja voi lyödä vetoa kahdesta numerosta asettamalla pelimerkin linjan päälle joka erottaa kaksi numeroa.

Kolme numeroa
Pelaaja voi lyödä vetoa kolmesta numerosta asettamalla pelimerkin rulettipöydän sisäreunan vasemmanpuoleiselle reunaviivalle, joka on valitun kolmen numeron vieressä.

Neljä numeroa kulmassa
Pelaaja voi lyödä vetoa neljästä numerosta asettamalla pelimerkin kulmaan jossa neljä numeroa kohtaa yhdessä pisteessä.

Neljä ensimmäistä numeroa
Pelaaja voi lydä vetoa numeroista 0, 1, 2 tai 3 asettamalla pelimerkit sisäreunan vasemmanpuoleiselle reunaviivalle, missä kaksi riviä erottava viiva katkeaa.

Linjaveto
Pelaaja voi asettaa kaksi riviä vetoja (tarkoittaen kuutta erilaista numeroa kahdessa kolmen numeron rivissä (kadussa) ), asettamalla pelimerkin sisäreunan vasemmanpuoleiselle reunaviivalle, missä kahta riviä erottava viiva katkeaa.

Sarakeveto
Numerosarakkeen lopussa on kolme laatikkoa joihin on merkitty ”2:1”.

- Pelaaja voi lyödä vetoa kaikilla numeroilla asettamalla pelimerkit yhteen näistä bokseista.
- Jos yksi pelaajan laatikossa olevista numeroista on sama kuin mihin ruletin pallo pysähtyy, pelaaja saa panoksensa takaisin suhteessa 2:1 ja numero 0 häviää.

Tusinaveto
Pelaaja voi lyödä vetoa kahdentoista numeron joukosta.

- asettamalla pelimerkkinsä yhteen kolmesta laatikosta jotka on merkitty ”1-12”, ”2-12” tai ”3-12”.
- Jos yksi pelaajan laatikossa olevista numeroista on sama kuin mihin ruletin pallo pysähtyy, pelaaja saa panoksensa takaisin suhteessa 2:1 ja numero 0 häviää.

Punainen/musta, Pariton/Parillinen, Ylös/Alas-vedot
Pelaaja voi lyödä vetoa yhdestä vasemman puolen laatikoista, pöydän pitkällä puolella, joka käsittää puolet rulettipöydän numeroista (paitso nollan).

- Jokainen laatikko käsittää 18 numeroa
- Pelaaja lyö vetoa samasta summasta kaikissa panoksissaan (1-1); numero 0 on häviävä numero.

Edellisten numeroiden näyttö
Edellisten numeroiden näytössä näytetään edelliset kolmetoista tulosta.

Maksujärjestelmä

Pelimerkit

Ehto

Voitto

1 numero

1 numero

35:1

2 numeroa

2 numeroa

17:1

3 numeroa

3 numeroa

11:1

4 numeroa

4 numeroa kulmassa

8:1

4 numeroa

4 ensimmäistä numeroa

8:1

6 numeroa

Linjaveto

5:1

12 numeroa

Tusina- tai sarakeveto

2:1

18 numeroa

Punainen/Musta, Pariton/Parillinen tai Korkea/Matala-veto

1:1

Huom: voit asettaa vetoja jotka sisältävät kaksi, kolme tai jopa neljä numeroa.

- Esimerkiksi, käyttämällä nollaa, pelaaja voi lyödä vetoa seuraavasta rivistä: 1+0, 1+2+0, 2+0, 3+0, or 1+2+3+0.

Amerikkalaisen ruletin vedonlyönnissä on monia erilaisia tapoja. Jokainen panos kattaa erilaisen valikoiman numeroita ja niissä on erilainen hajonta, kuten voidaan nähdä ”Maksujärjestelmä”-kohdasta.

Amerikan ruletti jossa on tuplanollat - 0 ja 00 - tarjoaa enemmän vedonlyöntivaihtoehtoja kuin eurooppalainen ruletti.

- Jokaisen pelaajan tulee valita summa jolla he haluavat lyödä vetoa
- sitten he voivat asettaa vetonsa valittuihin lokero(ihin).
- Kun he ovat asettaneet vetonsa, pelaajan tulee painaa ”pelaa”-nappulaa jotta jakaja voi aktivoida ruletin pyörän
- Kun pallo on pysähtynyt lokeroon, jakaja ilmoittaa pelaajan voittaman summan (jos sitä on).

Yksi numero
Pelaaja voi lyödä vetoa mistä tahansa numerosta, mukaan lukien 0 ja 00, asettamalla pelimerkin suoraan numeron päälle.

Kaksi numeroa
Pelaaja voi lyödä vetoa kahdesta numerosta asettamalla pelimerkin linjan päälle joka erottaa kaksi numeroa.

Kolme numeroa
Pelaaja voi lyödä vetoa kolmesta numerosta asettamalla pelimerkin rulettipöydän sisäreunan vasemmanpuoleiselle reunaviivalle, joka on valitun kolmen numeron vieressä.

Neljä numeroa kulmassa
Pelaaja voi lyödä vetoa neljästä numerosta asettamalla pelimerkin kulmaan jossa neljä numeroa kohtaa yhdessä pisteessä.

Viisi numeroa
Pelaaja voi lyödä vetoa numeroista 0, 00, 1, 2 tai 3 asettamalla pelimerkit sisäreunan vasemmanpuoleiselle reunaviivalle 0 ja sen leikkaavan rivin väille.

Linjaveto
Pelaaja voi asettaa kaksi riviä vetoja (tarkoittaen kuutta erilaista numeroa kahdessa kolmen numeron rivissä (kadussa) ), asettamalla pelimerkin sisäreunan vasemmanpuoleiselle reunaviivalle, missä kahta riviä erottava viiva katkeaa.

Sarakeveto
Numerosarakkeen lopussa on kolme laatikkoa joihin on merkitty ”2:1”.

- Pelaaja voi lyödä vetoa kaikilla numeroilla asettamalla pelimerkit yhteen näistä bokseista.
- Jos yksi pelaajan laatikossa olevista numeroista on sama kuin mihin ruletin pallo pysähtyy, pelaaja saa panoksensa takaisin suhteessa 2:1 ja numerot 0 ja 00 häviävät.

Tusinaveto
Pelaaja voi lyödä vetoa kahdentoista numeron joukosta:

- asettamalla pelimerkkinsä yhteen kolmesta laatikosta jotka on merkitty ”1-12”, ”2-12” tai ”3-12”.
- Jos yksi pelaajan laatikossa olevista numeroista on sama kuin mihin ruletin pallo pysähtyy, pelaaja saa panoksensa takaisin suhteessa 2:1 ja numero 0 tai 00 häviää.

Punainen/musta, Pariton/Parillinen, Ylös/Alas-vedot
Pelaaja voi lyödä vetoa yhdestä vasemman puolen laatikuista, pöydän pitkällä puolella, joka käsittää puolet rulettipöydän numeroista (paitsi nollan).

- Jokainen laatikko käsittää 18 numeroa.
- Pelaaja lyö vetoa samasta summasta kaikissa panoksissaan (1-1); numero 0 tai 00 on häviävä numero.

• Edellisten numeroiden näyttö
Edellisten numeroiden näytössä näytetään edelliset kolmetoista tulosta.
Maksujärjestelmä

Numeron veto

Ehto

Voitto

1 numero

1 numeron veto

35:1

2 numeroa

2 numeron veto

17:1

3 numeroa

3 numeron veto

11:1

4 numeroa

4 numeroa kulmassa

8:1

4 numeroa

4 ensimmäistä numeroa

8:1

6 numeroa

Linjaveto

5:1

12 numeroa

Tusina tai sarake-veto

2:1

18 numeroa

Punainen/musta, pariton/parillinen, korkea/matala

1:1

Huomioithan: Pelaaja voi asettaa vetoja joissa on kaksi, kolme, neljä tai jopa viisi numeroa.

- Esimerkiksi, käyttämällä nollaa, pelaaja voi lyödä vetoa seuraavasta rivistä: 1+0, 1+2+0, 2+0, 3+00, tai 1+2+3+0+00.

Progressivisen ruletin säännöt ovat täsmälleen samat kuin eurooppalaisessa ruletissa.

- Pelissä on yhtä monta numeroitua lokeroa kuin eurooppalaisessa ruletissa numeroiden 0 ja 36 välillä.
- Minimiveto on 2 krediittiä:
- 1 krediitti on sivuveto progressivisessa ruletissa mikä on pakollinen ja
- 1 krediitti pöydällä.

Sivuveto oikeuttaa sinut ylimääräisiin maksuihin allaolevien sääntöjen mukaan:

Sivuveto lisätään progessiiviseen kokonaissummaan jokaisen pyöräytyksen jälkeen, jos saat sen numeron jota veikkasit:

- 2 kertaa peräkkäin, voitat 15 kredittiä
- 3 kertaa peräkkäin, voitat 15 krediittiä + 200 krediittiä
- 4 kertaa peräkkäin, voitat 15 krediittiä + 200 krediittiä + 3000 krediittiä
- 5 kertaa peräkkäin, voita 15 krediittiä + 200 krediittiä + 3000 krediittiä +progressiivisen JÄTTIPOTIN

Mikä tahansa epäsäännöllisyys voitoissa peruuttaa kaikkien pelien tulokset ja maksut.

Pelatakseen kolikkopelejä:

- pelaajan tulee ensin valita summa, jonka hän haluaa lyödä vetoa. He voivat valita summan josta lyövät vetoa painamalla plus tai miinus-nappuloita haluamansa mukaan.

- Pelaajan tulee silloin päättää kuinka monesta rivistä he haluavat lyödä vetoa. Erilaisilla kolikkopeleillä on eri lukumäärä rivejä.

- Maksimimäärä kuinka monesta rivistä voit lyödä vetoa riippuu siitä kolikkopelistä, jolla pelaat. Pelaajat voivat valita useita rivejä painamalla ”VALITSE RIVIT”-nappulaa.

- Sen jälkeen, kun he ovat valinneet summan josta haluat lyödä vetoa per rivi ja rivien määrän, joista he haluavat lyödä vetoa, he voivat myös lyödä vetoa ensimmäisen vedon summan yhdestä kolmeen kertaan.

- Pelaajalla on mahdollisuus painaa nappuloita jotka heijastavat saatavilla olevien vetojen määrä per rivi, esim. ”VETO 1”, ”VETO 3”, ”VETO 5”, ja niin edelleen, tai ”VETO MAX”


Kolikkopelin kierros

Peli alkaa, kun:

- Pelaaja asettaa vedon krediittimittaristaan, joka ei ole osa yhtään edellistä peliä.

Peli loppuu, kun:

- Pelaaja ei voi jatkaa pelaamista ilman, että hän lisää ylimääräisiä krediittejä mittariin, ja hänellä ei ole krediittejä jotka ovat vaarassa

Seuraavat seikat ovat kaikki osa yhtä peliä, ts. sinun tulee pelata peli loppuun minkä jälkeen se voidaan määritellä loppuneeksi.

- Pelit, jotka aktivoivat ilmaispeli-ominaisuuden ja kaikki sitä seuraavat ilmaispelit
- Metamorfiset ominaisuudet
- ”Toisen näytön" -bonusominaisuudet
- Pelaajan suosikkipelit
- Pelit, joiden sääntöjen mukaan pelaaja voi lyödä vetoa ylimääräisillä krediiteillä
- Pelin ominaisuudet

Pelin loppumisen jälkeen ja ennen kuin seuraava peli alkaa, pelissä tulee käyttöön valmiustila.


”VETO 1":
VETO 1 antaa pelaajan lyödä vetoa yhdestä kolikosta per peli ja rivi.
Sen jälkeen kun pelaaja on asettanut vetonsa, hänen täytyy painaa nappulaa ”PYÖRÄYTÄ" mikä autonaattisesti aktivoi kolikkopelin.

”VETO 2":
VETO 2 antaa pelaajan lyödä vetoa kahdesta kolikosta per peli ja rivi.
Sen jälkeen kun pelaaja on asettanut vetonsa, hänen täytyy painaa nappulaa ”PYÖRÄYTÄ" mikä autonaattisesti aktivoi kolikkopelin.

”VETO 3":
VETO 3 antaa pelaajan lyödä vetoa kahdesta kolikosta per peli ja rivi.
Sen jälkeen kun pelaaja on asettanut vetonsa, hänen täytyy painaa nappulaa ”PYÖRÄYTÄ" mikä autonaattisesti aktivoi kolikkopelin.

”VETO MAX":
VETO MAX antaa pelaajan automaattisesti lyödä vetoa kolikoiden maksimimäärästä per peli ja per rivi.
Sen jälkeen kun pelaaja on asettanut vetonsa, hänen täytyy painaa nappulaa ”PYÖRÄYTÄ" mikä automaattisesti aktivoi kolikkopelin.

Baccarat-pelin tavoitteena on saada käsi jossa pisteiden yhteenlaskettu määrä on 9, tai niin lähellä tätä kuin mahdollista.

- Ässät lasketaan yhdeksi pisteeksi; kortit 2 ja 9 välillä pitävät omat arvonsa;
- kortit 10 ja kaikki kuvalliset kortit lasketaan nollaksi.
- Jos pelaajan käden kokonaisarvo on 10 pistettä tai enemmän, pelaajan tulee ottaa 10 pistettä tästä ensimmäisestä arvosta; loput lasketaan pelaajan kädessä oleviksi Baccarat-pisteiksi.

Esimerkiksi: 7 + 6 = 13 = 3 tai 4 + 6 = 10 = 0

- Lyö vetoa joko jakajan kädestä (“jakaja”), tai pelaajan kädestä (“pelaaja”) tai tasapelistä (“tasapeli”).
- Sen jälkeen jakaja jakaa kaksi korttia pelaajalle ja kaksi jakajalle
- Joissain tapauksissa jakaja antaa kolmannen kortin pelaajalle tai jakajalle tai molemmille (kolmannen kortin säännön mukaan)
- Nämä kortit jaetaan kasasta jossa on 6 sekoitettua korttipakkaa. Nämä kortit sekoitetaan ennen jokaista peliä.

Pelaaja, joka pääsee lähimmäksi 9 pistettä, voittaa pelin.

- Jos pelaaja lyö vetoa että ”pelaajan” puolesta ja ”pelaaja” voittaa, pelaajalle maksetaan voitot suhteessa 2:1 perustuen heidän alkuperäiseen panokseensa.

- Jos pelaaja lyö vetoa ”jakajan” puolesta ja ”jakaja” voittaa, pelaajalle maksetaan suhteessa 2:1 perustuen heidän alkuperäiseen panokseensa, miinus 5% komissio, joka laitetaan pankkiin.

Siinä tapauksessa, jos sekä ”pelaajan” että ”jakajan” kädet ovat samanarvoiset, peli julistetaan ”tasapeliksi”.

Jos pelaaja on lyönyt vetoa ”tasapelin” puolesta, hänelle maksetaan suhteessa 9:1 perustuen heidän alkuperäiseen panokseensa.

Kolmen kortin sääntö

Seuraavat Baccaratin sääntöesimerkit osoittavat tapauksia joissa pelaaja ja/tai jakaja saavat kolmannen kortin, automaattisesti, jakajalta.

Pelaajalle:

Kahden ensimmäisen kortin arvo pisteissä:

 

0 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5

Ota kortti

6 - 7

Ohitus.

8 - 9

”Ensimmäinen käsi”, ei lisäkortteja.

Pelinhoitajalle:

Kahden ensimmäisen kortin arvo pisteissä:

Ottaa kortin kun pelaajan kolmas kortti on:

Ei ota korttia kun pelaajan kolmas kortti on:

0 - 1 - 2

Ota kortti aina

 

3

0 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 9

8

4

2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

0 - 1 - 8 - 9

5

4 - 5 - 6 - 7

0 - 1 - 2 - 3 - 8 - 9

6

6 - 7

0 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 8 - 9

7

Ohita aina

 

8 - 9

Pelaaja ei voi ottaa korttia

Pelaaja ei voi ottaa korttia

 

 

 


Tärkeää
: Jos pelaajalla ja/tai jakajalla on yhteensä 8 tai 9 pistettä, he molemmat ohittavat. Tämä sääntö kumoaa kaikki muut säännöt.

Videopokeriautomaatit ovat osa peliautomaattien valikoimaa, mutta voittavat yhdistelmät ovat samat kuin pokerissa.

Videopokerin tarkoituksena on saada paras mahdollinen käsi 5 pokerikortilla.

- Pelaajan tulee valita summa, josta he haluavat lyödä vetoa ja se kertojen määrä, minkä he haluavat lyödä vetoa tällä summalla (painamalla nappulaa ”VETO 1”, tai, jos pelaaja päättää löydä vetoa pelin maksimisumman, painamalla nappulaa ”VETO MAX”).

- Pelaaja voi sitten painaa ”KORTIT”-nappia jotta hän saa ensimmäiset 5 korttia.

- Kun pelaaja on valinnut kortit, jotka hän haluaa pitää tai poistaa kädestään, joko klikkaamalla kortteja tai niiden alla olevia nappuloita, pelaaja voi sen jälkeen painaa ”KORTIT”-nappulaa uudestaan

- jotta toinen käsi jaetaan. Pelaaja jakaa uudet kortit toiseen käteen riippuen pelaajan aikaisemmin luopumien korttien määrästä (pelaajalla tulee olla yhteensä 5 korttia kädessä). Pelaaja voi valita mitkä kortit hän pitää/luovuttaa pelin aikana ainoastaan kerran.

Tämän pelin tarkoitus on saada mahdollisimman hyvä korttien yhdistelmä, kuten pokerissa, jotta pelaaja voittaisi korkeampia voittoja.

Voittojärjestelmä
Voittojärjestelmä vaihtelee pelin/pöytien mukaan, joissa pelaaja pelaa.

Esimerkiksi: Esimerkki voittojärjestelmästä videopokerissa: ”Jätkä tai parempi”:

Voittavat kädet:

Jätkä tai parempi: Pelaaja voittaa ainoastaan, jos hänellä on pari jätkiä, kuningattaria, kuninkaita tai ässiä
Alhaisempi pari ei oikeuta pelaajaa voittoon.
Tuplapari: Kaksi paria joissa on kaksi eriarvoista korttia (esim. pari kuninkaita ja pari kakkosia).
Kolmoset: Kolme korttia jotka ovat samanarvoisia (esim. kolme seiskaa).
Suora: Viisi peräkkäistä korttia joissa on eri maa (esim. hertta 2, pata 3, risti 4, ruutu 5, risti 6)
Väri: Viisi korttia samaa maata missä tahansa järjestyksessä (esim. hertta 2, A, 9, 5, Q)
Neloset: Neljä peräkkäistä korttia, jotka ovat samanarvoisia (esim. ruutu 7, risti 7, hertta 7 ja pata 7)
Värisuora: Viisi peräkkäistä korttia samaa maata (esim. risti 5, 6, 7, 8, 9).
Kuningasvärisuora: Viisi peräkkäistä korttia samasta perheestä alkaen kympistä ja loppuen ässään (esim. pata 10, J, Q, K ja A).

 

 1 kolikko

2 kolikkoa

3 kolikkoa

4 kolikkoa

5 kolikkoa

Kuningasvärisuora

250

500

750

1000

3000

Värisuora

50

100

150

200

250

Neloset

25

40

60

80

100

Täyskäsi

6

12

18

30

35

Väri

5

10

15

24

25

Suora

4

8

12

16

20

Kolmoset

3

6

9

12

15

Tuplapari

2

4

6

8

10

Jätkä tai parempi

1

2

3

4

5

- Pelaajan tulee ensiksi valita summa josta hän haluaa lyödä vetoa ja sitten klikata ”PELAA”-nappia jotta jakaja voi jakaa kortit.,
- Pelaaja ja jakaja saavat molemmat 5 korttia. Kaikki jakajan kortit ovat kuvapuoli alaspäin yhtä lukuun ottamatta.
- Tässä vaiheessa pelaaja tietää, mitkä heidän viisi korttiaan ovat ja hän myös tietää, mikä yksi viidestä jakajan korteista on (kortti, joka on kuvapuoli ylöspäin.)
- Riippuen tästä, pelaajan tulee päättää haluavatko he nähdä loput neljä jakajan korttia painamalla ”KOROTUS”-nappia, vai haluavatko he luopua kädestään painamalla ”OHITUS”-nappia.

Painamalla ”OHITUS”-nappulaa, pelaaja häviää alkuperäisen vetonsa.
Painamalla ”KOROTUS”-nappulaa, peli jatkuu ja pelaajan alkuperäinen panos tuplataan.

Jakajan tulee silloin näyttää kaiikki viisi korttiaan pelaajalle.
Jakaja pääsee jatkoon ainoastaan, mikäli heidän korttiyhdistelmänsä sisältää ässän ja kuninkaan. - Jos jakaja ei pääse jatkoon ja pelaajalla on veto, pelaaja voittaa yhden kerran alkuperäisen vetonsa ja nousevan vetonsa.

- Jos jakaja pääsee jatkoon ja jakajan käsi on parempi kuin pelaajan, pelaaja häviää alkuperäisen vetonsa sekä nousevan vetonsa.

- Jos jakaja pääsee jatkoon ja pelaaja voittaa jakajan käden, pelaaja voittaa pelin. Jakaja palauttaa vedot pelaajalle (pelaajan alkuperäinen veto tuplattuna PLUS nouseva veto) plus se summa jonka pelaaja on voittanut korttiyhdistelmällään (voittojärjestelmä on määritelty alla, ja pelisivun vasemmassa yläreunassa).


Karibialaisen avopokerin voittojärjestelmä

Käsi

Voitto

Kuningasvärisuora

100:1

Värisuora

50:1

Neloset

20:1

Täyskäsi

10:1

Väri

8:1

Suora

5:1

Kolmoset

3:1

Kaksi paria

2:1

Pari

1:1