Apukeskus


Kaikki urheilulajit

Vedon vahvistaminen

Vedot eivät ole voimassa, jos tililläsi ei ole tarpeeksi varoja.

Asettamasi veto on voimassa ainoastaan sen jälkeen, kun Netbet Enterprises LTD -palvelin on vahvistanut sen. Jokaiselle voimassa olevalle vedolle annetaan uniikki tapahtumakoodi/ID. NetBet ei ole vastuussa vetojen, joille ei ole annettu uniikkia tapahtumakoodia/ID:tä, ratkaisusta. Jos olet epävarma, onko vetosi voimassa, tarkistathan ystävällisesti tilisi historian tai ole yhteydssä meihin.

Ristiriitatilanteissa, sinä ja NetBet olette hyväksyneet, että tapahtumtietokantaloki on lopullinen auktoriteetti tällaisissa tilanteissa.

Vetojen ratkaisu (kaikki urheilulajit)

Vedonlyönnin ratkaisemisessa käytetään virallisen tulostoimittajan (virallisten tulostoimittajien) tai kyseisen kilpailun tai ottelun virallisen verkkosivuston toimittamia tilastoja. Jos virallisten tulosten tarjoajan tai virallisen verkkosivuston tilastoja ei ole saatavilla tai on merkittävää näyttöä siitä, että viralliststen tulosten tarjoaja tai virallinen verkkosivusto on virheellinen, käytämme riippumatonta näyttöä vedonlyöntiselvityksen tueksi.

Jos johdonmukaista, riippumatonta näyttöä ei ole tai jos on olemassa merkittävää ristiriitaista näyttöä, vedot ratkaistaan tilastojemme perusteella.

Tarjonnat, jotka ovat jo ratkaistu, mutta jotka perutaan, keskeytetään tai siirretään myöhemmäksi, vedot ovat voimassa. Esimerkiksi, jos jalkapallo-ottelu keskeytetään ja tulos on 2–1, vedot yli/alle 0,5; 1,5 ja 2,5 tarjonnoissa ovat voimassa, kaikki muut tarjonnat mitätöidään/palautetaan.

 

Tulokset ja voittojen maksu

Kaikki vedot ja panokset ovat näiden vedonlyöntisääntöjen alaisia.

NetBet pidättää oikeuden keskeyttää tarjonnan ja/tai minkä tahansa vedon/panoksen missä tahansa vaiheessa.  Kun tarjonta keskeytetään, kaikki asetetut vedot mitätöidään. NetBet pidättää myös oikeuden lopettaa vedonlyönnin missä tahansa tarjonnassa ilman ennakkoilmoitusta.

Verkkosivustolla oleva "Mahdollinen voitto" tai "Palautettava" -laskelma on vain tiedoksi, ja kaikki vedot lasketaan käyttämällä panosta hyväksytyillä kertoimilla. Monivedoissa, joissa on mitätön valinta(t), "Mahdollinen voitto" tai "Palautettava" -luku pienenee sen mukaan, että vain tämä valinta poistetaan.

Jos asiakas sisällyttää kilpailemattoman tai mitätöidyn valinnan monivetoon, veto ratkaistaan vain jäljellä olevien valintojen perusteella.

Voitettujen vetojen saldo lisätään vedonlyöntitilisisaldoon. Virheellisesti tilille hyvitettyjä varoja/voittoja ei pidetä käytettävissä olevina, ja NetBet pidättää oikeuden mitätöidä kaikki tapahtumat, joihin liittyy tällaisia varoja, ja/tai peruuttaa kyseinen summa tililtäsi ja/tai peruuttaa tapahtuma joko sillä hetkellä tai myöhemmin, kun se havaitaan.

NetBet pidättää oikeuden pidättää maksun ja julistaa tapahtumaa koskevat vedot voimassa olemattomiksi, jos heillä on näyttöä siitä, että on tapahtunut seuraavaa: (1) tapahtuman rehellisyys on kyseenalaistettu, (2) hintaa (hintoja) on manipuloitu tai (3) ottelussa on tapahtunut manipulointia. Todisteet edellä mainitusta voivat perustua NetBetillä tehtyjen vetojen kokoon, määrään tai tyyliin minkä tahansa vedonlyöntikanavamme kautta. Kyseisen urheilulajin asianomaisen hallintoelimen (jos sellainen on olemassa) antama päätös on ratkaiseva. Jos asiakas on mistä tahansa syystä velkaa NetBetille, yrityksellä on oikeus ottaa tämä huomioon ennen maksujen suorittamista kyseiselle asiakkaalle.

Jos yksityishenkilöt tai syndikaatti on asettanut sarjan vetoja vedonlyöntisääntöjen manipuloimiseksi, NetBetillä on oikeus pidättää/pysäyttää maksu tai voitot, kunnes NetBet on vakuuttunut siitä, että sääntöjä ei ole rikottu.

Tapahtumissa, joissa ei ole virallista ”offia”, virallinen, alkupeäinen alkamisaika katsotaan ”offiksi”. Jos jostain syystä veto hyväksytään tapahtuman tai ottelun alkamisen jälkeen (muut kuin peliaikainenvedonlyönti, joka on selkeästi ilmoitettu verkkosivustolla), vedot pysyvät voimassa, jos lopputulos ei ole tiedossa ja jos yksikään osallistuja/joukkue ei ole saanut siitä olennaista etua vedonlyönnin asettamishetkellä. Jos tapahtuman/tarjonnan tulos on tiedossa NetBet pidättää oikeuden mitätöidä ja palauttaa vedon, voitti tai hävisi. Panosten asettamisaikoja koskevat riidat ratkaistaan palvelimillamme olevien tapahtumalokien avulla. Kaikki verkkosivustolla ilmoitetut ja/tai NetBetin henkilökunnan mainitsemat kellonajat koskevat Iso-Britannian aikaa, ellei toisin mainita.

Peliaikainenvedonlyönti - jos meillä on hyvä syy epäillä, että veto asetetaan sen jälkeen, kun tapahtuman/markkinoiden lopputulos on tiedossa, tai sen jälkeen, kun valittu osallistuja tai joukkue on saanut merkittävää etua (esim. pisteet, kentältä poistaminen jne.) NetBet pidättää oikeuden mitätöidä (tai palauttaa) vedon, olipa se sitten voitto tai tappio.

Jos mistä tahansa syystä johtuen NetBet ei pysty asianmukaisesti vahvistamaan tietyn tarjonnan lopputulosta (esim. tietojen menettämisen vuoksi), kaikki vedot mitätöidään, ellei tuloksena olevia vetoja ole jo aiemmin määritetty.

Vetoja ”Kaikki mukana, ottaa osaa tai ei” -tarjontoihin ei yleesnä palauteta tilanteissa, joissa kilpailija ei ota osaa tai ei ole selvinnyt jatkoon.

Tasapelin säännöt  

Jos kaksi tai useampi joukkue on jaettu voittaja, tasapelin sääntöjä saatetaan käyttää vetojen ratkaisuun. Käytännössä, kun tilanne päättyy tasan, yhtä osaa vedostasi käsitellään voittajana (50 %) ja toista osaa häviäjänä (50 %). 4-suuntaisessa tasapelissä, yhtä osaa (25%) käsitellään voittjana ja loppua kolmea (75%) häviäjänä.
Tasapeli ei ainoastaan koske voittajatarjontoja, vaan voi koska myös toista, kolmatta, jne sijaa. Tämä voi olla yleistä tapahtumissa, kuten golfturnauksissa, jotka vaikuttavat vedon sijoitusosaan, top 10:een, top 20:een jne. Tällaisissa tapauksissa laskenta perustuu jäljellä olevien paikkojen lukumäärään jaettuna tasapisteisiin osallistuneiden osallistujien lukumäärällä.
 

Virheet

Vaikka virheitä pyritään kaikin tavoin välttämään, joskus niitä voi silti tapahtua inhimillisen erehdyksen tai järjestelmäongelmien vuoksi. Ilmeisiä virheitä tai laiminlyöntejä tarjontojen, hintojen, tasoitusten tai tulosten ilmoittamisessa, julkaisemisessa tai tekemisessä tapahtuu joskus, vaikka pyrimme varmistamaan täydellisen tarkkuuden.

Jos teemme ilmeisen virheen, joka tapahtuu silloin, kun tarjotut kertoimet/ehdot poikkeavat olennaisesti yleisillä markkinoilla saatavilla olevista kertoimista/ehdoista ja/tai ovat selvästi virheellisiä, kun otetaan huomioon tapahtuman toteutumisen todennäköisyys, pidätämme oikeuden korjata virheen ja maksaa vedot oikeilla kertoimilla/ehdoilla, jotka olivat saatavilla vedonlyöntihetkellä.

Jos olemme tehneet ilmeisen virheen peliaikaisissatarjonnoissa asetetun vedon kertoimissa/ehdoissa, kaikki vedot mitätöidään-

Jos olemme tehneet ilmeisen virheen ennen tapahtumaa asetettujen tapahtumien kertoimissa/ehdoissa, kaikki vedot mitätöidään.

Pyrimme kaikin tavoin ilmoittamaan asiakkaillemme ennen tapahtuman alkua, jos tarjonnoissa, hinnoissa, tasoituksissa tai ehdoissa on ilmeinen virhe, mutta tämä ei välttämättä ole mahdollista kaikissa tapauksissa.

Käytämme eri tietopalvelujen tarjoajia muodostaessamme tarjontojamme, jotka löydät verkkosivustoltamme, ja joukkueiden tai osallistujien nimissä voi esiintyä virheitä tai erehdyksiä. Vedot ovat voimassa, paitsi jos virhe tai erehdys aiheuttaa perustavanlaatuisen eron tarjontoihin (esimerkiksi Bristol Rovers Bristol Cityn sijasta), jolloin pidätämme oikeuden mitätöidä kaikki kyseistä tapahtumaa koskevat vedot.

Cash out -toiminto

Mitä on cash out?

Cash out -toiminto antaa sinulle enemmän valtaa vedoihisi ja antaa sinulle mahdollisuuden lunastaa vetosi ennen kuin tapahtuma on päättynyt, vaikka vetosi häviäisikin. Voit lunastaa vedon kokonaan tai osittain. Voit lunastaa vetosi missä vaiheessa tahansa ja ottaa mahdolliset voitot ulos. Jos päätät lunastaa vetosi,  tarjottu summa maksetaan, eikä vedon lopputulos vaikuta tilillesi palautettavaan summaan.

Tarjottu summa riippuu valintasi (valintojesi) tuloksesta, ja se voi olla suurempi tai pienempi kuin alkuperäinen panoksesi, jolloin voit taata voiton tai minimoida mahdollisen tappion.

Milloin cash out on saatavilla?

Cash out on saatavilla valituissa tapahtumissa, otteluissa ja markkinoilla sekä ennen ottelua että pelin aikana, yksittäisissä ja useissa vedoissa useissa urheilulajeissa, kuten jalkapallossa, tenniksessä ja koripallossa. Näet erityislogon (€) tarjonnoissa, kun asetat vetosi. Jos (€) ei ole näkyvillä tarjonnassa, kyseisessä urheilulajissa tai tarjonnassa ei ole cash out mahdollisuutta. Jos haluat tehdä lunastuksen, sinun tarvitsee vain napsauttaa (€) tai ”cash out" -painiketta, joka sijaitsee avoimen vedon tai vedon historian tiedoissa.

Kun cash out -toiminto on mahdollinen ennen tapahtuman alkua, ja emme kata tapahtumaa pelin aikana, cash out ei ole käytettävissä, kun tapahtuma alkaa.

Voit tehdä lunastuksen myös matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi - valitse tilisi "Historia"-osion "Avoimet vedot" tai "Vedonlyöntihistoria" -osiot ja valitse ”Cash out" -välilehti näyttääksesi tarjolla olevat vedot. Tämän jälkeen voit napsauttaa ”cash out”-nappia valintasi kohdalla, ja lunastaa vedon aikaisin.

Osittainen cash out

Jos haluat lunastaa vetosi osittain, voit käyttää cash out -ponnahdusikkunassa olevaa liukusäädintä säätääksesi alkuperäisen panoksesi summan siihen summaan, jonka haluat kotiuttaa. Kun olet valinnut oikean summan, klikkaa ”cash out”.  Loput panoksestasi maksetaan panoksesi lopputuloksen mukaisesti.

Käyttöehdot

Cash out -toiminto on saatavilla valituissa tapahtumissa, otteluissa ja markkinoilla sekä ennen ottelua että pelin aikana, yksittäisissä ja useissa vedoissa useissa urheilulajeissa, kuten jalkapallossa, tenniksessä ja koripallossa.

Cash out -toimintoon ja osittaiseen cash out -toimintoon sovelletaan aikaviivettä. Jos hinta muuttuu tai tarjonta keskeytyy, pyyntö ei välttämättä onnistu.

Jos cash out- tai osittainen cash out onnistuu, tämä näkyy näytössä, ja veto maksetaan välittömästi, lukuun ottamatta osittain kotiutettuja vetoja. Tarjonnan lopullinen tulos ei vaikuta lunastuksen tai osittaisen lunastuksen summaan.

Milloin tahansa tarjottu lunastuksen tai osittaisen lunastuksen määrä on kokonaissumma, joka palautetaan tilillesi, jos se onnistuu.

Jotkut NetBetin tarjoukset eivät ole voimassa, kun cash out -toimintoa on käytetty. Lisätietoa jokaisesta tarjouksesta löydät käyttöehdoista.

Cash out tai osittainen cash out ei ole mahdollista ilmaisvedoissa.   

Lunastetut tai osittain lunastetut vedot eivät kerrytä tarjouksissa vaadittavaa vetomäärää.  

NetBet ei voi taata, että lunastus on mahdollista valinnassasi. Kun cash out -toiminto on mahdollinen ennen tapahtuman alkua, ja emme kata tapahtumaa pelin aikana, cash out ei ole käytettävissä, kun tapahtuma alkaa.

NetBet ei ole vastuussa, jos cash out -toiminto ei ole käytettävissä teknisistä syistä johtuen ja vedot ovat voimassa alkuperäisen vedon mukaan koko tälläisen tilanteen ajan.

NetBet pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä minkä tahansa urheilulajin, kilpailun, tarjonnan tai vetotyypin, joka sisältyy cash out -toiminnon.

NetBet pidättää oikeuden muuttaa, keskeyttää tai poistaa cash out -toiminnon milloin tahansa minkä tahansa tapahtuman, tapahtumakokonaisuuden tai tarjonnan osalta. Kaikki tällaisiin tapahtumiin, otteluihin tai markkinoihin asetetut vedot ovat voimassa alkuperäisessä muodossaan.

NetBet pidättää oikeuden peruuttaa lunastuksen tai osittaisen lunastuksen maksun, jos veto tai tarjonta on ratkaistu virheellisesti.


Yksittäisten lajien säännöt

Amerikkalainen jalkapallo

Mukaanlukien NFL, NCAA College Football, WLAF, UFL, CFL, ja Arena Football.

Jos ottelupaikkaa muutetaan, jo asetetut vedot pysyvät voimassa edellyttäen, että kotijoukkue on edelleen nimetty kotijoukkueeksi. Jos listatun ottelun koti- ja vierasjoukkueet vaihtuvat, alkuperäisen listauksen perusteella asetetut vedot mitätöidään.

2-way tarjonnoissa sovelletaan Push-sääntöjä, ellei jäljempänä toisin mainita. Yksittäisten vetojen panokset palautetaan, ja moni/parivedoissa valintaa käsitellään ei-tapahtuneena.

Ennen ottelua asetetut vedot (pelilinjat, mukaan lukien toisen puoliajan ja neljännen neljänneksen vedot) sisältävät jatkoajan, ellei toisin mainita.

Peliaikaa on oltava jäljellä enintään 5 minuuttia, jotta vedot ovat voimassa, paitsi jos tietty tarjonta on jo määritetty, ellei toisin mainita.

Kaikki NFL-tarjonnat ja ennen pelin alkua tarjotut propsit ratkaistaan pelin tilaston perusteella, joka julkaistaan osoitteessa www.nfl.com pelipäivänä. Myöhemmät muutokset eivät vaikuta ratkaisuun.

Kaikkiin tasoitus- ja kokonaisvetoihin sovelletaan tasapeli tai push -sääntöjä.

Ensimmäinen puoliaika/täysiaika tai tuplatulos
Veikkaa tulos puoliajalla ja varsinaisen peliajan lopussa. Pelin tulee päättyä, jotta vedot ovat voimassa. Tarjonnan ratkaisussa ei oteta huomioon lisäaikaa.

Peliä edeltävien propsien osalta pelin tulee päättyä, jotta vedot ovat voimassa, ellei vetoa ole jo ratkaistu.

Joukkueen kokonaismäärät, pariton tai parillinen
Joukkueen nollatulos lasketaan tasatulokseksi vetojen ratkaisu tarkoituksessa.

Ottelun ensimmäinen hyökkäyspeli
Tarjonta ratkaistaan ensimmäisen hyökkäyspelin perusteella (lukuun ottamatta rangaistuksia). Jos aloituspotku palautetaan touchdownia varten, vedot pysyvät voimassa seuraavaa aloituspotkua varten. Epätäydelliset tai pysäytetyt syötöt ja QB Sacks tai rähmäykset katsotaan syötöiksi. Keskushyökkääjän vaihdossa tapahtuva rähmääminen merkitään juoksupeliksi.

Hyökkäysjaardit yhteensä
Ratkaisu perustuu molempien joukkueiden nettojaardeihin (sisältää menetetyn sack-jaardimäärän).

Joukkue joka syöttää eniten jaardeja
Ratkaisu perustuu eniten heitettyihin bruttojaardeihin.

 Joukkue joka tekee eniten hyökkäysjaardeja
Ratkaisu perustuu kokonaishyökkäysjaardimäärään (sisältää negatiivisen jaardimäärän).

Rangaistukset
Kaikki rangaistustarjonnat perustuvat rangaistuksiin, jotka on hyväksytty. Hylättyjä rangaistuksia ei huomioida.

Pelaajapropsit/esitykset
Vedot ovat voimassa, jos pelaaja pelaa ensimmäisen downin. Pelaajien väliset vedot ovat voimassa, jos kumpikin pelaaja pelaa ensimmäisen downin. Push/tasapelin säännöt ovat voimassa.

Seuraavissa tarjonnoissa pelaajan on oltava pukeissa/aktiivinen, jotta vedot ovat voimassa (NFL:n virallisen pelikirjan mukaan):

 Ensimmäinen/viimeinen ja milloin tahansa touchdownin tekijä
Veikkaa pelin ensimmäisen/viimeisen/milloin tahansa touchdownin tehneen pelaajan nimi tai se, tehdäänkö yhtään touchdownia. Pelaajan on osallistuttava yhteen peliin tai downiin, jotta vedot ovat voimassa.

 Ennen peliä -propsit, joihin EI LASKETA MUKAAN jatkoaikaa
Seuraavissa tarjonnoissa pelin tulee päättyä, jotta vedot ovat voimassa:

Ensimmäinen puoliaika/täysiaika tai tuplatulos
Veikkaa tulos puoliajalla ja varsinaisen peliajan lopussa.

Ottelun aikaiset vedot/ottelun aikaiset puoliaikavedot/ottelun aikaiset neljännesaikavedot sisältävät lisäajan paitsi, jos toisin mainitaan.

Pelin tai kyseessä olevan puoliskon/neljänneksen tulee päättyä, jotta vedot ovat voimassa, ellei vetoa ole jo ratkaistu.

Vedon ratkaisemiseksi:

Puoliaikavedot

Ensimmäinen puoliaika/täysiaika tai tuplatulos 
Lisäaikaa ei lasketa mukaan, jos se pelataan.

Kauden propsit

Kaikki kauden propsit perustuvat vain runkosarjan otteluihin. Pelaajatilastot ovat voimassa riippumatta mahdollisista vaihdoista runkosarjan aikana, mutta pelaajien on pelattava yksi runkosarjan ottelu, jotta vedot ovat voimassa.

 

Tulevaisuus/kausi-vedot

Super Bowl -voittaja, Conference- ja Divisional -pitkän aikavälin vedot ovat voimassa kauden pituudesta riippumatta.

 

NFL:n runkosarjan voitot ja otteluvoitot perustuvat siihen, että joukkueet ovat pelanneet kaikki 16 runkosarjan ottelua, ja CFL:n osalta kaikki 18 runkosarjan ottelua, paitsi jos kauden aikana jäljellä olevat ottelut eivät vaikuta tulokseen.

 

AFC/NFC-konferenssien voittajat määräytyvät Super Bowliin etenevien joukkueiden perusteella.

 

NFL:n divisioonien voittajat määräytyvät runkosarjan aikana voitettujen otteluiden perusteella (NFL:n tie-break-sääntöjä sovelletaan).

 

Konferenssien Wildcard-voittajat ovat joukkueita, jotka pääsevät jatkosarjaan NFL:n Wildcard-valinnan kautta.

 

Konferenssin ykkössijan voittaja on joukkue, jonka NFL on nimennyt joukkueeksi, jolla on kotikenttäetu koko pudotuspelien ajan.

 

NFL/NCAAF:n runkosarjan voitot ja ottelusarjat perustuvat siihen, että joukkueet ovat pelanneet määritellyn vähimmäismäärän otteluita.

 

CFL:n Grey Cupiin pääseminen - Grey Cupin finaaliin etenevä joukkue katsotaan kyseisen divisioonan voittajaksi.

 

Konferenssi-/divisioonavedonlyönti

Suoraan turnaukseen osallistuvat joukkueet ryhmitellään konferensseihin ja divisiooniin. Esimerkiksi NFL on ryhmitelty kahteen konferenssiin (American Football Conference ja National Football Conference), joissa kummassakin on neljä divisioonaa (North, East, West ja South). Hintoja tarjotaan kullekin osallistuvalle joukkueelle, joka voittaa oman divisioonansa ja konferenssinsa.

 

 

Australian Rules

All match markets will be settled including overtime if played unless otherwise stated. Regulation time must be completed for bets to stand unless otherwise stated. If the duration of a match is changed by the governing body prior to the commencement of play, the revised game length will be regarded as the official regulation time for this match, and all bets will stand as long as this new regulation time is completed.

 

Match Betting

If any match ends in a draw/tie, including overtime if played, then stakes will be refunded unless a price is offered for the draw/tie. Bets will be settled on the official AFL result only.

 

Matches not Played as Listed

If a match venue is changed then bets already placed will stand providing the home team is still designated as such. If the home and away team for a listed match are reversed, then bets placed based on the original listing will be void.

 

Quarter Betting (Pre Match and In-Play)

For all quarter betting, in the event of a specific quarter not being completed, bets will be void, unless the specific market outcome is already determined. If a game goes to overtime, then this will be included for settlement purposes (considered a continuation of the 4th quarter).

 

Half Betting (Pre Match and In-Play)

For all half betting, in the event of a specific half not being completed bets will be void, unless the specific market outcome is already determined. If a game goes to overtime, then this will be included for settlement purposes (considered a continuation of the second-half).

 

Half Time/Full Time or Double Result

Predict the outcome of the specified match at half-time and full-time including overtime if played.

 

Team to Score First

The market covers any score (e.g. Goal/Behind) for settlement purposes.

 

Team to Score First Goal

The market only covers Goals for settlement purposes.

 

Season Betting

With the exception of the Premiership winner, AFL seasonal markets offered will be regular season only and based on the official AFL ladder.

 

If in any market teams are tied, the winner will be deemed the team with the best percentage (worst percentage for Wooden Spoon).

 

Most Losses (Regular Season)

Settled on the team recording the most losses during the regular season. In the event of two or more teams recording the same number of losses, the winner will be determined as the team with the worst for and against differential. Regular Season must be completed for bets to stand.

 

 

Sulkapallo

Pitkän aikavälin vedonlyönti on all-in kilpailee tai ei

Tarvittaessa palkintojenjako ratkaisee vedonlyönnin. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

Voittaa ottelun

Jos joku ottelun nimetyistä pelaajista vaihtuu ennen ottelun alkua, kaikki vedot mitätöidään.

 

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, paitsi jos tietyn tarjonnan tulos on jo ratkaistu tai jos peliä ja/tai ottelua ei olisi ollut mahdollista pelata loppuun ilman, että tietyn tarjonnan tulos olisi ratkennut ilman epäselvyyttä.

 

Esimerkiksi peli keskeytetään tilanteessa 20-17: Yli/alle 37,5 peliä - kokonaispisteet -vedot ratkaistaan voittajina/häviäjinä, koska pelin luonnollinen päättyminen olisi tuottanut vähintään 38 pistettä.

 

Peliaikainen pistevedonlyönti, pelaaja voittaa nimetyn pisteen.

Jos pistettä ei pelata pelin tai ottelun päättymisen vuoksi, kaikki kyseistä pistettä koskevat vedot mitätöidään. Jos nimetty piste tuomitaan rangaistuspisteenä, kaikki kyseistä pistettä koskevat vedot mitätöidään.

 

Nykyinen/seuraavan pelin johtaja jälkeen

Jos ilmoitettua pistemäärää ei saavuteta määrätyssä pelissä, pelin voittanut joukkue/pelaaja ratkaistaan voittajaksi.

 

Bandy

Otteluvedonlyönti

Jos ottelupaikkaa muutetaan, jo asetetut vedot pysyvät voimassa, jos kotijoukkue on edelleen kotijoukkue. Jos koti- ja vierasjoukkueet vaihtuvat ottelussa, alkuperäisen listauksen perusteella asetetut vedot mitätöidään.

 

Pelin on oltava kokonaisuudessaan pelattu loppuun, jotta vedot pysyvät voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

2-way-tarjonnoissa sovelletaan Tie- tai Push-sääntöjä, ellei jäljempänä toisin mainita. Yksittäisten vetojen panokset palautetaan, ja monivedoissa/pareissa valintaa kohdellaan kuin ei-kilpailijaa.

 

Ennen peliä asetetut vedot

Mitkään ennen peliä asetetut vedot eivät sisällä jatkoaikaa, jos se pelataan, ellei toisin mainita.

 

Peliaikaiset vedot

Ei sisällä jatkoaikaa, ellei toisin mainita.

 

Voittaa jatkoajan/rangaistuslaukauskilpailun voittaja

Sisältää jatkoajan/rangaistuslaukauskilpailun.

 

Jos peliä muutetaan 2 x 45 minuutin puoliajasta 3 x 30 minuutin puoliaikaan, pelin vedot pysyvät voimassa, ellei toisin mainita.

 

Voittaa pokaalin / selviää karsinnoista

Sisältää jatkoajan/rangaistuslaukauskilpailun.

 

Seuraava rangaistus

Sisältää rangaistuslaukauskilpailun.

 

Puoliajan vedot, peliaikainen

Ei sisällä jatkoaikaa.

 

Nimetyn puoliajan on oltava pelattu loppuun, jotta puoliajan vedot ovat voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Puoliaikavetojen osalta, jos peli vaihdetaan 2 x 45 minuutin puoliajasta 3 x 30 minuutin jaksoon, vedot mitätöidään.

 

10 minuutin vedot, peliaikainen

 Jatkoaikaa ei oteta huomioon.

 

Ottelun 10 minuutin keston on oltava päättynyt, jotta vedot ovat voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Selvitystarkoituksiin käytetään seuraavia verkkosivustoja ja box score -tietoja rakaisuaikojen määrittämiseksi: Bandyn maailmanmestaruuskilpailut www.worldbandy.com

 

Baseball

Jos peliä on siirretty tai se peruutetaan ennen sovittua alkamisaikaa, kaikki vedot katsotaan olevan "ei toimintaa" -vetoja ja vedot palautetaan tai mitätöidään.

 

Muu kuin MLB Baseball (mukaan lukien Minor League Baseball)

Syöttäjiä ei ole lueteltu, ja kaikki vedot ovat voimassa riippumatta siitä, kuka syöttää kussakin joukkueessa. "8½ sisävuoron sääntöä" sovelletaan, mutta jos Mercy Rule -sääntöä käytetään, kaikki vedot pysyvät voimassa sillä hetkellä vallitsevan tilanteen mukaan. Kaksinpelien osana pelattaviin 7 sisävuoron otteluihin sovelletaan 6½ sisävuoron sääntöä.

 

2-Way-markkinoilla sovelletaan Push- tai Tie-sääntöjä, ellei jäljempänä toisin mainita. Yksittäisten vetojen panokset palautetaan, ja monipeleissä/pareissa valintaa käsitellään ei-kilpailevana.

 

Ottelut, joita ei pelata ottelulistan mukaisesti

Jos ottelupaikkaa muutetaan, jo asetetut vedot pysyvät voimassa, mikäli kotijoukkue on edelleen nimetty kotijoukkueeksi. Jos koti- ja vierasjoukkueet vaihtuvat ottelussa, alkuperäisen ottelulistan perusteella asetetut vedot mitätöidään.

 

Panokset/linjat ennen peliä

Kaikki ottelua edeltävät vedot sisältävät jatkoerät, ellei toisin mainita.

 

Jos Mercy Rule -sääntöä sovelletaan, kaikki vedot ovat voimassa senhetkisen tuloksen mukaan.

 

3/5/7 sisävuoroa yhteistulokset

Vedot ratkaistaan 3/5/7 täyden sisävuoron jälkeen saavutetun tuloksen perusteella, ellei ilmoitettu loppusumma ole jo ylittänyt ilmoitettua loppusummaa. Jos näin tapahtuu, kaikki vedot ratkaistaan seuraavasti - yli kokonaismäärän vedot ratkaistaan voittajina, ja alle kokonaismäärän vedot ratkaistaan häviäjinä.

 

3/5/7 sisävuorolinja

Vedot ratkaistaan tuloksen perusteella, kun ottelun ensimmäiset 3/5/7 sisävuoroa on pelattu loppuun, paitsi jos toiseksi lyövä joukkue on jo johdossa (mahdollisella juoksulinjalla) kyseisen sisävuoron puolivälissä tai jos se pääsee pisteen päähän (mahdollisella juoksulinjalla) kyseisessä sisävuorossa, jolloin toiseksi lyövä joukkue ratkaistaan voittajana.

 

Ennen peliä propsit, mukaan lukien pelaajien propsit

Kun Mercy Rule -sääntöä sovelletaan, kaikki vedot ovat voimassa senhetkisen tuloksen perusteella.

 

Lisävuorot lasketaan, ellei toisin mainita

Kaikki 1. sisävuoron vedot - 1. sisävuoro on saatava päätökseen, jotta vedot voivat toimia, ellei vetojen ratkaisua ole jo päätetty.

 

Pelin kokonaismäärä pariton/pariton

Jos yhteistulos on nolla, vedot lasketaan parillisiksi.

 

Joukkueen kokonaismäärä pariton/parillinen

Jos joukkueen pisteet ovat nolla, vedot lasketaan parillisiksi.

 

Voittomarginaalit

Sovelletaan 8 ½ sisävuoron sääntöä. MLB:n osalta ratkaisuun sisältyy ylimääräiset sisävuorot; muiden kuin MLB:n osalta, joissa peli voi päättyä tasapeliin, tämä vaihtoehto on käytettävissä. Jos MLB-ottelu päättyy tasapeliin, kun peli on keskeytetty tai keskeytetty, vedot mitätöidään.

 

Johto x sisävuoron jälkeen

Vedot ratkaistaan tuloksen perusteella, kun x ensimmäistä sisävuoroa on pelattu, paitsi jos toiseksi lyövä joukkue on jo johdossa kyseisen sisävuoron puolivälissä tai tekee maalin siirtyäkseen johtoon kyseisessä sisävuorossa, jolloin toiseksi lyövä joukkue ratkaistaan voittajana.

Joukkueet kohtaavat kahdesti samana päivänä

Jos samana päivänä pelataan kaksi ottelua, joissa on samat joukkueet, ja kertoimet tarjotaan vain yhdelle ottelulle, tulos hyvitetään ensimmäiselle ottelulle alkamisaikaan mennessä.

 

Rahalinja

4½ sisävuoron sääntöä sovelletaan

 

Juoksulinja/vaihtoehtoinen tasoitus

Sovelletaan 8½ sisävuoron sääntöä.

 

Ennen peliä kokonaistulokset/vaihtoehtoiset kokonaistulokset

4 ½ sisävuoron sääntöä sovelletaan, paitsi jos pelin kokonaismäärä on jo ylittynyt (jos pelin kokonaismäärä on jo ylittänyt ilmoitetun kokonaismäärän, "yli" vedot ratkaistaan voittajina ja "alle" vedot häviäjinä).

 

Joukkueiden kokonaismäärät

4 ½ sisävuorokauden sääntöä sovelletaan , paitsi jos joukkueen kokonaismäärä on jo ylittynyt (jos joukkueen kokonaismäärä on jo ylittänyt ilmoitetun kokonaissumman, "yli" vedot ratkaistaan voittajina ja "alle" vedot häviäjinä).

 

Menee lisävuoroihin

Yhdeksännen sisävuoron on oltava päättynyt, jotta vedot ovat voimassa. Jos tilanne on tasan 9 sisävuoron jälkeen, tämä tarjonta ratkaistaan "kyllä" vetona, vaikka lisälyöntejä ei pelattaisikaan pelin keskeyttämisen vuoksi.

 

Voittaa sisävuoron (nykyinen/seuraava)

Määritellyn sisävuoron alku- ja loppuosa on pelattava loppuun, ellei määritellyssä sisävuorossa toisena lyövä joukkue ole voitolla, kun peli keskeytetään.

 

Sisävuoro juoksulinja (mukaan lukien vaihtoehdot)

Määritellyn sisävuoron alku- ja loppuosan on oltava pelattu loppuun, jotta vedot ovat voimassa, paitsi jos määritellyssä sisävuorossa toisena lyövä joukkue on jo ylittänyt juoksulinjan eikä sitä voida ohittaa.

 

Sisävuoron kokonaismäärä (vaihtoehdot mukaan lukien)

Määritellyn sisävuoron alku- ja loppuosan on pelattava loppuun, jotta vedot ovat voimassa, paitsi jos ilmoitettu kokonaismäärä on jo ylittynyt, kun peli keskeytetään/jatketaan.

 

Pisteet sisävuorossa (nykyinen/seuraava)

Määritellyn sisävuoron alku- ja loppupuoli on oltava pelattu loppuun, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Johtaa 'X' sisävuoron jälkeen

Määritellyn sisävuoron alku- ja loppuosan on pelattava loppuun, jotta vedonlyönti on voimassa, paitsi jos toisena lyövä joukkue johtaa eikä sitä voida ohittaa pelin keskeyttämisen/jatkamisen hetkellä. Jos armoa koskevaa sääntöä sovelletaan, kaikkien keskeneräisten sisävuorojen johtavien tarjontojen katsotaan olevan ottelun voittajan voittamia.

 

Kilpailu tarjonnoista/joukkueiden kokonaismäärät/lyönnit yhteensä

8½ sisävuoron sääntöä sovelletaan, paitsi jos vedot ovat jo ratkaistu tai jos pelin luonnollinen päättyminen olisi merkinnyt, että vedot olisivat ratkennut. Erityisesti MLB:n kevään harjoitusotteluissa ratkaisut perustuvat vain 9 sisävuoroon, kun luonnollista päättymistä koskevaa sääntöä voitaisiin soveltaa.

 

Jos peli luovutetaan tai keskeytetään tasatilanteessa ja pelin luonnollinen päättäminen edellyttää voittajaa, kyseistä kisa tiettyyn määrään koskevat vedot mitätöidään. Esimerkiksi, jos MLB-peli on 3-3 10 sisävuoron jälkeen tai keskeytetään, kaikki kisa 4:ään -vedot mitätöidään. Kisa 5/6/7 -vedot ratkaistaan kuten ei kumpikaan.

 

Voittomarginaali

8½ sisävuoron sääntöä sovelletaan . MLB:n osalta ratkaisuun sisältyy ylimääräisiä sisävuoroja; muiden kuin MLB:n osalta, joissa peli voi päättyä tasapeliin, tämä vaihtoehto on käytettävissä. Jos MLB-ottelu päättyy tasapeliin, kun peli luovutetaan/ keskeytetään, vedot mitätöidään.

 

Peliaikainen

Jos Mercy Rule -sääntöä sovelletaan, kaikki vedot ovat voimassa senhetkisen tuloksen mukaan.

 

Juoksut yhteensä - 8.5 sisävuoron sääntöä sovelletaan.

Kaikki vedot pysyvät voimassa riippumatta syöttäjänvaihdoksista.

 

Lisävuorot lasketaan, ellei toisin mainita.

 

"8,5/6,5/4,5" sisävuoroa koskevat säännöt.

"8,5 sisävuoron sääntö" juoksulinjavedonlyönti

 

Pelin on kestettävä vähintään 9 täyttä sisävuoroa (tai 8½ sisävuoroa, jos toisena lyövä joukkue on johdossa), jotta vedot ovat voimassa. Jos kuitenkin Mercy Rule -sääntöä vaaditaan, kaikki vedot pysyvät voimassa sillä hetkellä vallitsevan tilanteen mukaan. Huomaa, että keskeytetyt pelit eivät siirry eteenpäin (lukuun ottamatta MLB:n pudotuspelejä - katso erityissääntö).

 

"6,5 sisävuoron sääntö" juoksulinjavedonlyönti (7 sisävuoron peleissä)

Pelin on kestettävä vähintään 7 täyttä sisävuoroa (tai 6½ sisävuoroa, jos toisena lyövä joukkue on edellä), jotta vedot ovat voimassa. Jos kuitenkin Mercy Rule -sääntöä vaaditaan, kaikki vedot pysyvät voimassa senhetkisen tuloksen mukaan. Huomaa, että keskeytetyt pelit eivät siirry eteenpäin.

 

"4,5 sisävuoron sääntö" raha- ja kokonaislinja

Pelissä on oltava vähintään 5 täyttä sisävuoroa, ellei toiseksi lyövä joukkue johda 4½ sisävuoron jälkeen, jotta vedot ovat voimassa. Jos peli keskeytetään tai keskeytetään sen jälkeen, kun tämä kohta on saavutettu, voittaja määräytyy viimeisen täyden vuoroparin jälkeen saavutetun tuloksen perusteella (paitsi jos toiseksi lyövä joukkue saa tasoituksen tai siirtyy johtoon vuoroparin loppupuoliskolla, jolloin voittaja määräytyy pelin keskeyttämishetkellä saavutetun tuloksen perusteella). Huomaa, että keskeytettyjä pelejä ei siirretä (lukuun ottamatta MLB:n pudotuspelejä - katso erityissääntö). Jos Mercy Rule kuitenkin vaaditaan, kaikki vedot ovat voimassa senhetkisen tuloksen mukaan.

 

Futures-vedonlyönti - yleiset säännöt

 

Pitkänaikavälin, sarja- ja divisioonavedonlyönti

Kaikki vedot ovat voimassa riippumatta joukkueen siirrosta, joukkueen nimenmuutoksesta, kauden pituudesta tai pudotuspelimuodosta, joka perustuu asianomaisen hallintoelimen virallisiin tuloksiin.

 

Runkosarjan voitot/ottelut

Joukkueen on pelattava vähintään 160 runkosarjan ottelua, jotta vedot ovat voimassa, paitsi jos kauden aikana jäljellä olevat ottelut eivät vaikuta tulokseen.

 

Runkosarjan erikoistarjonnat

Kaikki tarjonnat viittaavat MLB:ssä kertyneisiin kauden tilastoihin, ja ne ovat siirrettävissä American Leaguen ja National Leaguen välillä. Missä tahansa muussa liigassa kerättyjä tilastoja ei lasketa mukaan.

 

"Syöttäjä voittojen määrä" -tarjonnat

Viittaavat MLB:n virallisten pisteiden myöntäjien antamien voittojen määrään.

 

Voittaa sarjan

Joukkue, joka etenee World Seriesiin, katsotaan sarjan voittajaksi.

 

Sarjavedonlyönti

Vedot mitätöidään, jos sääntömääräistä määrää otteluita (asianomaisten järjestöjen mukaan) ei ole pelattu loppuun tai niitä on muutettu.

 

Villikortti-vedonlyönti

Joukkueet, jotka etenevät MLB:n pudotuspeleihin villin kortin avulla, katsotaan voittajiksi.

Basketball

Ottelu- ja props-vedonlyönti

Kaikkien otteluiden on alettava suunniteltuna päivänä (paikallisen stadionin aikaa), jotta vedot ovat voimassa. Jos ottelupaikkaa muutetaan, jo asetetut vedot pysyvät voimassa edellyttäen, että kotijoukkue on edelleen kotijoukkue. Jos kotijoukkue ja vierasjoukkue pelaavat ottelun vierasjoukkueen pelipaikalla, vedot pysyvät voimassa edellyttäen, että kotijoukkue on edelleen virallisesti nimetty sellaiseksi, muussa tapauksessa vedot mitätöidään.

 

Peliaikaa on oltava jäljellä enintään 5 minuuttia, jotta vedot pysyvät voimassa, paitsi jos tietyn tarjonnan tulos on jo ratkaistu.

 

Erityisesti 3x3- tai Streetball-otteluversiossa ratkaisut perustuvat virallisiin kilpailusääntöihin (voittajaksi katsotaan joukkue, joka tekee ensimmäisenä 21 pistettä tai joukkue, jolla on korkein pistemäärä määritellyn 10 minuutin jakson lopussa). Tasatulos varsinaisella peliajalla johtaa jatkoaikaan, jonka voittaa se joukkue, joka tekee ensin 2 pistettä jatkoajalla.

 

2-way-tarjonnoissa sovelletaan Push-sääntöjä, ellei jäljempänä toisin mainita. Yksittäisten vetojen panokset palautetaan/mitätöidään, ja monivedoissa/pareissa valintaa kohdellaan ei-kilpailijana (palautetaan/mitätöidään).

 

Jos varsinaiselle peliajalle tarjotaan tarjontoja, joihin sisältyy vaihtoehto "tasapeli", jatkoaikaa (jatkoaikoja) ei lasketa.

 

Ennen peliä tehtävät vedot, mukaan lukien peli-propsit

Kaikki peliä edeltävät vedot sisältävät jatkoajan, ellei toisin mainita.

 

Pelaajatilastot/ottelut/suoritukset

Vedonlyönti on saatavilla nimetyn pelaajan suorituksista eri saavutuksissa (esim. pisteet, levypallot, syötöt, blokit, virheet, vapaaheitot jne.). Push-sääntöjä voidaan soveltaa.

 

Kyseisten pelaajien on oltava pukeutuneina ja esiinnyttävä kentällä, jotta vedot ovat voimassa, tai jos kyseinen pelaaja ei osallistu lainkaan otteluun, kaikki vedot mitätöidään/palautetaan. Jollei toisin mainita, jatkoaika lasketaan kaikissa pelaaja-propseissa.

 

Yksittäisten pelaajien suoritukset lasketaan yhteen vedonlyöntitarkoituksia varten pelaaja match-upissa. Tasoituksia voidaan käyttää, ja niitä sovelletaan kunkin pelaajan todelliseen pistemäärään tuloksen määrittämiseksi. Push-sääntöjä voidaan soveltaa.

 

Tupla-tupla/tripla-tupla

Tupla/Tupla, pelaajan on saavutettava vähintään 10 pistettä kahdessa seuraavista viidestä tilastokategoriasta: Pisteet, levypallot, syötöt, estetyt laukaukset, riistot... Tripla/Tupla, pelaajan on saavutettava vähintään 10 pistettä kolmessa seuraavista viidestä tilastokategoriasta: Pisteet, levypallot, syötöt, torjunnat, riistot.

 

Peliaikaiset vedot sisältävät jatkoajan

Jos peliä lykätään tai se peruutetaan alun jälkeen, ottelun peliaikaa on oltava jäljellä enintään 5 minuuttia, jotta vedot ovat voimassa.

 

Peliaikaiset puoliajan vedot sisältävät jatkoajan

Ensimmäisen puoliajan on oltava pelattu loppuun, jotta ensimmäisen puoliajan vedot ovat voimassa. Jos peliä lykätään tai se peruutetaan aloituksen jälkeen, pelin ja toisen puoliajan vedonlyönnin osalta on oltava jäljellä enintään 5 minuuttia, jotta vedot ovat voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Peliaikaiset (4.) neljänneksen vedot sisältävät jatkoajan

Neljännes on oltava pelattu loppuun, jotta vedot ovat voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu

 

NBA futuurit/turnaus-propsit

Runkosarjan voitot/ottelut - Joukkueen on pelatta kaikki runkosarjan ottelut päätökseen, jotta vedoilla on voimassa, paitsi jos kauden aikana jäljellä olevat ottelut eivät vaikuta tulokseen.

 

Voittaa divisioonan - NBA:n tie-break-sääntöjä sovelletaan.

Voittaa konferenssin - NBA:n mestaruusfinaaleihin etenevä joukkue katsotaan konferenssin voittajaksi.

 

Kaikkien tarjontojen ratkaiseminen määräytyy turnauksia hallinnoivien elinten (esim. NBA, FIBA jne.) toimittamien virallisten sijoitusten ja tilastojen perusteella.

 

Pitkänaikavälin-, divisioona-, konferenssi- ja aluevedonlyönti

Kaikki vedot ovat voimassa riippumatta joukkueen siirrosta, joukkueen nimenmuutoksesta tai kauden pituudesta.

 

Sarjavedonlyönti

Vedot ratkaistaan virallisen tuloksen mukaan.

Rantajalkapallo

Kaikki vedot lasketaan 36 minuutin peliajan perusteella, 3 jaksoa, joista kukin kestää 12 minuuttia, ellei toisin mainita.

 

Lisäaika ja rangaistuspotkukilpailu otetaan huomioon vain vedoissa, joissa ei ole tarjolla tasapeliä varsinaisella peliajalla, joukkue etenee, turnauksen voittaja jne.

 

Ottelu on voimassa, jos peli on kestänyt vähintään 24 minuuttia. Kaikki vedot lasketaan tämän hetken tulosten perusteella.

 

 

Rantalentopallo

Pitkänaikavälin vedonlyönti on all-in kilpailee tai ei. Tarvittaessa palkintopallisijoitus määrittelee vetojen ratkaisun. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

Jos ottelupaikka (urheilukenttä) muuttuu, kaikki vedot ovat voimassa.

 

Jos yksi parin ilmoitetuista osallistujista vaihdetaan ennen ottelun alkua, kaikki tätä ottelua koskevat vedot palautetaan.

 

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, paitsi jos tietyn tarjonnan tulos on jo ratkaistu tai jos ei ole mitään mahdollista tapaa, jolla sarjaa ja/tai ottelua voitaisiin pelata loppuun ilman, että tietyn tarjonnan tulosta ei ratkaista.

 

Esimerkiksi jos sarja keskeytetään tilanteessa 18-17: Yli/ Alle 35,5 sarjan - kokonaispisteet -vedot ratkaistaan voittajina/hävinneinä, koska mikä tahansa sarjan luonnollinen päättyminen olisi tuottanut vähintään 36 pistettä.

 

Nykyinen/seuraavan sarjan johtaja jälkeen Jos ilmoitettua pistemäärää ei saavuteta kyseisessä sarjassa, sarjan voittanut joukkue ratkaistaan voittajana.

 

Bowls

Ei kilpaile, ei vetoa. Tapahtuman on alettava seitsemän päivän kuluessa aikataulun mukaisesta alkamisesta, jotta vedot ovat voimassa. Pitkänaikavälin tarjonnoissa voidaan tehdä säännön 4 mukainen vähennys.

 

Otteluvedonlyönti

Ottelu on pelattava 24 tunnin kuluessa alkuperäisestä alkamisajankohdasta, jotta vedot ovat voimassa. Jos ottelua ei jostain syystä pelata (esim. pelaaja vetäytyy loukkaantuneena), kaikki ennen ottelua tehdyt vedot mitätöidään ja panokset palautetaan. Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, voittajaksi katsotaan seuraavalle kierrokselle etenevä pelaaja.

 

Nyrkkeily/MMA/UFC

Lykättyjen otteluiden vedot ovat voimassa 30 päivää. Jos jompikumpi ottelija korvataan toisella ottelijalla, kaikki vedot mitätöidään ja panokset palautetaan.

 

Vedonlyöntiä varten ottelun katsotaan alkaneen, kun kelloa soitetaan ensimmäisen erän alun merkiksi.

 

Jos jompikumpi ottelija ei vastaa seuraavan erän kelloon, hänen vastustajansa katsotaan voittaneen edellisen erän.

 

Jos ottelu julistetaan "No Contest" -otteluksi, kaikki vedot mitätöidään ja panokset palautetaan, lukuun ottamatta tarjontoja, joiden lopputulos on jo ratkaistu.

 

Rahalinja/voittaa ottelun (2-way)

Jos ottelu päättyy tasapeliin, kaikki vedot mitätöidään ja panokset palautetaan, tämä koskee myös ottelua, joka päättyy enemmistön tasapeliin. Vedot ratkaistaan kehässä ilmoitetun virallisen tuloksen perusteella. Myöhemmät valitukset/muutokset eivät vaikuta ratkaisuun (paitsi jos muutos on tehty inhimillisen erehdyksen vuoksi tulosta ilmoitettaessa).

 

Kaikki vedot ovat voimassa riippumatta oteltavien erien lukumäärän muutoksista.

 

Otteluvedonlyönti (3-tie)

Tasapelille tarjotaan hinta. Vedot ratkaistaan kehässä ilmoitetun virallisen tuloksen perusteella. Myöhemmät valitukset/muutokset eivät vaikuta ratkaisuun (paitsi jos muutos on tehty inhimillisen erehdyksen vuoksi tulosta ilmoitettaessa).

 

Kaikki vedot ovat voimassa riippumatta oteltavien erien lukumäärän muutoksista.

 

Ottelun tulos 5-way / Tarkka voittotapa

Ratkaisu perustuu virallisesti ilmoitettuun tulokseen.

 

Tasapeli tai tekninen tasapeli - Tasapeli on tuloskortin mukainen tasapeli. Tekninen tasapeli on, jos erotuomari keskeyttää ottelun ennen 5. erän alkua mistä tahansa muusta syystä kuin tyrmäyksestä, teknisestä tyrmäyksestä tai diskauksesta.

 

Yksittäinen ottelija A tai B tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä - tyrmäys (KO) on, kun nyrkkeilijä ei nouse ylös 10 laskemisen jälkeen. Tekninen tyrmäys (TKO) on 3 tyrmäyksen sääntö tai jos erotuomari puuttuu asiaan. Kaikki kulmissa tapahtuvat keskeytykset katsotaan tekniseksi tyrmäykseksi (TKO), ellei ottelua myöhemmin ratkaista tuomareiden pistetaulukoilla tai ellei sitä julisteta "No Contest"-otteluksi.

 

Yksittäinen ottelija A tai B päätöksellä

Tämä lasketaan jollakin seuraavista päätöksistä: tekninen, enemmistöpäätös, jaettu tai yksimielinen päätös. Tähän sisältyy myös hylkääminen.

 

Kaikki vedot pysyvät voimassa riippumatta siitä, onko otteltavien erien määrä muuttunut.

 

Kierrokset yhteensä

Nyrkkeilyn osalta (3 minuutin erät, selvitystarkoituksessa), kun puolikierrosta ilmoitetaan, 1 minuutti 30 sekuntia kyseisestä erästä määrittää puolikkaan alle tai yli.

 

UFC:ssä (5 minuutin erät), kun ilmoitetaan puolikkaan erän kesto, 2 minuuttia 30 sekuntia kyseisestä erästä määrittelee sen puolikkaan, joka määrittää alle tai yli.

 

Jos ottelun kierrosten määrää jostain syystä muutetaan, jo asetetut kierrosvedot mitätöidään ja panokset palautetaan.

Kierros- tai kierrosryhmä vedonlyönti

Jos ottelun kierrosten määrää jostain syystä muutetaan, jo asetetut kierrosvedot mitätöidään ja panokset palautetaan.

 

Vedonlyönnissä eriä tai eräryhmiä koskeva vedonlyönti tarkoittaa sitä, että ottelija voittaa KO:lla, TKO:lla tai hylkäyksellä kyseisen erän tai eräryhmän aikana. Jos ennen ottelun päättymistä tehdään tekninen ratkaisu (käyttäen pistekortteja), kaikki vedot ratkaistaan ratkaisuvoittona.

 

 

Nyrkkeily  (peliaikainen)

Ottelun voittaja 3-Way

Sisältää tasapelin. Panokset palautetaan/ei oteta huomioon, jos ottelu päättyy tasapeliin.

 

Kierrokset yhteensä 2-Way

Koko kierroksia käytetään ratkaisuun. Kierrosta, jolla ottelu päättyy, käytetään selvitystarkoituksiin. Jos ottelija vetäytyy jakkaralleen erien välissä. Esimerkiksi erät 6 ja 7 lasketaan eräksi 6, eli viimeiseksi täydeksi päättyneeksi eräksi.

 

Ottelu, joka etenee pitkälle

Vetojen ratkaisua varten virallisesti määritellyn kierrosmäärän on oltava kokonaan suoritettu, jotta vedot voidaan laskea Kyllä-vetona.

 

Tyrmäystarjonnat (tehdä piste/yhteensä/etc)

Vedonlyönnin ratkaisua varten tyrmäys määritellään ottelijan tyrmäykseksi tai pakolliseksi 8:nneksi laskuksi (kaikkea, mitä erotuomari pitää lipsahduksena tai muuna, ei lasketa).

 

MMA/UFC (peliaikainen)

Taistelun voittaja 3-Way

Sisältää tasapelin.

 

Rahalinja/ottelun voittaja 2-way

Panokset palautetaan/mitätöidään, jos ottelu päättyy tasapeliin.

 

Kierrokset yhteensä 2-Way

Koko kierrosta käytetään ratkaisuun. Kierrosta, jolla ottelu päättyy, käytetään vetojen ratkaisuun. Jos ottelija vetäytyy jakkaralleen erien välissä. Esimerkiksi kierrokset 2 ja 3 lasketaan vedonlyönnin ratkaisemiseksi kierrokseksi 2 eli viimeiseksi täysin päättyneeksi kierrokseksi.

 

Ottelu, joka etenee pitkälle

Vetojen selvittämistä varten virallisesti määritellyn kierrosmäärän on oltava kokonaan suoritettu, jotta vedot voidaan laskea Kyllä-vetona.

 

Voittomenetelmä

Vedot ratkaistaan virallisen tuloksen perusteella välittömästi ottelun jälkeen hallintoelimen/urheilujärjestön kautta (esim. www.ufc.com).

 

Tyrmäystarjonnat (tehdä piste/yhteensä/etc)

Selvitystarkoituksessa tyrmäys määritellään ottelijan tyrmäämiseksi tai pakolliseksi 8:nneksi laskuksi (kaikkea, mitä erotuomari pitää lipsahduksena tai muuna, ei lasketa).

 

 

Kriketti

Kaikki ottelut

 

Ottelut, joita ei ole pelattu listauksen mukaisesti

Jos ottelupaikkaa muutetaan, jo asetetut vedot pysyvät voimassa, mikäli kotijoukkue on edelleen nimetty kotijoukkueeksi. Jos kotijoukkue ja vierasjoukkue vaihtuvat ottelussa, alkuperäisen listauksen perusteella asetetut vedot mitätöidään.

 

Ensimmäinen syöttövuoro juoksut yhteensä

Hinnat tarjotaan ottelun ensimmäisen overin aikana saavutettujen juoksujen kokonaismäärälle. Lisä- ja rangaistusjuoksut lasketaan mukaan. Syöttövuoron on oltava päättynyt, jotta vedot pysyvät voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Joukkue/lyöjä, joka tekee 50/ 100 pistettä ottelussa (ennen ottelua)

Seuraavan vähimmäismäärän overeita on oltava pelattu ja virallisen tuloksen on oltava olemassa (Duckworth - Lewis lasketaan), muuten kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Selvitystarkoituksessa minkä tahansa lyöntipelaajan tulos 50 tai yli lasketaan.

 

Twenty20-ottelut

Kummankin joukkueen täydet 20 overia.

 

Yhden päivän ottelut

Vähintään 40 overia kummallekin joukkueelle.

 

Test- ja First-Class-ottelut

Koko ottelu lasketaan. Jos ottelu päättyy tasapeliin, vähintään 200 overia on syötettävä.

 

Sata-ottelut

Kaikki 100 palloa on syötettävä.

 

Lyöjän ottelujuoksut (ennen ottelua)

Seuraavan vähimmäismäärän overseja on oltava pelattu ja virallisen tuloksen on oltava olemassa (Duckworth-Lewis lasketaan), muutoin kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Twenty20-ottelut

Kummankin joukkueen täydet 20 overia.

 

Sata-ottelut

Kaikki 100 palloa on syötettävä.

 

Yhden päivän ottelut

Vähintään 40 overia kummallekin joukkueelle.

 

Test- ja piirikuntien mestaruusottelut

Koko ottelu lasketaan. Jos päättyy tasapeliin, vähintään 200 overia on syötettävä.

 

Eniten run outs 3-way (ennen ottelua)

Hintoja tarjotaan sen mukaan, kumpi joukkue saa aikaan eniten run outeja kentällä. Jos ottelu keskeytetään ulkopuolisen häiriön vuoksi, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Jos overeiden määrää vähennetään ja ottelun lopputulos on ratkaistu, voittajaksi selviää joukkue, joka on saavuttanut eniten run outeja kentällä riippumatta ylimääräisten overeiden määrästä. Ottelussa, joka ratkaistaan Super Overilla, Super Overin aikana tapahtuneita run outeja ei lasketa mukaan ratkaisuun.

 

Test- ja ykkösluokan otteluissa kaikki ottelun sisävuorot lasketaan.

 

Ensimmäisen sisävuoron tulos (ennen ottelua)

Hinnat tarjotaan ottelun ensimmäisen sisävuoron aikana saavutettujen juoksujen määrän perusteella riippumatta siitä, kumpi joukkue lyö ensin. Seuraavan vähimmäismäärän overeita on oltava pelattu, muuten kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Twenty20 ottelut

Kummankin joukkueen täydet 20 overia.

 

Sata-ottelut

Kaikki 100 palloa on syötettävä.

 

Yhden päivän ottelut

Vähintään 40 overia kummallekin joukkueelle.

 

Test- ja First-Class-ottelut

Luovutustilanteita pidetään sisävuoron päättymisenä vetojen ratkaisutarkoituksessa. Jos ensimmäinen sisävuoro luovutetaan, kaikki vedot mitätöidään. Jos sisävuoroa ei pelata loppuun ulkopuolisen häiriön tai huonon sään vuoksi, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Ottelun juoksut yhteensä, ottelun eniten kuutosia tai nelosia/ottelun kuutoset tai neloset yhteensä (ennen ottelua)

Jos ottelu keskeytetään ulkopuolisen häiriön vuoksi, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Test- ja County Championship -otteluissa koko ottelu lasketaan. Jos ottelu päättyy tasapeliin, vähintään 200 overia on syötettävä, muuten vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Twenty20-otteluissa on pelattava täydet 20 overia, ja niissä on oltava virallinen tulos, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Sata-ottelussa on pelattava täydet 100 palloa ja ottelussa on oltava virallinen tulos, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Yhden päivän otteluissa, joissa oversien määrää on vähennetty ja joissa lopputulosta ei ole vielä ratkaistu, vedot mitätöidään. Ratkaisutarkoituksessa tämä tarkoittaa kaikkia syöttöjä, joista lyöjä saa tasan kuusi juoksua (mukaan lukien All-run/yliheitot).

 

Ottelussa, joka ratkaistaan Super Overilla, Super Overin aikana tehtyjä juoksuja, nelosia tai kuutosia ei lasketa ratkaisutarkoituksiin.

 

Ulkopuoliset häiriötekijät eivät sisällä sääolosuhteita.

 

Joukkue, joka tekee korkeimman ensimmäisen 6/10/15 overia -tuloksen (ennen ottelua).

Jos molemmat joukkueet eivät saa suoritettua ilmoitettua määrää overeita ulkoisten tekijöiden tai epäsuotuisan sään vuoksi, vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Tasapelitilanteissa vedot mitätöidään.

 

Nykyinen/seuraava sisävuoro juoksujen määrä pariton/parillinen

Ekstrat ja rangaistusjuoksut otetaan huomioon vetojen ratkaisussa.

 

Seuraava overi juoksut yhteensä pariton/parillinen

Lisäsyötöt ja rangaistusjuoksut lasketaan mukaan. Jos sisävuoro päättyy overin aikana, kyseinen overi katsotaan päättyneeksi, paitsi jos sisävuoro päättyy huonon sään vuoksi, jolloin kaikki vedot mitätöidään.

Vedot mitätöidään, jos juoksujen määrä on nolla tietyssä overissa.

 

Sarjan oikea tulos

Vedot mitätöidään, jos määrättyä määrää otteluita ei ole pelattu loppuun.

 

Sarjan paras lyöjä/syöttäjä

Vedot kaikkiin pelaajiin, joille on annettu hinta, mutta jotka eivät osallistu tiettyyn sarjaan, mitätöidään (tarjontoihin voidaan soveltaa sääntöä 4 (vähennys). Jos kaksi tai useampi pelaaja päätyy samaan hilamäärään tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Eniten kuutosia (sarja)

Jos kahdella tai useammalla pelaajalla on sama määrä kuutosia, kaikki vedot mitätöidään.

 

Yhden päivän/Twenty20-ottelut

 

Otteluvedonlyönti

Jos otteluihin vaikuttaa epäsuotuisa sää, vedonlyöntiin sovelletaan virallisia kilpailusääntöjä seuraavalla poikkeuksella: jos ottelu ratkaistaan joko bowl outilla tai kolikonheitolla, kaikki vedot mitätöidään.

 

Jos tasapelille ei ole annettu hintaa ja viralliset kilpailusäännöt määräävät voittajan tai jatkoonmenijän, vedot ratkaistaan virallisen tuloksen perusteella.

 

Jos tasapelille ei ole ilmoitettu hintaa ja viralliset kilpailusäännöt eivät määritä voittajaa, tasapelisääntöjä sovelletaan; kilpailuissa, joissa voittaja määräytyy bowl outin tai super overin perusteella, vedot ratkaistaan virallisen tuloksen perusteella.

 

Ottelun tulos on tasapeli, kun pisteet ovat tasan pelin päättyessä, mutta vain jos viimeisenä lyönyt joukkue on pelannut sisävuoronsa loppuun (eli kaikki sisävuorot on pelattu loppuun, tai limited-overs kriketissä on pelattu määrätty määrä overseja tai peli on keskeytetty sään tai huonon valaistuksen vuoksi).

 

Jos ottelu keskeytetään ulkopuolisen häiriön vuoksi, vedot mitätöidään, ellei voittajaa julisteta virallisten kilpailusääntöjen perusteella. Jos vastustaja vaihtuu ilmoitetusta, kaikki kyseisen ottelun vedot mitätöidään.

 

Ulkopuoliset häiriötekijät eivät sisällä sääolosuhteita.

 

Jos ottelu peruutetaan, kaikki vedot mitätöidään, jos sitä ei uusita 24 tunnin kuluessa sen ilmoitetusta alkamisajasta.

 

Pelissä olevat joukkueiden sisävuorot ja lyöjien sisävuorot juoksut; (mukaan lukien vaihtoehtoiset hinnat) / sisävuoron kuutoset.

 

Yhden päivän otteluissa yli/alle sisävuoro ja lyöjän sisävuoron juoksut yhteensä ja sisävuoron kuutoset -vedot mitätöidään, jos sateen tai muun viivytyksen vuoksi oversien määrää vähennetään viidellä tai useammalla oversilla siitä määrästä, joka oli suunniteltu vedonlyönnin ajankohtana, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Twenty20 Cup-otteluiden vedot mitätöidään, jos overeiden määrää vähennetään kolmella tai useammalla vedonlyönnin ajankohtana suunnitellusta määrästä, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Otteluissa, joissa on enintään 10 overia, vedot mitätöidään, jos koko sisävuoroa ei pelata loppuun, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Sata-otteluissa vedot mitätöidään, jos pallojen määrä vähenee vähintään 11:llä.

 

Ottelussa saavutettava tehdään 50 pistettä

Seuraavan vähimmäismäärän overeita on oltava pelattu, ja ottelussa on oltava virallinen tulos (Duckworth - Lewis laskee), muutoin kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Selvitystarkoituksessa minkä tahansa lyöntipelaajan vähintään 50 pisteen tulos lasketaan.

 

Twenty20-ottelut - Kummankin joukkueen täydet 20 oversia.

 

Yhden päivän ottelut - Vähintään 40 overia kummallekin joukkueelle.

 

Sata - Kaikki 100 palloa on syötettävä.

 

Sarjan vedonlyönti

Vedot mitätöidään, jos otteluiden määrä muuttuu, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Jos sarja päättyy tasapeliin eikä tasapelivaihtoehtoa tarjota, vedot mitätöidään.

 

Paras lyöjä/syöttäjä

Vedot, jotka on asetettu pelaajalle, joka ei ole sarjan 11 aloittavassa pelaajassa, mitätöidään. Vedot pelaajista, jotka on valittu, mutta jotka eivät lyö tai pelaa kentällä, ratkaistaan hävinneinä. Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Sisävuoron juoksut (mukaan lukien vaihtoehtoiset hinnat)/sisävuoron kuutoset

Yhden päivän otteluissa yli/alle sisävuoron juoksut ja sisävuoron kuutoset -vedot mitätöidään, jos sateen tai muun viivytyksen vuoksi overien määrää vähennetään viidellä tai useammalla overilla siitä, mikä oli suunniteltu vedonlyönnin aikaan, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Twenty20 Cup-otteluiden vedot mitätöidään, jos ylitöiden määrää vähennetään kolmella tai useammalla overilla siitä, mikä oli suunniteltu vedonlyönnin ajankohtana, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Otteluissa, joissa on enintään 10 overia, vedot mitätöidään, jos koko sisävuoroa ei pelata loppuun, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Erityisesti sisävuoron kuutoset -tarjontojen osalta tulos perustuu ratkaisutarkoituksessa kaikkiin syöttöihin, joista lyöjä saa tasan kuusi juoksua (mukaan lukien All-run/Overthrowsit).

 

Huomaa, että ainoastaan tässä tarjonnassa joukkueen kokonaissummaan lisättyjä rangaistusjuoksuja, jotka johtuvat syöttäjäjoukkuueen hitaasta overi-nopeudesta, ei oteta huomioon ratkaisutarkoituksessa.

 

Juoksujen määrä ensimmäisissä X oversissa, peliaikainen (mukaan lukien vaihtoehtoiset hinnat)

Jos valittua oversien määrää ei saada suoritettua loppuun ulkoisten tekijöiden vuoksi, vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Jos sisävuoron luonnollinen pituus on vähemmän kuin valittu määrä overseja (esim. joukkue on all out vähemmän kuin valitut oversit tai saavuttaa tavoitteensa), vedot pysyvät voimassa.

 

Test-ottelut

 

Otteluvedonlyönti/tasatulos ei vetoa/tupla mahdollisuus

Vedot pysyvät voimassa virallisen tuloksen perusteella, jos vähintään yksi pallo on syötetty. Tasatilanteissa tasapelisääntöjä sovelletaan ja tasapelivedot ovat häviäjiä.

 

Ottelun tulos on tasapeli, kun pisteet ovat tasan pelin päättyessä, mutta vain jos viimeisenä lyönyt joukkue on pelannut sisävuoronsa loppuun (eli kaikki sisävuorot on pelattu loppuun).

 

Jos ottelu keskeytetään ulkopuolisen häiriön vuoksi, vedot mitätöidään.

 

Ulkopuoliset häiriötekijät eivät sisällä sääolosuhteita.

 

Paras lyöjä/syöttäjä (ennen ottelua)

Vain ensimmäinen sisävuoro lasketaan.

 

Vetoja, jotka on asetettu jollekin pelaajalle, joka ei ole aloittavassa 11:ssä, ei oteta huomioon. Vedot pelaajista, jotka on valittu, mutta jotka eivät lyö tai syötä katsotaan hävityiksi vedoiksi.

 

Vähintään 50 overia on syötettävä, ellei All Out. Muussa tapauksessa vedot mitätöidään.

 

Jos kaksi tai useampi pelaaja saa yhtä monta hilaa, voittajaksi katsotaan se syöttäjä, jolla on vähiten annettuja juoksuja.

 

Ensimmäisessä sisävuorossa tehdään viisikymmentä/sata pistettä

Vedot koskevat ottelun ensimmäistä sisävuoroa, jonka ratkaisun ratkaisee ensimmäisenä lyövä joukkue (toisin kuin molemmat joukkueet). Sisävuoro on pelattava loppuun (luovutukset lasketaan), muutoin vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Ratkaisuun lasketaan kaikkien lyöntipelaajien pisteet 50/100 tai enemmän.

 

Joukkueen lyöjä, joka tekee viisikymmentä/sata pistettä ensimmäisellä sisävuorolla

Luovutukset katsotaan sisävuoron päättymiseksi ratkaisua varten. Jos ensimmäinen sisävuoro , kaikki vedot mitätöidään. Jos sisävuoroa ei pelata loppuun ulkopuolisen häiriön tai huonon sään vuoksi, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Ratkaisutarkoituksiin kaikkien lyöjien pisteet 50/100 tai enemmän lasketaan.

 

Sisävuoron juoksut, peliakainen (mukaan lukien vaihtoehtoiset hinnat)/sisävuoron kuutoset

Vähintään 50 overia on syötettävä, ellei All Out tai joukkue luovuttaa. Muussa tapauksessa vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Erityisesti sisävuoron kuutosten osalta tulos perustuu ratkaisua varten kaikkiin syöttöihin, joista lyöjä saa tasan kuusi juoksua (mukaan lukien All-run/yliheitot).

 

Juoksut ensimmäisten X oversin aikana, peliaikainen (mukaan lukien vaihtoehtoiset hinnat)

Jos valittua määrää overejä ei saada suoritettua loppuun ulkoisten tekijöiden vuoksi, vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Jos sisävuoron luonnollinen pituus on vähemmän kuin valittu määrä overeja (esim. joukkue on all out vähemmän kuin valitut overit tai saavuttaa tavoitteensa), vedot pysyvät voimassa.

 

Ensimmäisen sisävuoron johto

Molempien joukkueiden on saatava ensimmäinen sisävuoronsa päätökseen, jotta vedot pysyvät voimassa (mukaan lukien luovutukset). Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Sarjan vedonlyönti

Vedot mitätöidään, jos määrättyä määrää otteluita ei pelata loppuun. Sarjan lyöntipelaajien kokonaisjuoksujen ja pelaajien otteluissa lasketaan kaikkien sarjan otteluiden molemmissa sisävuoroissa tehdyt juoksut. Pelaajien suorituksiin lasketaan kaikkien sarjan otteluiden molemmissa sisävuoroissa tehdyt juoksut, hilat, kopit ja hilan hajoitukset.

 

Juoksut ensimmäisessä overissa (2-Way)

Lisäsyötöt ja rangaistusjuoksut lasketaan mukaan. Overin on oltava suoritettu loppuun, jotta vedot pysyvät voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Paras lyöjä/syöttäjä (molemmat joukkueet)

Paras lyöjä/syöttäjä (molemmat joukkueet) -vedot koskevat koko ottelua. Vetoja, jotka on asetettu jollekin pelaajalle, joka ei ole kummassakaan aloittavassa 11:ssä, ei ole voimassa. Vedot pelaajista, jotka on valittu, mutta jotka eivät lyö tai syötä, ratkaistaan hävinneinä. Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Test-ottelun joukkueen yhteistulokset (2-way)

Test-otteluissa yhteenlaskut ratkaistaan vain ensimmäisten sisävuorojen perusteella. Vähintään 50 overia on syötettävä, ellei All Out tai joukkue luovuta. Muussa tapauksessa vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Avauskumppanuus yli/alle sisävuoron juoksut

Vedot ovat voimassa, kun yksi pallo on syötetty kummankin joukkueen ensimmäisessä sisävuorossa. Vedot mitätöidään, jos sisävuoro luovutetaan.

 

Tekee viisikymmentä pistetä kyllä/ei kummassa tahansa sisävuorossa

Koko ottelu lasketaan. Vedot ovat voimassa, kun lyöjä on ottanut vastaan yhden pallon tai hänet on laitettu ulos ennen ensimmäisen pallon syöttöä. Pisteet lasketaan, jos lyöntipelaaja on Not-Out, myös jos sisävuoro julistetaan. Kaikki vedot ovat voimassa sateen tai muun syyn aiheuttamista viivästyksistä riippumatta.

 

County Championship -ottelut

 

Otteluvedonlyönti

Ellei tasapelille ole ilmoitettu hintaa, tasapelitilanteissa vedot mitätöidään. Jos ottelu keskeytetään ulkopuolisen häiriön vuoksi, vedot mitätöidään. Tasapelitilanteissa sovelletaan tasapelisääntöjä.

 

Ulkopuoliset häiriötekijät eivät sisällä sääolosuhteita.

Ottelu päättyy tasapeliin, kun pisteet ovat tasan pelin päättyessä, mutta vain jos viimeisenä lyönyt joukkue on pelannut sisävuoronsa loppuun (eli kaikki sisävuorot on pelattu loppuun, tai limited-overs kriketissä on pelattu määrätty määrä overeja tai peli on keskeytetty sään tai huonon valaistuksen vuoksi).

 

Sisävuoron juoksut

Vähintään 50 overia on syötettävä, ellei All Out tai joukkue luovuttaa. Muussa tapauksessa vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Joukkueen paras lyöjä/syöttäjä

Vain ensimmäinen sisävuoro lasketaan.

 

Vedot, jotka on asetettu pelaajalle, joka ei ole aloittavassa 11:ssä, mitätöidään. Vedot pelaajista, jotka on valittu, mutta jotka eivät lyö tai syötä, ratkaistaan hävinneinä.

 

Vähintään 50 overia on syötettävä, ellei All Out. Muussa tapauksessa vedot mitätöidään.

 

Jos kaksi tai useampi pelaaja saa yhtä monta hilaa, voittajaksi katsotaan se syöttäjä, joka on antanut vähiten juoksuja.

 

Ensimmäisen sisävuoron johto

Molempien joukkueiden on saatava ensimmäinen sisävuoronsa päätökseen, jotta vedot ovat voimassa (mukaan lukien luovutukset). Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Juoksut ensimmäisissä X overissa, peliaikainen (mukaan lukien vaihtoehtoiset hinnat)

Jos valittua määrää overeja ei saada päätökseen ulkoisten tekijöiden vuoksi, vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Jos sisävuoron luonnollinen pituus on vähemmän kuin valittu määrä overeja (esim. joukkue on all out vähemmän kuin valitut overit tai saavuttaa tavoitteensa), vedot pysyvät voimassa.

 

Kriketin maailmanmestaruuskilpailut/turnausvedonlyönti

Turnauksen juoksujen kokonaismäärä/turnauksen hilat yhteensä

 

Kaikissa otteluissa, jotka on hylätty tai lyhennetty Duckworth Lewisin kautta, vain tosiasiallisesti rekisteröityjen juoksujen ja hilojen kokonaismäärä lasketaan.

 

Turnauksen run outs -kokonaismäärä/hilojen hajoitus -kokonaismäärä

Vetojen ratkaisutarkoituksessa virallinen loppusumma pysyy voimassa riippumatta siitä, onko ottelun keskeytetty tai overeita vähennetty.

 

Joukkue, joka on tehnyt eniten kuutosia/pelaaja, joka on lyönyt eniten kuutosia/turnauksen kuutoset yhteensä

Vetojen ratkaisutarkoituksessa tämä tarkoittaa kaikkia syöttöjä, joista lyöjä on saanut tasan kuusi juoksua (mukaan lukien All-run/yliheitot). Ratkaisutarkoituksessa virallinen loppusumma pysyy voimassa riippumatta siitä, onko ottelu keskeytetty tai overeita vähennetty. Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Erityisesti pelaajatarjonnoissa lyöntipelaajien on otettava vastaan vähintään yksi syöttö, muuten vedot mitätöidään.

 

Joukkue, jolla on korkein sisävuoropistemäärä/joukkue, jolla on alhaisin sisävuoropistemäärä

Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Joukkue, jolla on korkein avauskumppanuus/joukkue, jolla on korkein ensimmäisen kymmenen overin pistemäärä

Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Turnauksen hattutemppu

Vedot ratkaistaan 'kyllä', jos turnauksen aikana kirjataan virallisesti 'hattutemppu' (jolla tarkoitetaan sitä, että syöttäjä polttaa kolme lyöjää peräkkäisillä syötöillä samassa ottelussa).

 

Turnauksen paras pelaaja

Vedot ratkaistaan virallisesti turnauksen pelaajaksi julistetun pelaajan perusteella. Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

 

Cycling

Henkilökohtainen etappi/pitkänaikavälin vedonlyönti/pyöräilijän loppusijoitus

Osallistujien on ylitettävä kyseisen tapahtuman/vaiheen lähtöviiva, jotta vedot ovat voimassa. Muussa tapauksessa vedot mitätöidään ja panokset palautetaan. Kaikki vedot ratkaistaan kilpailun hallintoelinten julkaisemien virallisten luokitusluetteloiden perusteella palkintopallisijoitusten mukaan.

Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

Joukkueluokitustarjontojen osalta ratkaisut perustuvat lopullisiin sijoituksiin aikapohjaisissa luokituksissa (jos tietyssä tapahtumassa on useampi kuin yksi joukkuekilpailu).

Pitkänaikavälin tarjontoihin voidaan soveltaa sääntöä 4 (vähennys).

 

Match Upit

Match upit ratkaistaan sen pyöräilijän perusteella, joka on saavuttanut korkeimman sijoituksen kyseisessä tapahtumassa/kilpailussa tai etapissa.

 

Jos toinen tai molemmat pyöräilijät eivät ylitä lähtöviivaa, vedot mitätöidään.

 

Jos molemmat pyöräilijät starttaavat, mutta eivät pääse maaliin tietyssä tapahtumassa/kilpailussa tai etapilla, vedot katsotaan mitätöidyiksi.

 

Jos molemmat pyöräilijät lähtevät tiettyyn tapahtumaan/kilpailuun tai etappiin ja vain toinen ei pääse maaliin, voittajaksi katsotaan se pyöräilijä, joka ajaa kyseisen tapahtuman/kilpailun tai etapin loppuun.

 

Tapahtumien erityisvedot

All-in kilpailee tai ei. Määritelty tapahtuma on suoritettava loppuun kokonaisuudessaan ( sääntömääräinen määrä etappeja), muutoin vedot mitätöidään, ellei tulos ole jo selvillä. Joidenkin erikoiskilpailujen osalta tietyn määrän joukkueita on aloitettava tietty tapahtuma, jotta vedot ovat voimassa.

 

Darts

Pitkänaikavälin vedonlyönti

Ei-kilpaile, ei-vetoa. Pitkänaikavälin tarjontoihin voidaan soveltaa sääntöä 4 (vähennys).

 

Ottelua edeltävä otteluvedonlyönti

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, seuraavalle kierrokselle etenevä tai voittajaksi julistettu pelaaja katsotaan voittajaksi vedonlyöntitarkoituksessa.

 

Darts Valioliiga-tapahtumissa otteluvedonlyöntiä voidaan tarjota 3-way ja 2-way muodossa. Selvitystarkoituksia varten 3-Way-markkinat sisältävät tasapelivaihtoehdon. Vedot mitätöidään 2-Way-tarjonnoissa, jos ottelun tulos on tasapeli.

 

Tasoitus 2-way ja 3-way pelivedonlyönti/erävedonlyönti

Jos sääntömääräinen erien/sarjojen määrä jää täyttymättä, muuttuu tai poikkeaa vedonlyönnissä tarjotuista määristä, kaikki vedot mitätöidään. Kaikki vedot mitätöidään, jos ottelua ei pelata loppuun.

 

Yksittäisten pelaajien checkoutit

Jos ottelua ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, ellei veikattua määrää ole ylitetty.

 

Ensimmäisen pelin/erän tarjonnat

Kaikki vedot mitätöidään, jos ensimmäistä peliä/erää ei pelata loppuun, paitsi jos lopputulos on jo ratkaistu.

 

Johtaja 4/6 pelin jälkeen

Ensimmäiset 4/6 peliä on saatava päätökseen, jotta vedot ovat voimassa.

 

Kilpailu 3 peliin

Kumman tahansa pelaajan on voitettava 3 peliä, jotta vedot ovat voimassa.

 

Korkein checkout 3-way

Jos ottelua ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, ellei veikattua tuosta ole ylitetty.

 

Korkein checkout 2-Way

Jos ottelua ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, ellei veikattua tuosta ole ylitetty. Jos pelaajat ovat tasapisteissä, vedot mitätöidään.

 

Checkout yhteensä -tarjonnat

Kaikki vedot mitätöidään, jos ottelua tai kyseistä peliä/erää ei pelata loppuun, ellei lopputulosta ole jo ratkaistu. 2-Way-markkinoilla, jos pelaajat ovat tasapisteissä, vedot mitätöidään.

 

Seuraavan pelin checkout

Häränsilmä lasketaan punaiseksi. Peli on pelattava loppuun, jotta vedot ovat voimassa.

 

Pelit/erät yhteensä

Jos ottelua ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, ellei veikattua tuosta ole ylitetty.

 

Checkout-tarjonnat

Häränsilmä lasketaan punaiseksi. Peli on pelattava loppuun, jotta vedot pysyvät voimassa.

 

Eniten 180:iä

Kaikki vedot mitätöidään, jos ottelua ei saada päätökseen.

 

180 yhteensä -tarjonnat

Kaikki vedot mitätöidään, jos ottelua tai kyseistä peliä/erää ei ole saatu päätökseen, ellei lopputulosta ole jo ratkaistu.

 

Ensimmäinen 180

Kaikki vedot mitätöidään, jos ottelu ei ole päättynyt, ellei lopputulosta ole jo ratkaistu. Jos 180 pistettä ei saavuteta, vedot mitätöidään.

 

170 päätös ottelussa

Kaikki vedot mitätöidään, jos ottelua ei pelata loppuun, ellei lopputulosta ole jo ratkaistu.

 

Tuplatulos (pelit/erät)

Veikkaa tulos tietyn määrän pelejä/eriä jälkeen ja ottelun kokonaisvoittaja. Kaikki vedot mitätöidään, jos ottelua ei saada päätökseen.

 

Ensimmäisen tikan -tarjonnat

Vedot ratkaistaan pelin/erän aikana heitetyn ensimmäisen tikan tai tikkasarjan perusteella. Bounce Out -heitto katsotaan muuksi ratkaisua varten. Ottelumuodossa, jossa käytetään Double In -järjestelmää, vedot mitätöidään, jos niitä tarjotaan virheellisesti.

 

Yhdeksän tikan lopetus

Kaikki vedot mitätöidään, jos ottelua ei pelata loppuun, ellei lopputulosta ole jo ratkaistu.

 

Valioliigan erikoistarjonnat

 

Finaaliin/puolivälieriin pääseminen/ei pääseminen

Pelaajan on osallistuttava yhteen liigaotteluun, jotta vedot ovat voimassa.

 

Liigasta putoaminen

Asianmukaisen otteluviikon jälkeen sarjataulukon kaksi viimeistä pelaajaa (jotka sittemmin putoavat kilpailusta) katsotaan voittajiksi vedonlyöntitarkoituksessa.

 

Runkosarjan voittaja - Vedonlyöntitarkoituksessa tämä tarkoittaa pelaajaa, joka on sarjataulukon kärjessä ennen pudotuspelejä pelattujen ryhmäotteluiden jälkeen.

 

Yhdeksän tikan erikoistarjonnat

 

Saako valittu pelaaja yhdeksän tikan tuloksen ottelussa?

Kaikki vedot mitätöidään, jos ottelua ei pelata loppuun, ellei yhdeksän tikan lopetusta ole jo tehty.

 

Tekeekö valittu pelaaja yhdeksän tikan lopetuksen turnauksessa?

Pelaajan on heitettävä yksi tikka turnauksessa, jotta vedot ovat voimassa.

 

Tehdäänkö turnauksessa yhdeksän tikan lopetus?

Turnaus on saatava päätökseen, ellei yhdeksän tikan lopetusta ole jo tehty. Panokset pysyvät voimassa riippumatta pelaajan vetäytymisestä.

 

Peliaikainen vedonlyönti

Vetoja, jotka koskevat ottelumarkkinoita, jotka on hylätty ennen kuin sääntömääräinen määrä pelejä/eriä on pelattu loppuun, ei oteta huomioon, lukuun ottamatta vetoja, joiden lopputulos on jo ratkaistu ottelun keskeyttämisajankohtana. Esimerkiksi Pelit yhteensä tai 180:set yhteensä -veikkausmäärä on ylittynyt luopumishetkellä.

 

e-urheilu

Yleiset e-urheilu säännöt

Ratkaisu perustuu viralliseen tulokseen, jonka kyseisen kilpailun, lähetyksen tai pelin API:n asianomainen hallintoelin on ilmoittanut.

 

Pelaamatonta tai siirrettyä ottelua pidetään vedonlyöntitarkoituksessa pelaamattomana, ellei sitä pelata 24 tunnin kuluessa alun perin sovitusta alkamisajasta.

 

Vedot mitätöidään, jos ottelu on merkitty väärin.

 

Jos joukkueen nimi muuttuu, koska joukkue jättää organisaation, liittyy toiseen organisaatioon tai vaihtaa virallisesti nimeään, kaikki vedot ovat voimassa.

 

Jos ottelu pelataan ennen sovittua alkamisaikaa, kaikki varsinaisen alkamisajan jälkeen asetetut vedot mitätöidään. Kaikki ennen varsinaista alkamisaikaa asetetut vedot ovat voimassa.

Voittaa ottelun/voittaa kartan (mukaan lukien nykyinen ja seuraava)/tupla mahdollisuus

Jos ottelu tai kartta uusitaan tasapelin vuoksi, uusittua ottelua tai karttaa käsitellään erillisenä kokonaisuutena. Jos ottelu tai kartta alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, paitsi jos pelaaja suljetaan pois ottelun alkamisen jälkeen, jolloin pelaaja/joukkue, joka etenee seuraavalle kierrokselle tai jolle kyseisen kilpailun, lähetyksen tai peli-API:n hallintoelin on myöntänyt voiton, katsotaan voittajaksi selvitystarkoituksessa.

 

Jos ottelu tai kartta uusitaan palvelun katkeamisen/ keskeytymisen vuoksi, kaikki kyseiseen tarjontaan tehdyt vedot mitätöidään, ellei lopputulos ole jo selvillä. Uusittua ottelua tai karttaa käsitellään erillisenä kokonaisuutena.

 

Jos pelaajalle/joukkueelle annetaan walkover vähintään yhdellä kartalla ennen ottelun alkua, kaikki vedot mitätöidään.

 

Jos kartta uusitaan muun kuin pelaajasta johtuvan teknisen ongelman vuoksi, ennen peliä tehdyt vedot ovat voimassa uusitun kartan osalta virallisen tuloksen mukaisesti. Kaikki pelin sisäiset vedot kyseisellä kartalla mitätöidään, ellei lopputulos ole jo selvillä.

 

Tasoitusvedonlyönti/kokonaiskarttavedonlyönti/oikea tulos -vedonlyönti/kisa karttoihin.

Vedot mitätöidään, jos sääntömääräinen määrä karttoja muutetaan tai ne poikkeavat vedonlyöntiä varten tarjotuista kartoista. Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, vedot mitätöidään, ellei lopputulos ole jo selvillä.

 

Voittaa vähintään yhden kartan

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, vedot mitätöidään, ellei lopputulos ole jo selvillä.

 

 

StarCraft II

Karttavedonlyönti

Tasapelitilanteissa Voittaa kartan -tarjonta mitätöidään.

 

Voittava kisa/voittajan kansallisuus

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, vedot mitätöidään, ellei lopputulos ole jo selvillä.

 

CS:GO

Jos lisäaika pelataan, ne sisällytetään tarjontojen selvitykseen; paitsi jos tasapelin pelaaja on noteerattu tietylle tarjonnalle, jolloin selvitys perustuu ainoastaan sääntöaikaan.

 

Kierrosvedonlyönti

Vedot mitätöidään, jos kierrosten sääntömääräistä lukumäärää muutetaan tai se poikkeaa vedonlyöntiä varten tarjotuista kierroksista. Jos ottelu, kartta tai kierros alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Kierroksen voitto

Voitto saavutetaan tappamalla kaikki kartalla olevat vastustajat, räjäyttämällä/purkamalla pommi (piikki) tai lopettamalla kierroksen ajastimen aika.

 

Karttavedonlyönti

Voitto saavutetaan voittamalla vähintään 16 kierrosta (tai turnauksen sääntöjen mukaisesti). Karttatasapelitilanteissa, kun kierrokset ovat 15-15, järjestäjät voivat määrätä kuusi lisäkierrosta, niin sanotun "jatkoajan" (OT).

 

Jatkoaikavoitto myönnetään sille joukkueelle, joka saavuttaa kahden selvän kierroksen edun täyden kuuden kierroksen jälkeen (voi päättyä 19:15, 19:16, 19:17). Tasatulostilanteissa (18-18) annetaan kuusi lisäkierrosta.

 

Jos tapahtuma alkaa sääntöjen tai tuomareiden päätöksen mukaan jonkin joukkueen piste-edulla, kaikki vedot mitätöidään/palautetaan, paitsi tapauksissa, joissa tämä tieto on ilmoitettu linjassa ja hinnoissa.

 

Jos ottelumuoto muuttuu (korttien määrä, kierrokset tai muut säännellyt normit), vedot mitätöidään/palautetaan, lukuun ottamatta vedonlyöntiä, joka koskee jo määritettyjä tuloksia.

 

Vedot tasoituksista ja kokonaistuloksista annetaan sekä kierrosten, korttien että tappojen osalta tietyssä ajassa.

 

Vedot tuloksista, jotka on määritetty pelin keskeytyksen/joukkueiden kieltäytymisen tai teknisen tappion aikaan, lasketaan tulosten perusteella. Vedot, joita ei määritetä keskeytyksen aikana, mitätöidään/palautetaan.

 

Vedot hyväksytään sekä tavallisista voitoista/tasapisteistä ja tasoituksista (tappoja, kortteja, kierroksia) että erityisistä tuloksista, esimerkiksi "N-kierroksen voittaja N-kartalla" tai "Turnauksen voittaja".

 

Kartan oikea pistemäärä

Tämä on kumpaakin joukkuetta koskeva oikea pistemäärä.

 

 

League of Legends (LOL)

Karttavedonlyönti

Tasapelitilanteissa Voittaa kartan -tarjonta mitätöidään.

 

First Blood -markkinat

Vain vastustajan joukkueen/pelaajan tekemät tapot lasketaan.

 

Tappomarkkinat

Ratkaistaan virallisen tulostaulun, lähetyksen tai pelin API:n perusteella.

 

Hirviömarkkinat

Ratkaistaan virallisen tulostaulun, lähetyksen tai pelin API:n perusteella.

 

Rakennusmarkkinat

Vedonlyöntiä varten kaikki tuhoutuneet rakennukset lasketaan vastajoukkueen tuhoamiksi riippumatta siitä, oliko viimeinen osuma mestarin tai kätyrin tekemä tai olivatko ne uudelleen syntyneitä rakennuksia.

 

Jos pelaaja antautuu, tuhottujen tornien ja estolaitteiden lopullinen määrä ratkaistaan sen tornien ja estolaitteiden vähimmäismäärän perusteella, joka tarvitaan pelin voittamiseen antautumishetkellä. Näitä lisärakennuksia käsitellään ikään kuin voittajajoukkue olisi tuhonnut ne, ja niiden määrä on rajoitettu viiteen torniin ja yhteen estimeen.

 

Jos joukkue luovuttaa, Seuraava tuhottu rakennus -tarjontoja koskevat vedot mitätöidään.

 

Kaikki aikapohjaiset vedot ratkaistaan pelin sisäisen kellon mukaan, eikä niihin sisälly ajanjakso ennen kätyreiden syntymistä. Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, vedot mitätöidään, ellei lopputulos ole jo selvillä.

 

 

DOTA2

Karttavedonlyönti

Tasapelitilanteissa Voittaa kartan -tarjonta mitätöidään.

 

First Blood markets

Vain vastustajan joukkueen/pelaajan tekemät tapot lasketaan.

 

Kill markets

Ratkaistaan virallisen tulostaulun, lähetyksen tai pelin API:n perusteella

 

Creep markets

Ratkaistaan virallisen tulostaulun, lähetyksen tai pelin API:n perusteella. Ratkaisun ratkaisee Roshanin tappava joukkue, eikä se, kuka saa Kuolemattoman Aegiksen.

Building markets

Rakennusmarkkinat

Vedonlyöntiä varten kaikki tuhoutuneet rakennukset lasketaan vastajoukkueen tuhoamiksi riippumatta siitä, oliko viimeinen osuma sankarin vai creepin tekemä.

Kasarmien määrä määräytyy yksittäisten tuhottujen kauko- ja lähitaistelukasarmien mukaan. Jos pelaaja antautuu, tuhottujen tornien ja estolaitteiden lopullinen määrä määräytyy sen tornien ja estolaitteiden vähimmäismäärän perusteella, joka tarvitaan pelin voittamiseen antautumishetkellä.

 

Näitä lisärakennuksia käsitellään ikään kuin voittajajoukkue olisi tuhonnut ne, ja niiden määrä on rajoitettu viiteen torniin ja yhteen estorakennukseen. Jos joukkue luovuttaa, Seuraava tuhottu rakennus -tarjontojen vedot mitätöidään.

 

Kaikki aikapohjaiset vedot ratkaistaan pelin sisäisen kellon mukaan, eikä niihin sisälly aikaa ennen hiipumisen syntymistä. Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, vedot mitätöidään, ellei lopputulos ole jo selvillä.

 

Hearthstone

Match Up voittaja

Voittaja on joukkue, joka voittaa enemmän karttoja Paras  # -sarjassa.

 

Match Up tasoitus

Kartan/ karttojen etulyöntiasema jommalle kummalle joukkueelle.

 

Kartan voittaja

Kartta alkaa kolikonheitolla. Pelaajat pelaavat vuorotellen kortteja kädestään, joihin kuuluu loitsuja, aseita ja kätyreitä, yrittäen tuhota vihollisvastustajan. Jokaisella Hearthstonen sankarilla on kolmekymmentä terveyspistettä, ja voittaakseen kartan pelaajan on vähennettävä vastustajan sankarin terveyspisteet kolmestakymmenestä nollaan.

 

Call of Duty

 

Match Up voittaja

Voittaja on joukkue, joka voittaa enemmän karttoja Paras  # -sarjassa.

 

Match Up tasoitus

Kartan/ karttojen etulyöntiasema jommalle kummalle joukkueelle

 

Kartan voittaja

Kartta voitetaan eliminoimalla vastustajan koko armeija.

 

Oikea karttapistemäärä

Ottelun lopullinen tulos (kartta).

 

Kartat yhteensä (yli/alle)

Ottelun tuottamien karttojen määrä on suurempi tai pienempi kuin todellinen määrä.

 

Voittaa vähintään yhden kartan

Valittu joukkue voittaa vähintään yhden kartan ottelussa.

 

Rocket League

Rocket League on videopeli, jossa on kaikki jalkapallo-ottelun piirteet ja jossa pelaajat ohjaavat rakettikäyttöistä autoa ja kilpailevat vastapuolen yksilöä tai joukkuetta vastaan. Kukin ottelu kestää 5 minuuttia, ja jos ottelu on tasan, on tarjolla äkkikuoleman jatkoaika. Useimpien turnausten formaatti on joko paras viidestä (BO5) tai paras seitsemästä (BO7).

 

Match up voittaja 2-way

Ratkaistaan ottelun päätyttyä (mukaan lukien lisäaika).

 

Match up tasoitukset

Maaliertoetu jommalle kummalle joukkueelle.

 

Maalit yhteensä (yli/alle)

Molempien joukkueiden tekemien maalien määrä yhteensä.

 

 

King of Glory

Yleiset säännöt pätevät.

 

 

Overwatch

Map Winner

Overwatchissa on useita erilaisia karttoja, joista jokainen tukee tiettyä pelitilaa. Kartta päättyy, kun yksi joukkue on suorittanut karttakohtaisen tavoitteen.

 

- Hyökkäys - Hyökkääjien on otettava haltuun kaksi kartan seuraavaa pistettä, kun taas puolustajien on pysäytettävä heidät. Joukkueet vaihtavat puolta, kun aika on kulunut tai hyökkääjät ovat voittaneet molemmat pisteet. Jokaisesta voitetusta tavoitteesta saa 1 pisteen. Jos joukkueilla on sama määrä pisteitä, pelataan jatkoaika. Jos tulos on tasapeli, pelataan paras sarjajasta -tiebrake kontrollikartalla. Tasatuloksen voittajaa pidetään kartan voittajana.

 

- Saattue - Hyökkäävä joukkue pyrkii saattamaan kuorman kartan läpi kohteeseen, kun taas puolustava joukkue pyrkii pysäyttämään sen. Kartta on päättynyt, kun molemmat joukkueet ovat hyökänneet ja puolustautuneet ja aika on kulunut loppuun. Kartan voittajaksi katsotaan se joukkue, joka vie tavoitetta pidemmälle. Jos molemmat joukkueet saavat kartan päätökseen työntämällä tavoitteen maaliviivan yli, pelataan jatkoaika.  Jos tulos on tasapeli, pelataan paras sarjajasta -tiebrake kontrollikartalla. . Tasatuloksen voittaja katsotaan kartan voittajaksi.

 

- Hybridi - Tämä on hyökkäyksen ja saattueen yhdistelmä, jossa hyökkäävän joukkueen on ensin vallattava hallintapiste ja sitten saatettava hyötykuorma maaliin. Samoja sääntöjä sovelletaan kuin ennenkin. Jos molemmat joukkueet saavuttavat kartan loppuun niin, että aikaa on jäljellä, pelataan jatkoaika. Jos tulos on tasapeli, pelataan paras sarjajasta -tiebrake kontrollikartalla.  Tasatuloksen voittaja katsotaan kartan voittajaksi.

 

- Valvonta - Paras kierroksista -sarja (yleensä paras viidestä), jossa joukkueet taistelevat valloituspisteen hallinnasta. Kierros on voitettu, kun yksi joukkue on saavuttanut 100 %. Jokaisella kartalla on useita osioita, 1 kierros pelataan yhdellä osiolla. Osiot kiertävät jokaisen kierroksen jälkeen. Joukkueen on voitettava kaksi kierrosta, jotta sitä voidaan pitää kartan voittajana.

 

Seuraavan kierroksen voittava joukkue

Tarjotaan vain kontrollikartoissa, joissa kierroksen (kontrollikartan osion) voittanut joukkue katsotaan voittajaksi.

 

Match Up -voittaja

Joukkue, joka voittaa enemmän karttoja Paras # -sarjassa, on match-up-voittaja.

 

Match Up tasoitus

Kartan/karttojen etu yhdelle joukkueista.

 

Voittaa vähintään yhden kartan

Valitun joukkueen on voitettava vähintään yksi kartta ottelussa.

Pitkänaikavälin vedot

Koko liigan tai turnauksen voittaja.

Rainbow 6

Voitto saavutetaan voittamalla vähintään seitsemän kierrosta (tai turnauksen sääntöjen mukaisesti). Tilanteessa, jossa kartalla on tasapeli, kun kierrokset ovat 6-6, järjestäjät voivat määrätä lisäkierroksia, niin sanottuja "jatkokierroksia" (OT).

 

Jatkoajan voittaa joukkue, joka saavuttaa edun kahden selvän kierroksen erolla (8-6 9-7 10-8 11-9 jne.).

 

Match Upin voittaja

Voittaja on joukkue, joka voittaa enemmän karttoja Paras # -sarjassa.

 

Valorant

Kierroksen voitto

Voitto saavutetaan tappamalla kaikki kartalla olevat vastustajat, räjäyttämällä/purkamalla pommi (piikki) tai lopettamalla kierroksen ajastimen aika.

 

Karttavedonlyönti

Voitto saavutetaan voittamalla vähintään 13 kierrosta (tai turnauksen sääntöjen mukaisesti). Tilanteessa, jossa kartalla on tasapeli, kun kierrokset ovat 12-12, järjestäjät voivat määrätä neljä lisäkierrosta, niin sanotun "jatkoajan" (OT).

Jatkoajan voittaa joukkue, joka saavuttaa edun kahden selvän kierroksen erolla (14:12, 15:13, 16:14 jne.). Tasatilanteessa (14-14) annetaan 4 lisäkierrosta.

Jos tapahtuma alkaa siten, että jompikumpi joukkueista on sääntöjen tai tuomareiden päätöksen mukaan piste-edussa, kaikki vedot mitätöidään/palautetaan lukuun ottamatta tapauksia, joissa tämä tieto on ilmoitettu linjassa ja hinnoissa.

 

Jos ottelumuoto muuttuu (korttien, kierrosten tai muiden säänneltyjen normien määrä), vedot mitätöidään/palautetaan lukuun ottamatta vetoja, jotka on jo ratkaistu.

 

Vedot tasoituksista ja kokonaistuloksista annetaan sekä kierrosten, korttien että tappojen osalta tietyssä ajassa.

 

Vedot tuloksista, jotka on määritetty pelin keskeytyksen/joukkueiden kieltäytymisen tai teknisen tappion aikaan, lasketaan tulosten perusteella. Vedot, joita ei määritetä keskeytyksen aikana, mitätöidään/palautetaan.

 

Vetoja hyväksytään sekä tavallisista voitoista/tasoituksista ja tasoituksista (tappoja, kortteja, kierroksia) että erityisistä tuloksista; esimerkiksi "N-kierroksen voittaja N-kartalla" tai "Turnauksen voittaja".

 

 

Floorball

All games must start on the scheduled date for bets to stand/have action. A game is considered completed for settlement/calculation purposes if 50 minutes have been played.

 

All match markets will be settled on the score at the end of regulation time and will exclude overtime if played unless stated otherwise.

 

Match Totals Odd or Even

If there is no score all bets will be settled as Even.

 

Period Betting

The relevant period must be completed for bets to stand/have action unless the specific market outcome is already determined. Scores/actions within that period only count for betting purposes.

 

Match Winner

This 2-way market will include overtime where played.

 

Overtime markets

Only scores/action within overtime count for betting purposes.

 

If a match venue is changed then bets already placed will stand providing the home team is still designated as such. If the home and away team for a listed match are reversed, then bets placed based on the original listing will be void.

Jalkapallo

90 minuuttia peliä

Kaikki ottelutarjonnat perustuvat tulokseen 90 minuutin pelin päätyttyä, ellei toisin mainita. Tämä sisältää mahdollisen lisäajan loukkaantumisista tai jatkoajasta johtuen, mutta ei sisällä jatkoaikaa, rangaistuspotkukilpailuun varattua aikaa tai kultaista maalia.

Poikkeuksena tähän sääntöön ovat ystävyysottelut, joissa kaikki ottelutarjonnat ratkaistaan perustuen tulokseen ottelun päätyttyä (pois lukien mahdollinen jatkoaika) riippumatta siitä, pelataanko täydet 90 minuuttia, sekä rantajalkapallossa, jossa tarjonnat ratkaistaan ainoastaan 36 minuutin pelin perusteella.

Lisäajan tarjonnat pelin aikana

Vedot ratkaistaan jatkoajan virallisten tilastojen perusteella. Varsinaisen peliajan aikana tehtyjä maaleja tai kulmia ei oteta huomioon.

Lykätyt, aikaistetut tai keskeytetyt ottelut

Ellei toisin mainita, kaikki vedot peruutetuista, siirretyistä tai perutuista otteluista mitätöidään, jos niitä ei pelata uudelleen tai aikatauluteta 24 tunnin kuluessa alkuperäisestä alkamisajasta.

Kaikki ottelut, jotka on keskeytetty ennen 90 minuutin peliajan päättymistä, mitätöidään lukuun ottamatta niitä vetoja, joiden lopputulos on jo ratkaistu keskeytyshetkellä. Tarjonnan tuloksen on oltava täysin selvillä, jotta vedot ovat voimassa. Esimerkiksi ensimmäisenä pelaajana maalin tekevä pelaaja tai ensimmäisen maalin aika -vedot pysyvät voimassa, jos maali on tehty keskeytyshetkellä tai yli 2,5 maalia, jos ottelussa on jo tehty kolme tai useampia maaleja.

 

Ottelut,

joita ei ole pelattu listauksen mukaisesti

Jos ottelupaikkaa muutetaan (muualle kuin

vierasjoukkueen kentälle), jo asetetut vedot pysyvät voimassa edellyttäen, että

kotijoukkue on edelleen nimetty kotijoukkueeksi. Jos kotijoukkue ja

vierasjoukkue vaihtuvat ottelussa (esim. ottelu pelataan alkuperäisellä

vierasjoukkueen pelipaikalla), alkuperäisen listauksen perusteella asetetut

vedot mitätöidään.

 Pyrimme ilmoittamaan verkkosivustollamme kaikki puolueettomalla pelipaikalla pelattavat ottelut. Neutraalissa pelipaikassa pelattavissa otteluissa (riippumatta siitä, onko se ilmoitettu sivustollamme vai ei) vedot ovat voimassa riippumatta siitä, mikä joukkue on ilmoitettu kotijoukkueeksi.

 Jos virallisessa ottelussa on eri joukkueen tiedot kuin sivustollamme, vedot mitätöidään (esim. jos virallisessa ottelussa joukkueen nimessä mainitaan varaukset/ikäryhmä, esim. alle 21-vuotiaat/sukupuoli, esim. naiset).

 Kaikissa muissa tapauksissa vedot pysyvät voimassa, mukaan lukien tapaukset, joissa joukkueen nimi on mainittu ilman, että sen nimessä on maininta "XI".

Ensimmäisenä/viimeisenä maalin tehnyt pelaaja (ennen ottelua ja pelin aikana)

Vedot hyväksytään vain 90 minuutin pelin aikana.

 Pyrimme kaikin tavoin ilmoittamaan ensimmäisenä/viimeisenä pelaajana maalin tekevän pelaajan kertoimet kaikille mahdollisille osallistujille. Kuitenkin pelaajat, joita ei ole alun perin mainittu, lasketaan voittajiksi, jos he tekevät ensimmäisen/viimeisen maalin. Vedot pelaajista, jotka eivät osallistu otteluun, mitätöidään, samoin kuin vedot ensimmäisenä maalin tekevästä pelaajasta, jos valinta tehdään ensimmäisen maalin tekemisen jälkeen.

Kaikki pelaajat, jotka osallistuvat otteluun, katsotaan viimeisenä maalin tekevän pelaajan vedonlyönnissä osallistujiksi.

 Virallisten elinten tekemiä myöhempiä kyselyjä ei oteta huomioon ratkaisutarkoituksessa.

Huomioi, että omia maaleja ei oteta huomioon vetojen ratkaisussa.

Maalintekijä koska tahansa (ennen ottelua) ja maalintekijä (pelin aikana)

Kaikki vedot pelaajasta, joka osallistuu mihin tahansa osaan ottelua, ovat voimassa.

Monta maalintekijää / vähintään 2 maalia / hattutemppu

Vedot hyväksytään vain 90 minuutin pelin aikana.

Vedot pelaajista, jotka eivät osallistu otteluun, mitätöidään. Kaikki pelaajat, jotka osallistuvat otteluun, katsotaan osallistuneeksi ratkaisukoituksessa.

Oikea tulos

Veikkaa ottelun tulos varsinaisen peliajan päättyessä. Omat maalit lasketaan.

Joukkue voittaa X tai Y maalilla

Tässä tarjonnassa voit lyödä vetoa siitä, että tietty joukkue voittaa tietyllä maalierolla (X tai Y maalia). Olet esimerkiksi veikannut Chelsean voittavan kotonaan Manchester Cityä vastaan 2 tai 3 maalilla. Vetosi voittaa, jos ottelu päättyy tulokseen 2:0, 4:2, 3:0 jne.

Veto häviää, jos Chelsea voittaa 1 tai 4 maalin marginaalilla (esim. 2:1, 5:0, 1:0 jne.). Jos ottelu päättyy Manchester Cityn voittoon tai tasapeliin, veto häviää myös. Tämä tarjonta perustuu ottelun täysiaikaiseen tulokseen, ellei toisin mainita.

Joukkueen Ensimmäinen/viimeinen maalintekijä

Vedot pelaajista, jotka eivät osallistu otteluun, mitätöidään. Vedot, joissa valinta tehdään sen jälkeen, kun joukkueen ensimmäinen maali on tehty, mitätöidään riippumatta siitä, tekeekö valittu pelaaja ottelussa maalin. Omia maaleja ei lasketa.

Pelaaja tekee maalin milloin tahansa

Kaikkia otteluun osallistuvia pelaajia käsitellään osallistuneina.

Kaikki valinnat ottelussa, jota ei ole pelattu loppuun, mitätöidään/palautetaan, ellei pelaaja ole jo tehnyt maalia.

Huomioi, että omia maaleja ei oteta huomioon vetojen ratkaisussa.

Ensimmäisen maalin tekoaika

Jos ottelu keskeytetään sen jälkeen, kun ensimmäinen maali on tehty, kaikki vedot ovat voimassa.

Jos ottelu keskeytetään ennen kuin ensimmäinen maali on tehty, kaikki vedot, jotka on hyväksytty jo päättyneiden aikavyöhykkeiden osalta, katsotaan hävinneiksi vedoiksi, ja kaikki muut aikavyöhykkeet, jotka sisälsivät keskeytyksen aikavyöhykkeen, mitätöidään ja niitä käsitellään ei-osallistuneina.

Loukkaantumisen tapahtumaaika

Vedot loukkaantumisen ajasta ratkaistaan neljännen toimitsijan taulun osoittaman ajan eikä varsinaisen pelatun ajan perusteella.

 10 minuutin tapahtumat

Tapahtumien on tapahduttava 0:00 ja 09:59 välisten minuuttien aikana, jotta ne voidaan luokitella ensimmäiseen 10 minuuttiin (esim. kulmaa, joka on myönnetty tällä ajanjaksolla, mutta joka on tehdään 10:n minuutin jälkeen, ei lasketa).

Ensimmäisen kulman tekoaika

Vedot ratkaistaan sen mukaan, mihin aikaan kulma todella suoritetaan (ei sen myöntämisajankohdan mukaan). Tasoitusvedonlyönti, mukaan lukien pelin aikana (3-tie)

Veto ratkaistaan käyttäen kertoimia, jotka perustuvat ottelun todelliseen pistemäärään, joka on korjattu tasoituksen mukaan.

Puoliajan tulos, mukaan lukien peliaika

Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään ennen puoliaikaa.

Puoliajan oikea tulos

Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään ennen puoliaikaa.

Puoliaika, jolla tehdään eniten maaleja

Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Ensimmäisen puoliajan maalit

Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään ennen puoliaikaa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Puoliaika, jolla joukkue tekee eniten maaleja

Veikkaa, millä puoliajalla ottelussa tehdään enemmän maaleja tietyn joukkueen toimesta. Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Kaikki kulma-tarjonnat

Kulmia, jotka myönnetään, mutta joita ei toteuteta, ei lasketa mukaan.

Jos kulma joudutaan potkaisemaan uudelleen, vain yksi kulma lasketaan.

Ottelun ensimmäinen/viimeinen kulmapotku

Jos ottelussa ei tule yhtään kulmapotkua, kaikki vedot mitätöidään.

Ensimmäisen puoliajan kulmapotkut, mukaan lukien pelin aikana suoritetut kulmapotkut

Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään ennen puoliaikaa, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Kulmia, jotka myönnetään, mutta joita ei toteuteta, ei lasketa mukaan.

2-way kulmat pelissä

Jos ottelu keskeytetään ennen kuin 90 minuuttia on pelattu, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.  Kulmia, jotka myönnetään, mutta joita ei toteuteta, ei lasketa mukaan.

Eniten kulmia pelisse

Ratkaistaan sen joukkueen perusteella, joka saa eniten kulmia ottelussa, jos ottelu keskeytetään, kaikki vedot mitätöidään.  Kulmia, jotka myönnetään, mutta joita ei toteuteta, ei lasketa mukaan.

Kisa X kulmaan pelin aikana

Vedon voittajaksi ratkaistaan joukkue, jolle myönnetään ensin ilmoittu määrä kulmia. Jos ottelu keskeytetään ennen kuin peli on pelattu 90 minuuttia, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Kulmia, jotka myönnetään, mutta joita ei toteuteta, ei lasketa mukaan.

Tulos 10/20/30/30/40/jne minuutin jälkeen pelin aikana

Tarjonta ratkaistaan tietyn pelatun minuuttimäärän mukaan. Esimerkiksi 10 minuutin tulos ratkaistaan ottelun tuloksen perusteella, kun ottelua on pelattu 10. minuuttia. Jos ottelu keskeytetään ennen kuin 90 minuuttia on pelattu, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 Puoliaika - täysi aika -tuplatulos

Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään. Jatkoaikaa ja rangaistuspotkukilpailuja ei lasketa.

Sekalainen/mielikuvituksellinen jalkapallo

Pelataan kahden eri joukkueen välillä, jotka osallistuvat oikeisiin otteluihin omassa liigassaan/kilpailussaan, mutta eivät pelaa toisiaan vastaan.

Vedot lasketaan/ratkaistaan joukkueiden tekemien maalien yhteismäärän perusteella.

Jos jommankumman ottelun alku viivästyy yli 24 tuntia, kaikki kyseistä peliä koskevat vedot mitätöidään/palautetaan. Esimerkiksi sekalainen/mielikuvituksellinen ottelu Manchester United vastaan Real Madrid. Valioliigan tulos Manchester United 2:1 Everton, La Liga Tulos Real Madrid 3:1 Sevilla. Sekalaisen/mielikuvituksellisen jalkapallo-ottelun tulos Manchester United 2:3 Real Madrid. Tässä Manchester United vs Real Madrid esimerkissä; Real Madrid voittaa kyseisen ottelun ja kokonaismaalimäärä olisi 5, tuplamahdollisuus 3 tulosta 1X hävisi, 1X2 voitti, X2 voitti, jne.

Ottelun erikoistarjonnat

Ellei toisin mainita, pelaajien erikoistarjonnat mitätöidään, jos pelaaja ei osallistu peliin.

Vedot ratkaistaana 90 minuutin pelin tuloksen perusteella. Jollei toisin mainita, jatkoaikaa, kultaisia maaleja tai rangaistuspotkukilpailuja ei lasketa mukaan.

Jos yksi tai useampi erikoistarjonnassa mainittu osallistuja ei osallistu, veto on voimassa jäljelle jääneen osallistujan tai jäljelle jääneiden osallistujien osalta tavanomaisin hinnoin, jos ne ovat saatavilla.

Voittaa molemmat puoliajat

Joukkueen on tehtävä enemmän maaleja kuin vastustaja ottelun molemmilla puoliajoilla.

Tuplamahdollisuus

Seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä:

1 tai X - Jos tulos on joko kotivoitto tai tasapeli, tätä vaihtoehtoa koskevat vedot ovat voittajia.

X tai 2 - Jos tulos on joko tasapeli tai vierasvoitto, tätä vaihtoehtoa koskevat vedot ovat voittajia.

1 tai 2 - Jos tulos on joko koti- tai vierasvoitto, tätä vaihtoehtoa koskevat vedot ovat voittajia.

 Jos ottelu pelataan puolueettomassa paikassa, ensimmäisenä nimettyä joukkuetta pidetään kotijoukkueena vedonlyöntiä varten.

Aasialaiset tasoitukset

Katso seuraavat esimerkit vetojen ratkaisemista:

Tasoituslinja 0 maalia

Jos jompikumpi joukkue voittaa millä tahansa marginaalilla, se (voittajajoukkue) ratkaistaan voittaneena valintana. Tasapelin sattuessa kaikki vedot mitätöidään ja panokset palautetaan.

Tasoituslinja 0,25 maalia

Joukkue, joka antaa 0,25 maalin tasoituksen:

- Voitto millä tahansa tuloksella - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot ovat voittajia.

- Tasapeli - Puolet tämän valinnan panoksista palautetaan. Toinen puoli panoksesta luokitellaan häviäjäksi.

- Häviää millä tahansa tuloksella - Kaikki tämän valinnan vedot ovat häviäjiä.

Joukkue, joka saa 0,25 maalin tasoituksen:

- Voitto millä tahansa pistemäärällä - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot ovat voittajia.

- Tasapeli - Puolet panoksesta maksetaan valitun valinnan hinnalla. Toinen puoli palautetaan asiakkaalle.

- Häviää millä tahansa pistemäärällä - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot ovat häviäjiä.

Tasoituslinja 0,75 maalia

Joukkue, joka antaa 0,75 maalin tasoituksen:

- Voitto vähintään kahdella - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot ovat voittajia.

- Voita tasan 1:llä - Puolet panoksesta maksetaan valitun valinnan hinnalla. Toinen puoli palautetaan asiakkaalle.

- Tasapeli tai tappio millä tahansa tuloksella - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot ovat häviäjiä.

 Joukkue, joka saa 0,75 maalin tasoituksen:

- Tasapeli tai voitto millä tahansa pistemäärällä - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot ovat voittajia.

- Häviää tasan 1:llä - Puolet panoksesta palautetaan asiakkaalle. Toinen puolikas luokitellaan häviäjäksi.

- Häviää vähintään 2:lla - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot ovat häviäjiä.

 Tasoituslinja 1 maali

Joukkue, joka aloittaa täydellä maalilla:

- Voitto 2:lla tai enemmän - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot ovat voittajia.

- Voitto tasan 1:llä - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot mitätöidään ja palautetaan asiakkaalle.

- Tasapeli tai tappio - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot ovat häviäjiä.

 Joukkue, joka saa täyden maalin tasoituksen:

- Voitto millä tahansa pistemäärällä tai tasapeli - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot ovat voittajia.

- Häviää tasan 1 pisteellä - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot mitätöidään ja palautetaan asiakkaalle.

- Häviää vähintään kahdella - Kaikki tätä valintaa koskevat vedot ovat häviäjiä.

 

Aasialainen tasoitus, peliaikainen (mukaan lukien ensimmäisen/toisen puoliajan vedot)

Kaikki vedot aasialaisen tasoituksen peliaikaisissa tarjonnoissa ratkaistaan koko ottelun maalieron mukaan. Tämä sisältää ennen vedon asettamista ja sen jälkeen tehdyt maalit.

Aasialaiset kulmat

Kaikki kulmat tai puoliajan kulmien tasoitukset - ottelun lopussa tasoitusta sovelletaan lopulliseen kulmamäärään, ja se joukkue, jolla on eniten kulmia tasoituksen huomioon ottamisen jälkeen, katsotaan voittajaksi vedon ratkaisussa. Jos kummankin joukkueen kulmien määrä on tasan tasoituksen soveltamisen jälkeen, kaikki vedot mitätöidään ja panokset palautetaan.

 Neljänneskulmatasoitukset - esimerkiksi "0,5, 1" on 0,75 kulmatasoitus, jossa panoksesi on jaettu tasan puolen kulman ja koko kulman kesken.

 Jos ottelu keskeytetään ennen kuin 90 minuuttia on pelattu, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.Jos kulma joudutaan potkaisemaan uudelleen, vain yksi kulma lasketaan. . Kulmia, jotka myönnetään, mutta joita ei toteuteta, ei lasketa mukaan.

Ensimmäinen/toinen puoliaika aasialaiset tasoitukset

Vedot ratkaistaan vain kyseisen puoliajan tuloksen perusteella.

Aasian tasoitus jatkoajalla, peliaikainen

Normaalit aasialaisen tasoitusvedon säännöt ovat voimassa, mutta vain jatkoajalla tehdyt maalit lasketaan. Tilanne jatkoajan alkaessa on 0-0.

Aasialaiset kulmat yhteensä

Veikkaa ottelun kulmien kokonaismäärä. Kulmaraja on joko neljännes-, puoli- tai kokonainen kulma, ja vedot maksetaan seuraavasti:

Kulmaraja 8,5

Jos lyöt vetoa yli 8,5, vetosi voittaa, jos ottelussa on yli 8 kulmaa. Muussa tapauksessa panoksesi häviää.

Jos panostat alle 8,5, vetosi voittaa, jos ottelussa on vähemmän kuin 9 kulmaa. Muussa tapauksessa panoksesi menetetään.

Kun kulmaraja on kokonainen luku, jos kulmien kokonaismäärä on sama kuin kulmaraja, panoksesi palautetaan.

Kulmaraja 8,25

Jos panostat yli, panoksesi jaetaan tasan yli 8 kulman ja yli 8,5 kulman välillä. Panoksesi voittaa, jos ottelussa on yli 8 kulmaa. Jos kulmia on tasan 8, puolet panoksestasi häviää ja toinen puoli palautetaan. Muussa tapauksessa koko panoksesi häviää.

Jos lyöt vetoa alle, panoksesi jaetaan tasan alle 8 kulman ja alle 8,5 kulman välillä. Panoksesi voittaa, jos ottelussa on vähemmän kuin 8 kulmaa. Jos kulmia on tasan 8, puolet panoksestasi voittaa ja toinen puoli palautetaan. Muussa tapauksessa koko panoksesi häviää.

Jos ottelu keskeytetään ennen kuin 90 minuuttia on pelattu, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetojen selvittämisestä ole jo päätetty.

Jos kulma joudutaan ottamaan uudelleen, vain yksi kulma lasketaan. Myönnettyjä, mutta ottamatta jätettyjä kulmia ei lasketa.

Aasialaiset kulmat, peliaikainen

Ratkaistaan kuten ennen peliä asetetut aasialaiset kulmat. Jos ottelu keskeytetään ennen kuin 90 minuuttia on pelattu, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Ensimmäisen puoliajan aasialaiset kulmat pelissä

Ratkaistaan kuten ennen peliä aasian kulmat, paitsi että tulos ratkaistaan puoliajalla; jos vedonlyönti keskeytetään ennen puoliaikaa, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Maalilinja

Jos ottelu keskeytetään ennen kuin 90 minuuttia on pelattu, kaikki vedot mitätöidään, ellei vedonlyöntiä ole jo päätetty. Katso seuraavat esimerkit vedonlyöntien selvittämisestä:

Lisäajan maalit pelissä

Vain jatkoajalla tehdyt maalit lasketaan. Jos ottelu keskeytetään ennen jatkoajan päättymistä, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetojen selvittämisestä ole jo päätetty.

Maalilinja 2

Maalilinja alle 2

- Vedot voittavat, jos ottelussa tehdään joko 0 tai 1 maali. Jos maaleja tehdään tasan 2, panos palautetaan. Panokset häviävät, jos ottelussa tehdään 3 tai enemmän maaleja.

Maalilinja yli 2

- Panokset voittavat, jos ottelussa tehdään 3 tai enemmän maaleja. Jos maaleja tehdään tasan 2, panos palautetaan. Panokset häviävät, jos ottelussa tehdään 0 tai 1 maali.

Yhteensä maaleja aasialainen (2.25)

Yhteensä maaleja aasialainen alle 2.25

- Vedot voittavat, jos ottelussa tehdään joko 0 tai 1 maali. Jos maaleja tehdään tasan 2, puolet panoksesta voittaa ja puolet palautetaan. Panokset häviävät, jos ottelussa tehdään 3 tai enemmän maaleja.

Yhteensä maaleja aasialainen yli 2.25

- Vedot voittavat, jos ottelussa tehdään vähintään 3 maalia. Jos maaleja tehdään 2, tasan puolet panoksesta palautetaan ja puolet hävitään. Vedot häviävät, jos ottelussa tehdään 0 tai 1 maali.

Maalilinja 2.5

Maalilinja alle 2.5

- Vedot voittavat, jos ottelussa tehdään 0, 1 tai 2 maalia. Vedot häviävät, jos ottelussa tehdään 3 tai enemmän maaleja.

Maalilinja yli 2.5

- Vedot voittavat, jos ottelussa tehdään 3 tai enemmän maaleja. Vedot häviävät, jos ottelussa tehdään 0, 1 tai 2 maalia.

Yhteensä maaleja aasialainen (2.75)

Yhteensä maaleja aasian alle 2.75

- Vedot voittavat, jos ottelussa tehdään 0, 1 tai 2 maalia. Jos maaleja tehdään tasan 3, puolet panoksesta palautetaan ja puolet hävitään. Panokset häviävät, jos ottelussa tehdään 4 tai enemmän maaleja.

Yhteensä maaleja aasialainen yli 2.75

- Vedot voittavat, jos ottelussa tehdään 4 tai enemmän maaleja. Jos maaleja tehdään tasan 3, puolet panoksesta voittaa ja puolet palautetaan. Vedot häviävät, jos ottelussa tehdään 0, 1 tai 2 maalia.

Maalilinja 3

Maalilinja alle 3

- Vedot voittavat, jos ottelussa tehdään 0, 1 tai 2 maalia. Jos maaleja tehdään tasan 3, panos palautetaan. Vedot häviävät, jos ottelussa tehdään 4 tai enemmän maaleja.

Maalilinja yli 3

- Vedot voittavat, jos ottelussa tehdään 4 tai enemmän maaleja. Jos maaleja tehdään tasan 3, panos palautetaan. Vedot häviävät, jos ottelussa tehdään 0, 1 tai 2 maalia.

Yhteensä maaleja aasialainen, peliaikainen

Peliaikaisissa vedoissa kaikki maalit otetaan huomioon huolimatta siitä, ovatko ne asetettu ennen vai jälkeen vedon asettamista.

Turnausvedonlyönti

Joukkueen paras maalintekijä

90 minuutin aikana ja jatkoajalla tehdyt maalit lasketaan. Rangaistuspotkukilpailun maaleja ei lasketa. Tasapelin sääntöjä sovelletaan. Mainittu joukkue on vain viitteellinen.

Seuran paras maalintekijä

90 minuutin aikana ja jatkoajalla tehdyt maalit lasketaan. Rangaistuspotkukilpailuissa tehtyjä maaleja ei lasketa. Tasapelin sääntöjä sovelletaan. Jos seuran pelaaja ei tee maalia, kaikki panokset palautetaan.

Paras maalintekijä

90 minuutin aikana sekä jatkoajalla tehdyt maalit lasketaan. Rangaistuspotkukilpailussa tehtyjä maaleja ei lasketa. Tasapelin sääntöjä sovelletaan (eikä esimerkiksi Golden Boot- palkinnon saava pelaaja jne.). Mainittu joukkue on vain viitteellinen.

FA Cupissa ja muissa cup-turnauksissa, joissa on alkukierroksia, maalit lasketaan varsinaisesta ensimmäisestä kierroksesta alkaen.

 

Turnauksen

kokonaistulokset/erikoistarjonnat

Turnauksen kortit yhteensä

Pelaajakohtainen korttien enimmäismäärä ottelua kohden on 1 keltainen ja 1 punainen kortti (esim. toista keltaista korttia, joka johtaa punaiseen korttiin, ei lasketa). Jatkoaikapelissä annettuja kortteja ei lasketa. Vain kentällä olevat pelaajat otetaan huomioon (esim. jos valmentajalle tai vaihtopenkillä olevalle pelaajalle näytetään korttia, sitä ei oteta huomioon näillä markkinoilla).

Turnauksen kokonaismaalimäärät, joukkueen kokonaismaalimäärät, eniten maaleja tehnyt joukkue.

Koko turnausta koskevissa tarjonnoissa 90 minuutin aikana tai jatkoajalla tehdyt maalit lasketaan. Tiettyihin päivämääriin ja tiettyihin otteluihin liittyvissä tarjonnoissa vain 90 minuutin aikana tehdyt maalit lasketaan. Rangaistuspotkukilpailuissa tehtyjä maaleja ei lasketa.

Jos peliä lykätään, maalien kokonaismäärä (tietyn päivämäärän (päivämäärien) otteluryhmälle) mitätöidään. Eniten maaleja tehneen joukkueen on pelattava 50 % peleistä, jotta vedot ovat voimassa, ja sääntöä 4 (vähennykset) voidaan soveltaa tapauksissa, joissa otteluita on siirretty.

Turnausrangaistukset, jotka jäävät väliin/konvertoidaan

Kaikki 90 minuutin aikana, jatkoajalla ja rangaistuspotkukilpailuissa annetut rangaistukset lasketaan. Jos rangaistus joudutaan ottamaan uudelleen, edellisiä hylättyjä rangaistuksia ei lasketa.

Turnauksen kulmat

Vain 90 minuutin aikana annetut kulmat lasketaan.

Voittamaton joukkue

Joukkueen on pelattava turnaus loppuun häviämättä yhtään peliä tai kaksinpeliä. Häviö vierasmaaleilla, jatkoajalla tai rangaistuspotkukilpailussa tarkoittaa, että turnauksessa ei ole voittoa.

Turnaus ja paras maalintekijä -tuplat

Turnauksen voittajan ja turnauksen parhaan maalintekijän -tarjontoihin sovelletaan erityishintaa. Tasapelin säännöt pätevät.

Kultainen pallo

Tarjonta ratkaistaan Kultaisen pallon voittajan mukaan (turnauksen paras pelaaja FIFA:n/UEFA:n/ jne. ).

Golden Glove

Tarjonta ratkaistaan Golden Glove -palkinnon voittajan mukaan (turnauksen paras maalivahti FIFA:n/UEFA:n/jne. ilmoittamalla tavalla).

Golden Boot

Tarjonta ratkaistaan parhaan maalintekijän virallisen voittajan perusteella ottaen huomioon asianomaisen hallintoelimen (FIFA/UEFA jne.) päättämät tasapelit. Esimerkiksi syötöt, minuutit korvaa tavalliset Top Goalscorer -säännöt.

UEFA:n turnauksen pelaaja

Tarjonta ratkaistaan turnauksen parhaan pelaajan voittajan perusteella (UEFA:n julistama turnauksen paras pelaaja).

Seuran maalintekijä-otteluveto

Molempien pelaajien on osallistuttava johonkin turnaukseen, jotta vedot ovat voimassa. Tasapelitilanteessa kaikki panokset palautetaan. Lisäajalla tehdyt maalit lasketaan. Rangaistuspotkukilpailuissa tehtyjä maaleja ei lasketa.

Pisimmälle edennyt joukkue

Perustuu siihen kierrokseen, jolla joukkue putoaa kilpailusta - riippumatta jatkoajasta, uusinnoista jne. Loppuottelun voittanut joukkue katsotaan pisimmälle edenneeksi. Jos kaksi joukkuetta putoaa samassa vaiheessa (esim. puolivälierissä tai lohkovaiheessa), vedot mitätöidään.

Karsintaottelut

Jos joukkue suljetaan turnauksesta ennen ottelun alkua ja joukkueelle myönnetään vapaapeli, kaikki karsintavedot mitätöidään kyseisen tasapelin osalta.

 

Antepost /Tulevat

 

Kauden erikoistarjonnat

Vedot ratkaistaan lopullisen sarjasijoituksen/pisteiden yhteismäärän perusteella. Pudotuspelipisteitä ei oteta huomioon, ellei yksittäisessä erikoistarjonnassa ole erikseen niin mainittu.

 Pelaaja maalintekijä-erikoistarjonnat

Vedot ratkaistaan tarjonnan nimessä ilmoitetun seuran (seurojen) ja liigan (liigojen) tekemien maalien lukumäärän perusteella.

 Pudotuspeleihin pääseminen

Joukkueet, jotka sijoittuvat pudotuspelipaikoille ja jatkavat pudotuspelikilpailuun, ratkaistaan tämän tarjonnan voittajina. Esimerkiksi automaattisesti nousevia joukkueita sekä kaikkia muita pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle jääviä joukkueita pidetään häviäjinä.

 Sijoittuminen ylempään tai alempaan puoliskoon

Vedot ratkaistaan kauden lopussa saavutettujen virallisten sijoitusten perusteella.

 Vedonlyönti putoamisesta

Jos joukkue poistetaan liigasta ennen kauden alkua, kaikki kyseiseen tarjontaan asetetut vedot mitätöidään, ja uusi pudotuspeliveto avataan.

Kauden voittaja tasoituksella

Ratkaisu määräytyy sen jälkeen, kun tasoituspisteet on lisätty kaikkien joukkueiden lopulliseen liigapistesummaan. Tasapelin sääntöjä sovelletaan (maalieroa ei oteta huomioon).

 Divisioonavedonlyönti

Divisioonavedonlyönnissä sijoitus määräytyy joukkueiden sijoituksen perusteella kauden päättyessä (tasapelin sääntöjä sovelletaan, jos kaksi tai useampi joukkue on tasapisteissä (virallisten kilpailusääntöjen mukaisesti)), eikä pudotuspelejä tai liigojen myöhempiä selvityksiä oteta huomioon. Vedot ovat voimassa kaikkien sellaisten joukkueiden osalta, jotka eivät pelaa kaikkia otteluitaan.

Paras maalintekijä

Vain ilmoitetussa divisioonassa tehdyt maalit lasketaan tähän markkinaan riippumatta siitä, minkä joukkueen (kyseisessä divisioonassa) maalilla ne on tehty. Pelaajan ohessa mainittu joukkue on vain viitteellinen. Vain liigamaalit lasketaan - pudotuspeliotteluita lukuun ottamatta. Omia maaleja ei lasketa. Tasapelin sääntöjä sovelletaan.

Kauden otteluvedot/joukkueiden pistemäärät yhteensä

Jos jokin joukkue ei pelaa kaikkia otteluitaan loppuun, kaikki otteluvedot ja joukkueen pistemäärää koskevat vedot, joissa kyseinen joukkue on mukana, mitätöidään - voitti tai hävisi.

 Jalkapallotilastot

Joukkueen maalit

Nimetyn joukkueen tekemien maalien määrä. Vain 90 minuutin pelin aikana, jatkoaikaa ja rangaistuksia ei lasketa.

Pelaajan maalit yhteensä

Pelaajien on osallistuttava turnaukseen, jotta vedot ovat voimassa. Maalit lasketaan 90 minuutin pelin ja jatkoajan aikana. Rangaistuspotkukilpailuissa tehtyjä maaleja ei lasketa.

Kulmat yhteensä, kulmat toisella puoliajalla

Myönnettyjä, mutta tekemättömiä kulmia ei lasketa. Huomaa, että tämä koskee kaikkia kulmatarjontoja.

Jos ottelu keskeytetään ennen kuin 90 minuuttia on pelattu, kaikki vedot mitätöidään, ellei vedonlyöntiä ole jo päätetty.

Jos kulma joudutaan ottamaan uudestaan (esim. rikkeen vuoksi), vain yksi kulma lasketaan.

Lisäajan kulmat pelissä

Vain jatkoajalla annetut kulmat lasketaan. Jos ottelu keskeytetään ennen jatkoajan päättymistä, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Kulmat tasoituksella

Kulmia, jotka myönnetään, mutta joita ei toteuteta, ei lasketa mukaan. Tasoitusta sovelletaan kunkin joukkueen lopulliseen kulmamäärään tasoituksen voittajan määrittämiseksi. Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään.

Vaihtoehtoiset kulmat

Vaihtoehtoiset kulmat  -tarjontojen ratkaisu perustuu ottelun lopussa olevien kulmien kokonaismäärään.

Maalien kokonaismäärä/maalien määrä ottelussa/vaihtoehtoinen maalien kokonaismäärä, peliaikainen

Jos ottelu keskeytetään ennen kuin 90 minuuttia on pelattu, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Lisäajan maalilinja, peliaikainen

Normaaleja pelissä olevia maalilinjasääntöjä sovelletaan, mutta vain jatkoajalla tehdyt maalit lasketaan. Tilanne jatkoajan alkaessa on 0-0.

Kymmenen minuutin tapahtumat, peliaikainen

Vedot ratkaistaan määritellyn kymmenen minuutin aikana tapahtuvien tapahtumien lukumäärän perusteella. Aikajaksot 41-50 ja 81-90 sisältävät mahdollisen lisäajan. Tapahtumat lasketaan vain sen ajanjakson aikana, jonka aikana ne on otettu - eikä silloin kun ne on myönnetty. Jos vedonlyönti keskeytetään, kaikki päättymättömiä aikajaksoja koskevat vedot mitätöidään, ellei vedonlyönnin selvittämisestä ole jo päätetty. Huomaa, että 10 minuutin vapaapotkumarkkinoilla rangaistusta ei lasketa vapaapotkuksi. Kulmapotkut, sisäänheitot, maalipotkut ja vapaapotkut, jotka on otettava uudelleen, lasketaan vain yhdeksi. Virheellisiä sisäänheittoja ei lasketa.

Maalit parittomat/parittoma

Kaikki ottelut, jotka päättyvät 0-0, ratkaistaan parillisella maalimäärällä. Joukkueiden pariton/parillinen -markkinoilla, jos tietty joukkue ei tee maaleja, ratkaisemme parillisen maalimäärän. Jos ottelu keskeytetään, kyseisen ottelun vedot mitätöidään.

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Jos ottelu keskeytetään sen jälkeen, kun molemmat joukkueet ovat tehneet maalin, "Kyllä"-vedot ratkaistaan voittajina ja "Ei"-vedot häviäjinä. Muussa tapauksessa, jos ottelu siirretään tai keskeytetään ilman, että molemmat joukkueet tekevät maaleja, kaikki vedot mitätöidään.

Molemmat joukkueet tekevät maalin ensimmäisellä ja/tai toisella puoliajalla

Veikkaa, tekevätkö molemmat joukkueet maalin ensimmäisellä puoliajalla ja tekevätkö molemmat joukkueet maalin ottelun toisella puoliajalla. Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Koti-/vierasjoukkue tekee maalin ensimmäisellä/toisella puoliajalla

Ennusta, tekeekö joukkue maalin ottelun ensimmäisellä vai toisella puoliajalla. Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Jos ottelu pelataan puolueettomassa pelipaikassa, ensin mainittu joukkue katsotaan kotijoukkueeksi vetojen ratkaisussa.

Puoliajan tulos / Molemmat joukkueet tekevät maalin

Ennusta ottelun ensimmäisen puoliajan tulos ja se, tekevätkö molemmat joukkueet maalin ensimmäisellä puoliajalla. Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Puoliajan tulos/maalit yhteensä

Veikkaa ottelun ensimmäisen puoliajan tuloksen ja ensimmäisen puoliajan maalien määrän. Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Maalit yli/alle

Veikkaa, tehdäänkö ottelussa alle vai yli 2,5 maalia. Jos ottelu keskeytetään ennen kuin 90 minuuttia on pelattu, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole ratkaistu.

Maaliminuutit yhteensä

Veikkaa ottelussa tehtyjen maalien yhteenlaskettu aika, esim. 24., 51. ja 59. minuutilla tehdyt maalit ovat yhteensä 134 minuuttia. Ensimmäisen puoliajan lisäajalla tehdyt maalit lasketaan 45 minuutiksi. Toisen puoliajan lisäajalla tehdyt maalit lasketaan 90 minuutiksi. Jos maalin ajankohdasta syntyy erimielisyyttä, ratkaisua varten käytetään virallisen tiedonantajan ilmoittamaa aikaa.

 Jos ottelu keskeytetään, kaikki vedot mitätöidään lukuun ottamatta niitä, jotka on jo tehty (esim. maalit minuuteilla 40, 45 ja 60 ja keskeytys 65. minuutilla - vedot, jotka ennustavat yli 140 maaliminuutin kokonaismäärää, maksetaan voittajina, kun taas vedot, jotka ennustavat yli 140 maaliminuutin kokonaismäärää, maksetaan voittajina, kun taas vedot, jotka ennustavat alle 140 maaliminuutin ja suluissa olevat vedot ovat häviäjiä).

Keltainen kortti -tarjonnat

Vain keltaiset kortit lasketaan. Jos pelaaja saa punaisen kortin kahdesta keltaisen kortin rikkeestä, tämä lasketaan 1 keltaiseksi ja 1 punaiseksi kortiksi. Toiset keltaiset jätetään huomiotta ratkaisutarkoituksessa.

Ratkaisu tehdään kaikkien käytettävissä olevien todisteiden perusteella, jotka koskevat kortteja, jotka on annettu 90 minuutin peliajan aikana. Kaikkia kortteja, jotka on annettu varsinaisen peliajan vihellyksen jälkeen, ei oteta huomioon.

Muille kuin pelaajille (esim. pelinjohtajille, vaihtopelaajille tai vaihtopelaajille, jotka eivät osallistu enää peliin) annettuja kortteja ei lasketa mukaan.

 Jos ottelu keskeytetään ennen kuin 90 minuuttia on pelattu, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Korttien määrä ottelussa

Keltainen kortti lasketaan 1:ksi, punainen kortti lasketaan 2:ksi. Toiset keltaiset kortit jätetään huomiotta ratkaisutarkoituksessa (esim. maksimikorttien määrä pelaajaa kohti on 3).

Ratkaisu tehdään kaikkien saatavilla olevien todisteiden perusteella, jotka koskevat kortteja, jotka on näytetty 90 minuutin pelin aikana. Kaikkia kortteja, jotka on varsinaisen peliajan vihellyksen jälkeen, ei oteta huomioon.

Muille kuin pelaajille (esim. valmentajille, vaihtopelaajille tai vaihtopelaajille, jotka eivät osallistu enää peliin) osoitettuja kortteja ei lasketa mukaan.

Jos ottelu keskeytetään ennen kuin 90 minuuttia on pelattu, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

Ensimmäinen varattu pelaaja / seuraavan kortin saava pelaaja (pelaajamarkkinat)

Jos kaksi tai useampi pelaaja saa kortin samasta tapahtumasta, se pelaaja, jolle erotuomari näyttää ensimmäisenä kortin, katsotaan voittajaksi vedonlyöntitarkoituksessa. Sekä keltaiset että punaiset kortit lasketaan mukaan näihin tarjontoihin.

Jos televisiolähetyksistä tai ottelutiedoista ei selviä, kuka sai ensimmäisen kortin, tasapelin sääntöjä sovelletaan.

Ensimmäisen kortin antamisaika

Sekä keltaiset että punaiset kortit lasketaan tähän tarjontaan.

Ensimmäinen joukkuekortti/seuraava kortti (joukkuetarjonnat)

Vain kentällä olevat pelaajat lasketaan.

Jos kaksi tai useampi pelaaja saa kortin samasta tapahtumasta, se pelaaja, jolle erotuomari näyttää ensimmäisenä kortin, katsotaan voittajaksi vedonlyöntitarkoituksessa.

Vedonlyöntitarkoituksessa punainen kortti lasketaan kahdeksi kortiksi. Esimerkiksi kahden keltaisen kortin ja yhden punaisen kortin jälkeen seuraava kortti katsotaan viidenneksi kortiksi.

Jos televisiolähetyksistä tai ottelutiedoista ei selviä, kuka saa ensimmäisen kortin, vedot mitätöidään/palautetaan.

Laukaukset maalia kohti/maalin ohi -tilastot

Vain hyökkäävän joukkueen laukaukset lasketaan (esim. oma maali ei ole laukaus maalia kohti).

Ensimmäinen/seuraava maali -menetelmä

Vapaapotku - Maali on tehtävä suoraan vapaapotkusta. Harhautetut laukaukset lasketaan edellyttäen, että vapaapotkun antaja tekee maalin. Sisältää myös suoraan kulmapotkusta tehdyt maalit.

Rangaistuspotku - Maali on tehtävä suoraan rangaistuspotkusta, ja rangaistuspotkun tekijä on nimetty maalintekijäksi.

Oma maali - Jos maali julistetaan omaksi maaliksi.

Pääpallo - Maalintekijän viimeisen kosketuksen on oltava päähän.

Muu menetelmä - Kaikki muut maalityypit, joita ei ole mainittu edellä, kuten laukaukset avoimesta pelistä.

Ei maalia - Maalia ei ole tehty.

Ylivoima

Jos maaliylivoima -tarjontoja tarjotaan ottetluryhmälle (esim. kotijoukkueen maalit vastaan vierasjoukkueen maalit -tarjonta), ja jos yksi tai useampi ottelu keskeytetään, kaikki kyseisen tarjonnan vedot mitätöidään.

Ensimmäisen/toisen/seuraavan maalin tekevä joukkue

Omat maalit lasketaan maalin tehneen joukkueen hyväksi.

Viimeisenä maalin tekevä joukkue

Vedot mitätöidään, jos ottelu keskeytetään.

Viimeinen rangaistuspotku maali/ei maalia

Veikkaa, tehdäänkö rangaistuslaukauskilpailun viimeisessä yrityksessä maali vai ei - jos ottelu ei mene rangaistuspotkukilpailuun, kaikki vedot mitätöidään.

Joukkueen seuraava rangaistuslaukaus

Veikkaa, tekeekö joukkue maalin seuraavasta rangaistuslaukauksesta vai ei - jos ottelu ei mene rangaistuspotkukilpailuun tai joukkue ei ota määrättyä rangaistusta, kaikki vedot mitätöidään.

Joukkueen muunnetut rangaistukset

Veikkaa joukkueen rangaistuspotkukilpailussa tekemien maalien kokonaismäärä - jos ottelu ei mene rangaistuspotkukilpailuun, kaikki vedot mitätöidään.

Joukkue, joka ottaa viimeisen rangaistuslaukauksen

Veikkaa, mikä joukkue ottaa viimeisen rangaistuspotkun rangaistuspotkukilpailussa - jos ottelu ei mene rangaistuspotkukilpailuun, kaikki vedot mitätöidään.

Pallo osuu rimaan

Pallon täytyy kimmota takaisin peliin, jotta se lasketaan mukaan tässä tarjonnassa.

Kentän ulkopuolelle torjuttua laukausta ei lasketa rimaksi.

Vaihtopelaajatarjonnat

Kumpi joukkue tekee ensimmäisen vaihdon? - Jos vaihtoja ei tehdä, "ei yhtään" voittaa, jos sitä tarjotaan, tai kaikki vedot mitätöidään/palautetaan. Jos molemmat joukkueet tekevät ensimmäisen vaihdon samaan aikaan tai puoliajan aikana, "molemmat joukkueet samaan aikaan" voittaa.

 Saman pelikatkon aikana tehdyt vaihdot, riippumatta siitä, missä järjestyksessä kentälle tultiin, katsotaan tapahtuneen samaan aikaan.

Siirto- ja manageri-erikoistarjonnat

Siirtoerikoistarjonnat

Lainasopimukset lasketaan mukaan, ellei toisin mainita.

 Jos siirron on oltava valmis tapahtunut päivämäärään mennessä, pelaajan on oltava rekisteröitynyt kyseiseen seuraan ennen määräajan päättymistä.

Jos pelaaja siirtyy johonkin seuraan ja joutuu välittömästi lainalle, ratkaistaan vedot sen seuran mukaan, joka tekee pelaajasta pysyvän sopimuksen; ei sen, mihin pelaaja on lainattu.

Seuraava manageri

Jos manageria ei noteerata, kaikki vedot pysyvät voimassa. Muita managereita voidaan noteerata pyynnöstä.

Vara- tai väliaikaista manageria ei lasketa mukaan, ellei hän osallitu vähintään kymmeneen peräkkäiseen otteluun, ja silloin häntä pidetään vakituisena managerina vedon ratkaisutarkoituksessa.

Jalkapallojohtajaa ei lasketa, ja jos johtoryhmän rakenne muuttuu siten, että manageria ei ole, voittajaksi katsotaan henkilö, joka on vastuussa ensimmäisen joukkueen valinnasta (kohtuullisista lähteistä ja kohtuullista harkintaa käyttäen).

Futsal

 

Kaikki ottelumarkkinat ratkaistaan varsinaisella peliajalla (kilpailun hallintoelimen mukaan), ellei toisin ilmoiteta, mukaan lukien ottelu pariton/parillinen, joka ratkaistaan parillisena, jos ottelussa ei tehdä pisteitä. Varsinaisen peliajan on oltava päättynyt, jotta vedot pysyvät voimassa, paitsi jos tietty tarjonta on jo ratkaistu

 

Seuraavat peliaikaiset tarjonnat ratkaistaan jatkoajan/jatkoajan päätyttyä:

 

Karsinta/Pokaalin voitto/Voitto rangaistuspotkukilpailussa

Puoliaikatarjonnat ratkaistaan määritellyn puoliajan päätyttyä (ei sisällä pelattua jatkoaikaa). Jos tiettyä puoliaikaa ei ole pelattu loppuun, vedot mitätöidään, paitsi jos vetojen tulos on jo ratkaistu.

 

 

Irlantilainen/GAA urheilu (Gaelilainen jalkapallo/hurling)

 

Pitkänaikavälin vedonlyönti

Kaikki vedot ovat voimassa kauden pituudesta, maakunnasta tai karsintamuodosta riippumatta.

 

Otteluvedonlyönti

Ellei toisin mainita, kaikki Gaelilaisen urheilun vedot ratkaistaan vain varsinaisen peliajan (80 minuuttia) perusteella (mukaan lukien jatkoaika). Jatkoaikaa ei lasketa, ellei toisin mainita. Jos tarjonnat sisältävät nimenomaan jatkoajan ja peli päättyy tasan jatkoajan jälkeen, vedot mitätöidään.

 

Vedot ratkaistaan vain GAA:n (Gaelic Athletics Association) virallisten tulosten perusteella.

 

Jos jompikumpi joukkue ei pelaa, vedot mitätöidään.

 

Jos ottelupaikka vaihtuu, jo asetetut vedot pysyvät voimassa, jos kotijoukkue on edelleen kotijoukkue. Jos koti- ja vierasjoukkueet vaihtuvat ottelussa, alkuperäisen listauksen perusteella asetetut vedot mitätöidään.

 

Lykättyjä otteluita koskevat vedot mitätöidään, ellei otteluita järjestetä uudelleen ja pelata samalla "gaelilaisella viikolla" (maanantaista sunnuntaihin Ison-Britannian aikaa).

 

Hylätyistä otteluista lyödyt vedot mitätöidään lukuun ottamatta tarjontoja, joiden lopputulos on jo ratkaistu.

 

Tuplatulos

Veikkaa tulos (koti-/ tasapeli/ vierasottelu) sekä puoliajalla että varsinaisen peliajan lopussa.

 

Vedonlyönnin ratkaisemiseen käytetään pelin kokonaistulosta (maali = 3, piste = 1).

 

Pisteytys Selitys; maali (poikkipalkin alapuolella) lasketaan 3 pisteeksi. Yksittäinen piste (poikkipalkin yli) lasketaan 1 pisteeksi / Ottelun tulos ja kokonaistulokseen/pisteisiin perustuvat tarjonnat ratkaistaan kaikkien maalien ja yksittäisten pisteiden yhteenlasketun maalimäärän perusteella.

 

Puoliajan vedonlyönti

Puoliajan tarjontojen osalta kyseisen puoliajan on oltava päättynyt, jotta vedot ovat voimassa, ellei tietyn tarjonnan tulos ole jo ratkaistu.

 

Ensimmäisen/viimeisen maalin tekevä joukkue

Omat maalit lasketaan.

 

 

Golf

Pitkänaikavälin vedonlyönti / Paras kansalaisuus jne.

Ei ottelua, ei vedonlyötiä. Pitkä aikainen vedonlyönti -tarjontoihin voidaan soveltaa sääntöä 4 (vähennys).

 

Kaikki pitkänaikavälin vetoja koskevat vedot ratkaistaan sen pelaajan, jolle pokaali myönnetään, perusteella. Pudotuspelien tulos otetaan huomioon. Tasapelisääntöjä sovelletaan tarvittaessa each way -vetojen sijoitusosaan.

 

Pokaalin luovutuksen ajankohtana voimassa olevia virallisen kiertueen sivuston tuloksia käytetään ratkaisutarkoituksiin (tämän jälkeen tapahtuvaa hylkäämistä ei oteta huomioon).

 

Joillakin kiertueilla tai tapahtumissa voittajaa ei välttämättä julisteta pudotuspelien kautta, jos alhaisin pistemäärä on tasatulos. Tasapelisääntöjä sovelletaan, jos yhtä voittajaa ei julisteta.

 

Jos turnauksen reikien määrää vähennetään jostain syystä (esim. epäsuotuisat sääolosuhteet), ennen viimeistä kierrosta tehdyt pitkän aikavälin vedot ratkaistaan sen pelaajan hyväksi, joka saa pokaalin, jos turnauksen 36 reikää on pelattu loppuun.

 

Jos vähemmän kuin 36 reikää on pelattu loppuun tai pitkän aikavälin vedot on asetettu viimeisen kierroksen jälkeen, vedot mitätöidään.

 

Vetäytymiset tai epätodennäköinen osallistuminen

Jos valitsemasi pelaaja ei osallistu turnaukseen, vedot mitätöidään. Jos hän on pelannut, vedot pysyvät voimassa, ja hänen katsotaan pelanneen. Jos pelaaja vetäytyy tiiauksen jälkeen, panokset menetetään pitkän aikavälin, ryhmä-, ottelu- tai 18 reiän vedoissa jne.

 

Vedonlyönti ilman nimettyä pelaajaa (pelaajia)

Voittovetoihin sovelletaan tasapelisääntöjä, paitsi jos ulkopuolelle jätetty pelaaja tai pelaajat eivät voita turnausta. Tasapelisääntöjä sovelletaan myös each way -vetojen sijoitusosaan

Ryhmävedonlyönti

Voittaja on pelaaja, joka saavuttaa korkeimman sijoituksen turnauksen lopussa. Häviäjäksi katsotaan jokainen pelaaja, joka jää cutin ulkopuolelle. Jos kaikki pelaajat jäävät cutista, alin tulos cutin jälkeen ratkaisee ratkaisun. Jos pelaaja ei ole osallistunut kilpailuun, sovelletaan säännön 4 (vähennykset) mukaisia vähennyksiä. Tasapelisääntöjä sovelletaan, paitsi jos voittaja ratkaistaan pudotuspelissä.

 

Jos turnaus kärsii huonosta säästä, vedot ratkaistaan edellyttäen, että turnauksen voittaja on selvillä ja vähintään 36 reikää on pelattu loppuun. Voittaja on pelaaja, joka johtaa viimeisen kierroksen päätyttyä.

 

Turnauksen Top 4/Top 5/Top 6/Top 10/Top 20 lopputulos

Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Nimetyn pelaajan sijoitus

Jos loppusijoitus on tasan, tasatulos lasketaan. Esimerkiksi tasapeli 8. sijalla viiden muun pelaajan kanssa lasketaan 8. sijaksi.

 

Otteluvedonlyönti (3-tie) - (54, 72 tai 90 reikää jne.).

Jos turnaus kärsii huonosta säästä, vedot ratkaistaan edellyttäen, että turnauksen voittaja on selvillä ja vähintään 36 reikää on pelattu loppuun. Voittaja on pelaaja, joka johtaa viimeisen kierroksen päätyttyä.

 

Pokaalin luovutuksen aikaan voimassa olevia virallisia tuloksia käytetään ratkaisutarkoituksiin (tämän jälkeen tapahtuvaa hylkäämistä ei oteta huomioon).

 

Jos toinen pelaaja karsiutuu, toinen pelaaja katsotaan voittajaksi. Jos molemmat pelaajat karsiutuvat, alhaisin tulos karsiutumisen jälkeen ratkaisee vedot.

 

Jos pelaaja hylätään tai vetäytyy aloituksen jälkeen joko ennen kahden kierroksen päättymistä tai sen jälkeen, kun molemmat pelaajat ovat selvinneet jatkoon, toinen pelaaja katsotaan voittajaksi.

 

Jos pelaaja hylätään joko 3. tai 4. kierroksen aikana, kun otteluvedon toinen pelaaja on jo karsiutunut, hylätyn pelaajan katsotaan voittaneen.

 

Kun tasapelille tarjotaan hintaa ja tasapelin sattuessa, jommankumman pelaajan voittoa koskevat vedot häviävät.

 

Turnausottelut (2-way)

Kuten edellä, mutta vedot mitätöidään tasapelitilanteissa.

 

18 reiän vedonlyönti

Voittaja on pelaaja, jolla on alhaisin tulos 18 reiän jälkeen. Pelaajat ovat pareittain, he voivat pelata yhdessä tai eivät.

 

18 reiän - 2- ja 3-pallo-vedonlyönti

Vedot ovat voimassa, kun kaikki nimetyt pelaajat tiiavat ensimäisellä reiällä. Jos kierros keskeytetään, kyseistä kierrosta koskevat vedot mitätöidään.

 

Kiertueen virallisella sivustolla sinä päivänä kirjatut tulokset lasketaan mukaan ratkaisuun (tämän jälkeen tapahtuvaa hylkäämistä ei lasketa mukaan).

 

2 tai 3 palloa koskevat vedot ovat voimassa riippumatta siitä, poikkeavatko todelliset parit/ryhmät toisistaan.

 

Stableford-pistejärjestelmää käyttävissä turnauksissa kierroksen aikana eniten pisteitä kerännyt katsotaan voittajaksi.

 

Ei-osallistu; 2 ja 3 pallon vedot mitätöidään.

 

Jos 2-pallo-vedonlyönnissä ei ole tarjottu hintaa tasapelille, vedot mitätöidään tasapelin sattuessa. Jos tasapelille tarjotaan hinta, se on ratkaisevaa.

 

3 pallon vedonlyönnissä tasapelisääntöjä  sovelletaan.

 

Kaikkiin muihin vetoihin, joissa on mukana yli kolmen pelaajan ryhmiä yhdessä 18 reiän aikana (esim. 7-ball, 9-ball jne.), sovelletaan tasapelisääntöjä. Ei osallistu, ei-vedonlyöntiä. Säännön 4 (vähennykset) mukaisia vähennyksiä sovelletaan.

4 palloa

Panokset ovat voimassa, kun molemmat parit ovat pelanneet ensimmäisen reiän. Kaikkiin muihin vetoihin, joihin liittyy yli kolmen pelaajan ryhmiä yhdessä 18 reiän aikana (esim. 4-pallo, 5-pallo jne.), sovelletaan tasapelisääntöjä. Ei-pelaa, ei-vetoja. Säännön 4 (vähennykset) mukaisia vähennyksiä sovelletaan.

 

Tasoitusvedonlyönti

Vähennä tasoitus loppusummasta voittajan määrittämiseksi. Turnauksen on oltava päättynyt, muuten vedot mitätöidään. Pelaaja, karsiutuu, katsotaan häviäjäksi. Mahdolliset ei-osallistu, sääntö 4 (vähennykset) ja aloitus hinta -ehdot ovat voimassa. Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Myyttiset ottelut

Voittaja on pelaaja, jolla on alhaisin tulos 18 reiän aikana. Jos tulokset ovat tasan 18 reiän jälkeen, vedot mitätöidään.

 

Match Play -tarjonnat

Jos ottelua ei aloiteta (esim. pelaaja loukkaantuu tai hylätään ennen ottelun alkua), kaikki kyseistä ottelua koskevat vedot mitätöidään.

 

Tarjontojen vedot, jotka voidaan ratkaista käyttämällä virallisia turnaus- ja ottelutuloksia (mukaan lukien ottelun lopputulos ja yksittäisten otteluiden vedonlyönti), ratkaistaan näiden tulosten perusteella. Tämä koskee myös tapauksia, joissa ottelu päättyy ennenaikaisesti joko pelaajien sopimuksesta tai loukkaantumisen vuoksi.

 

Ottelun voittaja (2-tie) ratkaistaan voittajan perusteella, mukaan lukien kaikki pelatut ylimääräiset reiät. Tasapelitilanteissa ottelun voittajaa (2-tie) koskevat vedot mitätöidään.

 

Ottelun tulos (3-tie) ja voittomarginaali eivät sisällä pelattuja ylimääräisiä reikiä.

 

Erityisesti voittomarginaalin ja viimeisen pelatun reiän -tarjontojen osalta, jos ottelu päättyy ennen ilmoitetun reikämäärän täyttymistä, vedot ratkaistaan virallisen tuloksen perusteella. Vedot mitätöidään, jos pelaaja vetäytyy ottelun siinä vaiheessa, kun tulos on vielä määrittelemättä. Esimerkiksi jos jäljellä olevien reikien määrä on suurempi tai yhtä suuri kuin tulos vetäytymishetkellä.

 

Jos pelaaja vetäytyy viimeisen pelatun reiän -tarjonnoissa 16. reiän jälkeen, kun ottelu on tasan, tai 17. reiän jälkeen, kun pelaaja johtaa yhdellä reiällä, viimeiseksi pelatuksi reiäksi katsotaan 18. reikä, koska ottelun luonnollinen päättäminen edellyttäisi 18. reiän pelaamista.

 

Toteutumattomat yhden reiän vedot mitätöidään.

 

36 reiän otteluvedonlyönti

Tulos ratkaistaan sen pelaajan perusteella, joka on korkeimmalla sijalla 36 reiän jälkeen. Jos pelattujen kierrosten määrää vähennetään esim. huonon sään vuoksi, vedot ratkaistaan edellyttäen, että pelaaja on voittanut pokaalin (vedot ovat voimassa niin kauan kuin voittaja katsotaan voittajaksi ja vähintään 18 reikää on pelattu loppuun).

 

Jos pelaaja hylätään tai vetäytyy ennen kahden kierroksen päättymistä, toinen pelaaja katsotaan voittajaksi.

 

Tasapisteestä tarjotaan hinta, ja tasapelitilanteessa jommankumman pelaajan voittoa koskevat vedot hävitään.

 

Ryder/Solheim/Walker/Warburg/Presidents Cup ja muut kansainväliset ottelut.

 

Kaikki tarjonnat, mukaan lukien pitkän aikavälin vedot-, tasapeli ei vetoa-, tasoitus-, korkein pistemäärä- sekä oikea tulos-, formaatti oikea tulos- ja pisteet yhteensä -tarjonnat, ratkaistaan virallisen tuloksen perusteella, ellei toisin mainita. Presidents Cupissa ja To Lift Trophyssä (ilman tasapelivaihtoehtoa) sovelletaan tasapelisääntöjä.

 

Yksinpeliottelut

Jos yksittäinen ottelu päättyy tasan, vedot mitätöidään.

 

 

Golfin erityistarjonnat

 

Voittopisteet

Vedot ratkaistaan, kun 72 reikää (tai 90 reikää tietyissä turnauksissa) on pelattu loppuun, muuten vedot mitätöidään.

 

Voittomarginaali

Perustuu voittaneen pelaajan ja toiseksi sijoittuneen pelaajan (tai toiseksi sijoittuneiden pelaajien) väliseen lyöntien määrään (sisältäen hinnan sille, että turnaus menee pudotuspeliin). Jos huono sää vaikuttaa turnaukseen, tulokset on voimassa, kunhan vähintään 36 reikää turnauksessa on pelattu.

 

Hole in One

Liittyy hole in one -tulokseen tietyn turnauksen määrätyillä kierroksilla. Jos huono sää vaikuttaa turnaukseen, vedot pysyvät voimassa niin kauan kuin vähintään 36 reikää turnauksessa on pelattu. Jos hole in one kirjataan, mutta 36 reikää ei ole pelattu, voittajaksi katsotaan Kyllä-vaihtoehto - tekee hole in one:n.

 

Karsiutuu/selviytyy jatkoon

Turnauksessa on oltava karsinta, jotta vedot pysyvät voimassa. Jos kyseessä on turnaus, jossa on käytössä usean karsinnan järjestelmä, vedon tuloksen ratkaisee se, pelaako pelaaja vai eikö pelaa seuraavalla kierroksella ensimmäisen virallisen karsinnan jälkeen.

 

Voittaa/ei-voita major-turnausta

Neljä major-turnausta ovat US Open, US Masters, USPGA ja Open Championship.

 

Parannettu voitto

Tarkoittaa turnauksen pitkän aikavälin vedonlyöntiä.

 

 

Vinttikoiraurheilu

 

Kaikkia yleisiä sääntöjämme sovelletaan sekä hevos- että vinttikoirakilpailuihin. Poikkeuksena ovat tapaukset, joissa ne korvataan alla olevilla, erityisesti vinttikoirakilpailuihin sovellettavilla säännöillä.

 

Vedot nimetyistä vinttikoirista, jotka eivät juokse, mitätöidään. Jos vain lähtökoppinumero on valittu, varakoira korvataan.

 

Vetoja hyväksytään voittaa- tai each way -aloitushintana, näyttelyhintaan tai ennakkohintaan, jos sellainen on saatavilla.

 

Pelkkiä sijoitusvetoja ei hyväksytä, ja jos ne on tehty virheellisesti, ne mitätöidään.

 

Jos vinttikoira vetäytyy kilpailusta, ennen peruutusta varhais- tai näyttelyhintaan asetetut vedot maksetaan lähtöhintaan (SP).

 

Varavinttikoirat

Asiakkailla on kaksi vaihtoehtoa, kun he lyövät vetoa vinttikoirakilpailuista. Voit lyödä vetoa joko lähtökopin tai koiran nimen perusteella. Jos asetat vedon lähtökopin mukaan, vetosi ratkaistaan sen perusteella riippumatta siitä, onko kyseessä varakoira vai ei. Jos asetat vedon koiran nimen perusteella ja koira ei juokse, vetosi mitätöidään.

 

Vetojen hyväksyminen

Virallisen "off"-ajan jälkeen asetetut vedot mitätöidään riippumatta siitä, voittaako vai häviääkö veto.

 

Tote-vedot

Emme hyväksy vinttikoirakilpailujen tote-vetoja. Virheellisesti hyväksytyt vedot maksetaan vastaavaan lähtöhintaan.

 

Paikkaehdot

5-7 juoksijan kilpailuissa maksamme 1/4 kertoimella ensimmäisestä ja toisesta sijasta.

Kahdeksan juoksijan kilpailuissa maksamme 1/5 kertoimen ensimmäiselle, toiselle ja kolmannelle sijalle.

Jos kilpailussa on 4 tai vähemmän juoksijoita, kaikki voittavat.

 

Uusitut vinttikoirakilpailut

Vetoja, jotka on asetettu mitätöidystä kilpailusta, joka juostaan myöhemmin samana päivänä, maksetaan seuraavasti:

Yksittäiset vedot (mukaan lukien yksittäiset ennusteet ja tricastit); Kaikki vedot pysyvät voimassa, ellei palautusta ole pyydetty ennen uusitun kilpailun alkua.

Näyttely- ja varhaishinnat; Hinnoilla tehdyt vedot mitätöidyssä kilpailussa muutetaan näyttelyhinnoiksi uusitun kilpailun osalta.

Monivedot; Kaikki valinnat mitätöidyissä kilpailuissa monivedon sisällä pysyvät voimassa uusitussa kilpailussa. Jos kilpailua ei järjestetä uudelleen, kaikki kyseisessä kilpailussa tehdyt valinnat katsotaan monivetojen yhteydessä ei-juoksijoiksi.

 

Vinttikoira erikoisvedot

Jos yksikään osallistuja ei juokse, ottelu- ja erikoisvedot mitätöidään.

 

Suosikit

Vedot hyväksytään vain suosikin lähtöhintaan. Nimeämättömiä suosikkeja varten vahingossa hyväksyttyjen panosten paikkaosuus maksetaan voittopanoksena.

 

Jos kaksi valintaa lähtee yhteiseksi suosikiksi, panokset jaetaan tasan. Jos kolme tai useampi valinta lähtee yhteiseksi suosikiksi, panokset jaetaan suhteellisesti.

 

Jos tällaiset yhteissuosikit tai kanssasuosikit kuitenkin palautetaan hintaan, jonka perusteella suosikin tukija ei tuloksesta riippumatta voisi saada voittoa, nimeämätöntä suosikkia käsitellään niin yksittäisissä kuin kumulatiivisissa vedoissa ei-juoksevana.

 

Tasapeli

Jos kaksi tai useampi valinta on tasapisteissä, vedonlyönnin ratkaisemiseen voidaan käyttää tasapeliääntöjä.

 

Tämä lasketaan jakamalla kokonaispanos tasapelilähdön valintojen lukumäärällä ja kertomalla se kertoimella, jolla paras sijoitettiin/laskettiin. Kun kyseessä on tasapeli, yhtä osaa vedostasi käsitellään voittajana ja toista osaa häviäjänä.

 

Esimerkiksi 10 euron panos 5/1:llä 2-way-tasapelivedossa muuttuu 10 euroa / 2 = 5 * 5/1, jolloin tuotto on 30 euroa.

 

Vinttikoira erikoisvedot tai johdannais-/lisäkilpailutarjonnat

Jos kilpailussa ei ole juoksijaa, ennen juoksijan poisjääntiä näihin tarjontoihin asetetut vedot mitätöidään/palautetaan; kateveto, voittaja ilman suosikkia, sijoittuu ensimmäiseksi/toiseksi, suosikit vs. ulkopuoliset, sisäpuoliset vs. ulkopuoliset ja parilliset vs. parilliset.

 

Voittaja ilman suosikkia

Tämä on veto ilman tiettyä vinttikoiraa, joka ei välttämättä ole suosikki vedon asettamishetkellä tai virallinen palautettu suosikki lähdössä. Kyseisen vinttikoiran sijoittuminen maaliin jätetään huomioimatta sijoitusta/laskentaa varten.

 

Kateveto

On veto, jossa jos valintasi voittaa, sinulle maksetaan "kateveto" -vedon tarjottua hintaa, jos valintasi sijoittuu kärkeen, yleensä kaksi sijaa tai muuhun näytölle määritellylle paikalle.

 

Suosikit vs. ulkopuoliset

Tarjotaan hinta useille nimetyille koirille, jotka on ryhmitelty suosikeiksi, ja muille koirille, jotka on ryhmitelty ulkopuolisiksi.

 

Sisäpuolinen vs. ulkopuolinen

On veto siitä, että kilpailun voittaja tulee sisältäpäin numeroitujen ansojen (1,2,3) tai ulkoa numeroitujen ansojen (4,5,6) joukosta.

 

Otteluvedot

Otteluvedot ovat voimassa niin kauan kuin molemmat nimetyt valinnat juoksevat. Jos jompikumpi valinnoista ei juokse, vedot mitätöidään/palautetaan. Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Pariton vs. parillinen

On veto siitä, että kilpailun voittaja tulee parillisesta (2,4,6) tai parittomasta (1,3,5) lähtökopista.

 

 

Käsipallo

 

Pitkänaikavälin vedonlyönti

Pitkänaikavälin vedonlyönti on kaikki kilpailevat tai ei.

 

Otteluvedonlyönti

Ellei toisin mainita, kaikki vedot ratkaistaan varsinaisen peliajan päättyessä saavutetun pistemäärän perusteella, pois lukien mahdollinen jatkoaika. Kaikki otteluvedonlyöntitarjonnat perustuvat tulokseen 60 minuutin peliajan päättyessä, ellei toisin mainita. Jos aikataulun mukaista 60 minuuttia ei pelata, vedot mitätöidään, lukuun ottamatta ottelu-propseja, joissa tulos on jo päätetty.

 

Seuraavat tarjonnat sisältävät jatkoajan/rangaistuslaukauskilpailun vedonlyöntitarkoituksessa:

 

Selviää jatkoon, Voittaa pokaalin

Mahdollista jatkoaikaa ei oteta huomioon toista puoliaikaa koskevissa tarjonnoissa.

 

Erityisesti kaikissa kilpailuissa, joissa käytetään Mercy Rule -sääntöä, jos ottelussa käytetään tällaista sääntöä, kaikki vedot ovat voimassa sen hetkisen tuloksen perusteella.

 

Jos ottelupaikkaa muutetaan, jo asetetut vedot pysyvät voimassa, mikäli kotijoukkue on edelleen kotijoukkue. Jos kotijoukkue ja vierasjoukkue pelaavat ottelun vierasjoukkueen pelipaikalla, vedot pysyvät voimassa edellyttäen, että kotijoukkue on edelleen virallisesti nimetty sellaiseksi, muussa tapauksessa vedot mitätöidään.

 

Lykätyt tai perutut ottelut

Kaikkia siirrettyjä tai peruttuja otteluita käsitellään ratkaisutarkoituksessa niin, ettei niitä ole pelattu, ellei niitä pelata 24 tunnin kuluessa alkuperäisestä alkamisajasta.

 

Puoliajan vedonlyönti

Vedonlyönnin voimassaolo edellyttää, että määrätty puoliaika on pelattu loppuun, paitsi jos tiettyjen tarjontojen tulos on jo ratkaistu. Tämä ei  koske jatkoaikaa, jos se pelataan.

 

Ottelu-propsit

Kaikki ottelu-propsit, mukaan lukien seuraavat tarjonnat, ratkaistaan vain varsinaisen peliajan perusteella, eikä jatkoaikaa oteta huomioon, jos se on pelattu:

Joukkue, jolla on korkeimman pistemäärän puoliaika/Korkein pistemäärä puoliajalla/Pelin kokonaispistemäärä pariton-parillinen/Voittomarginaali (ml. vaihtoehtoinen)/Tuplatulos (ml. vaihtoehtoinen)/Kisa-tarjonnat/Joukkue tekee X maalia/Kumpikin joukkue tekee X maalia/Jompikumpi joukkue tekee X maalia.

 

Peliaikainen vedonlyönti

 

Pelin on oltava kokonaisuudessaan pelattu loppuun, jotta vedot ovat voimassa (paitsi jos tietyn tarjonnan tulos on jo ratkaistu). Mitkään peliaikaiset tarjonnat eivät sisällä jatkoaikaa, jos se on pelattu, lukuun ottamatta seuraavia:

 

Pokaalin voitto

Voittaa ottelun (mukaanlukien jatkoaika/rangaistuslaukauskilpailu) - jos ottelu ratkaistaan varsinaisella peliajalla, tämä tarjonta atkaistaan tuolloin saavutetun tuloksen perusteella.

 

Puoliajan peliaikaiset tarjonnat, mukaan lukien seuraavat, määrätyn puoliajan on oltava pelattu loppuun, jotta vedot ovat voimassa (paitsi jos tietyn tarjonnan tulos on jo ratkaistu). Mitkään peliaikaiset puoliajan tarjonnan eivät sisällä jatkoaikaa, jos se pelataan.

 

Tasoitus/Maalit yhteensä/Tulos/Joukkuuen yhteistulokset)/Yhteensä pariton-pariton/Voittomarginaali/Ensimmäinen maali puoliajalla/Tasatulos ei vetoa/Tupla mahdollisuus/Kisa tarjontoihin

 

Pelin aikana tapahtuvassa 10 minuutin vedonlyönnissä, mukaan lukien seuraavat tarjonnat, 10 minuutin mittainen ajanjakso on oltava päättynyt, jotta vedot ovat voimassa (paitsi jos tietyn tarjonnan tulos on jo ratkaistu):

Tasoitus/Maalit yhteensä/Tulos/Joukkuuen yhteistulokset)/Yhteensä pariton-pariton/Viimeinen maali/Tasatulos ei vetoa/Voittomarginaali/Kisa tarjontoihin

 

Hockey (muu kuin jääkiekko, mukaan lukien maa-, rulla- tai sisähockey).

 

Pitkänaikavälin vedonlyönti ovat voimassa kaikki kilpailevat tai eivät. Tarvittaessa palkintopallisijoitus ratkaisee vedonlyönnin. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

Jos tapahtuma keskeytetään tai siirretään, vedot pysyvät voimassa edellyttäen, että tapahtuma järjestetään samassa paikassa 36 tunnin kuluessa. Jos tapahtuma järjestetään toisella paikkakunnalla, vedot mitätöidään ja panokset palautetaan.

 

Jos ottelupaikka vaihtuu, jo asetetut vedot pysyvät voimassa edellyttäen, että kotijoukkue on edelleen kotijoukkue. Jos kotijoukkue ja vierasjoukkue vaihtuvat ottelussa, alkuperäisen listauksen perusteella asetetut vedot mitätöidään.

 

Ottelu on pelattava kokonaan loppuun, jotta vedot pysyvät voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

2-Way tarjonnoissa sovelletaan Push-sääntöjä, ellei jäljempänä toisin mainita. Yksittäisten vetojen panokset palautetaan, ja monivedoissa/pareissa valintaa kohdellaan kuin ei-kilpaillut.

 

Ennen peliä tehtävät vedot

Kaikki peliä edeltävät vedot eivät sisällä jatkoaikaa, jos se pelataan, ellei toisin mainita.

 

Peliaikaiset vedot

Ei sisällä jatkoaikaa, ellei toisin mainita.

 

Voittaa ottelun (2-way)/Selviytyy jatkoon / Pokaalin voitto / Voittotapa / Rangaistuslaukauskilpailun voittaja / Joukkueen seuraava rangaistus rangaistuslaukauskilpailussa

Sisältää jatkoajan/rangaistuslaukauskilpailun.

 

Voittaa jatkoajalla

Sisältää vain jatkoajan eikä sisällä rangaistuslaukauskilpailua, jos pelataan.

 

Peliaikaiset neljännesvälierävedot eivät sisällä jatkoaikaa

Nimetyn neljänneksen on oltava pelattu loppuun, jotta vedot pysyvät voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Peliaikaiset puoliajan vedot eivät sisällä jatkoaikaa

Nimetyn puoliajan on oltava pelattu loppuun, jotta puoliajan vedot ovat voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Peliaikaiset 10 minuutin vedot eivät sisällä jatkoaikaa

Ottelun nimetyn 10 minuutin keston on oltava päättynyt, jotta vedot ovat voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Hevosurheilu

 

so-Britannian ja Irlannin hevoskilpailut

Hevosurheilutiedot on lisensoitu British Horseracing Board Limitediltä.

 

Jos virallista alkupanosta ei palauteta, jos mitään hintaa ei oteta, kaikki vedot ratkaistaan viimeisimmän hyväksytyn alan näyttelyn perusteella. Jos mitään alan näyttöä ei ole annettu, vedot ratkaistaan Tote-kertoimen mukaan.

 

Jos kilpailupäivänä pintaa muutetaan (esim. nurmikenttä vaihtuu allweather-kentäksi tai päinvastoin), vedot pysyvät voimassa.

 

Ante-Post/tulevat hevoskilpailut

Ante-post-vedot hyväksytään sen perusteella, onko hevonen juossut vai ei, onko se ilmoitettu vai ei. Ellei nimenomaisesti toisin mainita, AntePost-vedon panokset menetetään, jos valittu hevonen ei osallistu, eikä voitetuista AntePost-vedoista tehdä sääntöjen 4 mukaisia vähennyksiä.

 

Kun sama hevonen voittaa kaksi tai useampia kilpailuja Ante-post-tupla-, kolmois- ja kumulatiivisissa vedoissa, tarjotaan erityisiä alennettuja kertoimia.

 

Sellaisina päivinä, jolloin järjestetään klassikko- tai muita kokeita, Ante-post-vedonlyönti voidaan keskeyttää ja uudet hinnat määritetään.

Jockey Clubin sääntö 121 määrää, että toimitsijoilla on valtuudet vähentää kilpailujen lukumäärää, jos yön yli tapahtuvassa ilmoitusvaiheessa hevosten ja jockeyn turvallisuuden kannalta on jätetty liian monta kilpailijaa. Pakollisesti poistettujen hevosten ennakkovedot mitätöidään ja panokset palautetaan. Vedonvälittäjillä on näissä tilanteissa oikeus tehdä asianmukaisia vähennyksiä kilpailussa voitetuista vedoista sen mukaan, mikä on vetäytyneen hevosen (vetäytyneiden hevosten) viimeinen hinta (viimeiset hinnat) vetäytymishetkellä säännön 4 (vähennykset) mukaisesti.

 

Etukäteisvedot maksetaan hyväksymisajankohtana voimassa olevien hinta- ja paikkaehtojen mukaisesti. Jos virheellisesti annetaan väärä hinta tai paikkaehto, pidätämme oikeuden maksaa vedon oikean hinnan/paikan ehdoilla, jotka olivat voimassa vedonlyöntihetkellä.

 

Jos tapahtumapäivänä hinnalla lyöty panos yhdistää kyseisen tapahtuman valinnan (valinnat) tulevien tapahtumien valintaan (valintoihin), jos ensimmäinen valinta (valinnat) ei juokse, panos toteutetaan jäljelle jäävälle valinnalle (valinnoille) all-in-periaatteella, kilpailee tai ei.

Lykätyt kilpailut

Jos kilpailu siirretään toiselle päivälle ja lopulliset ilmoitukset ovat voimassa, vedot ovat voimassa. Yksittäiset vedot hevoskilpailuista mitätöidään kuitenkin, ja kumulatiivisiin vetoihin osallistuvia valintoja pidetään juoksemattomina, jos:

Kisa keskeytetään.

Kisa julistetaan virallisesti mitättömäksi.

Kilpailun olosuhteita muutetaan sen jälkeen, kun vedot on lyöty (kuten Tattersallsin säännöissä määritellään).

Kilpailupaikkaa muutetaan.

Juoksualusta muuttuu (esim. nurmikenttä muuttuu hiekaksi/ulkosateeksi tai päinvastoin).

 

Each-Way-vedonlyönti

Vedot ratkaistaan voittoon, ellei Each-way ole valittu. Each-way-veto on veto, jonka panos on kaksinkertainen valittuun yksikköpanokseen nähden. Se sisältää yhden yksikköpanoksen suuruisen vedon, jossa valinta voittaa, ja yhden yksikköpanoksen suuruisen vedon, jossa valinta sijoitetaan tapahtumalle ilmoitettujen ehtojen mukaisesti. Yleisesti ottaen Iso-Britannian hevoskilpailuissa each-way-vedon paikkaosuus ratkaistaan seuraavien paikkaehtojen mukaisesti:

 

Tasoitukset 16 tai enemmän juoksijoita 1/4 kertoimesta 4 ensimmäistä sijaa.

Tasoitukset 12 15 juoksijaa 1/4 kertoimesta 3 ensimmäiselle sijalle.

Kaikki muut kilpailut, joissa on vähintään 8 juoksijaa, 1/5 kertoimesta ensimmäiset 3 paikkaa.

5, 6 tai 7 juoksijan kilpailut 1/4 kertoimella 2 ensimmäistä sijaa.

Alle 5 juoksijaa, sijoitusrahat sijoitetaan voittoon.

 

Kaikissa kilpailuissa juoksijoiden lukumäärä on se, kuinka monta juoksijaa on ilmoitettu lähtijäksi. Vetoja ei hyväksytä, jos Place-panos ylittää Win-panoksen. Each-way-tuplat, triplat ja kertoimet ratkaistaan Win to Win- ja Place to Place-vedoissa edellä esitetyn mukaisesti.

 

Tasapääjuoksut (dead heats)

Kun voittosija jaetaan kahden hevosen välillä, puolet panosrahoista menetetään ja toiselle puolelle maksetaan täysi kerroin. Jos useampi kuin kaksi juoksee tasapelin, panos suhteutetaan vastaavasti.

Suosikit/toiset suosikit

Vedot hyväksytään voittoa varten vain ensimmäisen ja toisen suosikin lähtöhintaan. Nimeämättömien suosikkien kohdalla vahingossa hyväksytyn vedon paikkaosuus maksetaan voittopanoksena.

 

Jos kaksi valintaa aloittaa yhteisenä suosikkina, panokset jaetaan tasan. Jos kolme tai useampi valinta lähtee yhteiseksi suosikiksi, panokset jaetaan suhteellisesti. Jos tällaiset yhteissuosikit tai kanssasuosikit kuitenkin palautetaan hintaan, jonka perusteella suosikin tukija ei tuloksesta riippumatta voisi saada voittoa, nimeämätöntä suosikkia käsitellään niin yksittäisissä kuin kumulatiivisissa vedoissa ei-juoksevana.

 

Jos suosikki vedetään pois ennen kuin se tulee lähtöjärjestykseen, mutta liian myöhään uusien markkinoiden muodostamiseksi, suosikkia koskevat vedot kyseisessä kilpailussa mitätöidään. Jos yhteis- tai rinnakkaissuosikki vedetään pois, kyseisen valinnan osuus panoksista mitätöidään ja jäljelle jäävä osuus panoksista jaetaan tasan juoksevien valintojen kesken.

 

Ennuste-vedonlyönti

Ennusteet hyväksytään kaikissa kilpailuissa, joissa on vähintään kolme varsinaista juoksijaa, ja ne ratkaistaan suorana ennusteena (ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuvat valinnat oikeassa järjestyksessä) tietokoneen suoran ennusteen osingon mukaisesti. Jos kilpailussa on vähemmän kuin kolme todellista juoksijaa, kaikki kyseisen kilpailun ennusteet mitätöidään. Jos suoran ennusteen osinkoa ei julisteta, ennusteet ratkaistaan NSL:n suoran ennusteen taulukon mukaisesti edellyttäen, että kolme tai useampi juoksee kyseisessä kilpailussa.

 

Voit ottaa varhaisia hintoja tai näyttää hinnat suorissa ennusteissa, kun ne ovat saatavilla, kiinteän hinnan ennusteessa. Jos nostot johtavat siihen, että sääntö 4 (vähennykset) on yhteensä 0,10 puntaa punnasta tai enemmän kuin kiinteän hinnan ennuste ratkaistaan tietokoneennusteen osingon mukaan.

 

Jos pelaaja valitsee yhdistelmäennusteen A B C ja panostaa 6 vetoa, tämä ratkaistaan kuutena suorana ennusteena seuraavasti:

AB BA

AC CA

BC CB

Ennustevetoja, jotka sisältävät nimeämättömiä suosikkeja, ei hyväksytä.

 

Jos jokin ennuste sisältää juoksijan, joka ei ole mukana, kokonaispanos asetetaan voittamaan muulla valinnalla. Kiinteähintaisissa ennusteissa jäljelle jäävä valinta ratkaistaan SP:llä.

 

Kilpailuissa, joissa hevonen sijoittuu yksin eikä ennusteiden mukaista osinkoa palauteta, kaikki ennusteiden mukaiset vedot, joissa kyseinen hevonen sijoittuu ensimmäiseksi, maksetaan voittona yksittäisenä SP:llä voittavalle hevoselle. Kaikki muut ennustevedot kilpailussa häviävät.

 

Jos kaksi tai useampi hevonen jakaa ensimmäisen tai toisen sijan, kullekin karsintaennusteelle ilmoitetaan ja maksetaan erilliset osingot. Kiinteähintaisissa ennusteissa maksetaan täysi kerroin ja panos jaetaan voiton jakaneiden hevosten lukumäärän mukaan.

 

Tricast-vedonlyönti

Voit ottaa ennakkohintoja tai show-hintoja suorissa Tricast-vedoissa, kun niitä on saatavilla, kiinteähintaisessa Tricast-vedossa. Tämä on käytettävissä kaikissa hevoskilpailuissa, joissa on vähintään 8 juoksijaa. Jos nostot antavat yhteensä sääntö 4 (vähennykset) 0,10 puntaa tai enemmän kuin kiinteähintainen tricast, se maksetaan tietokoneen tricast-osingon mukaan. Jos tietokoneen Tricast-osinkoa ei kuitenkaan ilmoiteta (esim. muissa kuin handicap-luokissa), kiinteähintainen Tricast ratkaistaan tietokoneen suorana ennusteena kahdelle ensimmäiselle nimetylle valinnalle riippumatta siitä, mihin kolmas nimetty valinta sijoittuu.

 

Seuraavaa sovelletaan sekä Tricast- että kiinteähintaisiin Tricast-vedonlyöntipeleihin: jos yksi valinta ei ole juoksija, vedonlyönti ratkaistaan suorana ennusteena tietokoneennusteen osingon mukaan. Jos kaksi ei-juoksijaa on mukana, veto ratkaistaan SP single -vedonlyöntinä jäljelle jäävälle valinnalle.

 

Tricasteja ei hyväksytä, mukaan lukien nimeämättömät suosikit.

 

Jos kaksi tai useampi hevonen on jakanut voittosijan, jokaiselle kelpuutetulle tricastille ilmoitetaan ja maksetaan erilliset osingot. Kiinteähintaisissa trikasteissa maksetaan täysi kerroin ja panos jaetaan voiton jakajien lukumäärän mukaan. Tricastit hyväksytään vain yksittäisten hevosten osalta.

 

Näyttelyn/lautakunnan hinnat

Jos hevonen vedetään pois kilpailusta, mitään show/board-hintaa ei lasketa poisvetämisen jälkeen, ellei markkinoita uudisteta.

 

Aamuhinnat/tapahtumapäivän hinnat

Loppuilmoitusvaiheen jälkeen, ei-juoksijasta ei voi lyödä vetoa. Sovelletaan sääntöä 4 (vähennykset).

 

Varaukset

Kilpailuissa, joissa on reserviläisiä, kaikki vedot, jotka on lyöty ennen kuin vara-hevonen on ilmoitettu juoksemaan, ja jos vara-hevonen ei ollut hinnoiteltu vedonlyöntihetkellä, kaikki tällaiset vedot ratkaistaan tuloksen perusteella "ilman vara-juoksijaa (-juoksijoita)". Each-way-vedot, jotka ratkaistaan tuloksen perusteella "ilman varajuoksijaa (varajuoksijoita)", perustuvat kilpailuun lähtevien juoksijoiden määrään, varajuoksijoita lukuun ottamatta. Kilpailuihin, joissa varajuoksijat on hinnoiteltu, mutta eivät juokse, ei sovelleta sääntöä 4 (vähennykset). Poikkeuksena on tilanne, jossa ei-juoksijoita esiintyy niin, että varajuoksijan on tarkoitus osallistua, jolloin sääntöä 4 (vähennys) sovelletaan.

 

Muut peruutukset kuin Ante-post/tulevat hevoskilpailut (Ante-Post/Future Horse Racing)

Jos hevonen vedetään pois ennen kuin se tulee lähtöön tai jos lähettäjä katsoo virallisesti, että hevonen ei ole osallistunut kilpailuun, vetäytyneen hevosen panokset palautetaan ja voitetuista vedoista tehdään vähennykset säännön 4 (vähennykset) mukaisesti. Vähennyksen määrä perustuu vetäytyneen hevosen hintaan vetäytymisajankohtana seuraavan asteikon mukaisesti:

Sääntö 4 (vähennykset) Taulukko

Vähennystaulukko muita kuin Ante-Post-nostoja koskevien vähennysten osalta

1/9 tai lyhyempi - 0,90 puntaa.

2/11 - 2/17 - 0,85 puntaa

1/4-1/5 - 0,80 £

3/10-2/7 - 0,75 £.

2/5-1/3 - 0,70 puntaa

8/15-4/9 - 0,65 puntaa.

8/13-4/7 - 0,60 puntaa.

4/5-4/6 - 0,55 puntaa.

20/21-5/6 - 0,50 puntaa.

EVS-6/5 - 0,45 puntaa.

5/4 - 6/4 - 0,40 puntaa.

8/5-7/4 - 0,35 puntaa.

9/5-9/4 - 0,30 puntaa.

12/5-3/1 - 0,25 puntaa.

16/5 - 4/1 - 0,20 puntaa.

9/2-11/2 - 0,15 puntaa.

6/1-9/1 - 0,10 puntaa.

10/1 - 14/1 - 0,05 punta

yli 14/1 - ei vähennystä

 

Jos kaksi tai useampi hevonen vedetään pois ennen kuin hevoset tulevat starttikomennuksen piiriin, vähennysten kokonaismäärä ei saa ylittää 0,90 puntaa punnissa.

 

Jos hevonen vedetään pois ja muodostetaan uudet tarjonnat, ennen uutta show'ta tehtyihin show-hinnoilla tehtyihin vetoihin sovelletaan edellä mainittuja vähennyksiä. Jos hevonen vedetään pois tarjonnoista sen jälkeen, kun tarjonnat on muodostettu uudelleen, alkuperäisillä tarjonnoilla  näyttelyhinnoin asetetuista vedoista tehdään lisävähennys, joka perustuu vetäytyneen hevosen hintaan alkuperäisillä tarjonnoilla.. Uusille tarjonnoille asetetuista vedoista tehdään vähennys, joka perustuu nykyiseen hintaan.

 

Edellä mainittua asteikkoa sovelletaan myös silloin, kun ei-juoksijat ovat mukana varhaisessa hintakilpailussa, ja sitä käytetään myös muissa tapahtumissa, joissa mainostamme erityisesti, että sovelletaan säännön 4 (vähennykset) mukaisia vähennyksiä.

Uusinnat

Jos virheellinen lähtö tms. johtaa siihen, että kilpailu uusitaan, "starttikomennuksen alaisena" ei ole voimassa, ja panokset palautetaan hevosille, jotka eivät osallistu uusintaan. Jäljelle jääneiden juoksijoiden palautuksiin sovelletaan sääntöä 4 (vähennykset). Uusintaan osallistuvien juoksijoiden lukumäärä määrää sijoitusehdot.

 

Kierrokset ja tyhjät hevoskilpailut

Kierrokset ja mitätöidyt kilpailut lasketaan kilpailuksi, mutta niihin osallistuvia hevosia pidetään osallistumattomina hevosina.

 

Taatut parhaat kertoimet (BOG) -säännöt

Jos otat hinnan ja lähtöhinta (SP) on suurempi, maksamme sinulle suuremman hinnan. Jos otat hinnan 4/1 ja valinta voittaa SP:llä 5/1, maksamme sinulle 5/1. Jos hevonen voittaa kertoimella 3/1, maksamme sinulle 4/1.

 

Tämä koskee vain Iso-Britannian ja Irlannin hevoskilpailuja.

 

Tämä koskee varhaisia hintoja, taulukkohintoja sekä yksittäisiä ja moninkertaisia hintoja.

 

Tämä tarjous koskee uusia ja nykyisiä NetBet -asiakkaita.

 

Tämä tarjous ei koske Ante-Post/Future Horse Racing-, Tote/PMU Pool-vedonlyöntiä, mitään NetBet pakattuja moninkertaisia vedonlyöntipaketteja, korotettuja kertoimia tai muita "erikoisvetoja".

 

Säännön 4 tapauksessa maksamme voiton suuremmalla kertoimella, jos se on mahdollista, sen jälkeen kun sääntö 4:n vähennys on otettu huomioon.

 

First Past The Post (FPTP) -säännöt

First Past The Post (FPTP) tai "tuplatulos" tarkoittaa, että maksamme voiton hevoselle, joka ylittää linjan ensimmäisenä, vaikka se myöhemmin hylätään tai alennetaan kilpailussa. FPTP on tarjolla vain Ison-Britannian ja Irlannin kilpaurheilukilpailuissa kaikkiin yksittäisiin ja moninkertaisiin vetoihin. Tämä koskee tänään vain kisan voittoa ja each-way-markkinoita. Panostusrajoituksia ei sovelleta.

 

Olosuhteet, joissa FPTP:tä ei sovelleta;

Hevoset, jotka hylätään, koska niitä ei ole punnittu oikein (mukaan lukien väärä hevonen tai jockey, jota ei ole punnittu).

Hevoset, jotka hylätään, koska ne ovat kulkeneet "väärää rataa".

Kaikki myöhemmät valitukset tai muutokset, jotka eivät tapahdu kilpailupäivänä.

Kilpailut, jotka julistetaan mitättömiksi.

Kaikki "ante post" tai "future horse racing" -vedot.

Vedot, jotka on asetettu tai ratkaistu PMU- tai Tote-kertoimia käyttäen.

Tuomarin ennen punnitusta virheellisesti antaman tuloksen korjaus.

Kaikki muut tarjotut markkinat, mukaan lukien muun muassa ennusteet ja tricastit, otteluvedot, pitkän etävedot tai erikoisvedot.

 

Muut kuin Iso-Britannia ja Irlanti

Joihinkin suuriin ulkomaisiin hevoskilpailuihin voidaan ilmoittaa alan SP ja ennuste/tricast. Näissä tapauksissa, jos hintaa ei ole otettu eikä Tote (Pari-mutuel) ole pyydetty, vedot ratkaistaan alan ilmoittaman SP:n ja ennusteen/tricastin osinkojen perusteella. Each-way-vedonlyöntiin sovelletaan normaaleja paikkaehtoja.

 

Jos kilpailupäivänä kilpailualusta muuttuu (esim. nurmikenttä muuttuu allweather-kentäksi tai päinvastoin), vedot pysyvät voimassa.

 

Jääkiekko

 

Kaikkien pelien on alettava aikataulun mukaisena päivänä (paikallisen stadionin aika), jotta vedot ovat voimassa. Jos ottelupaikkaa muutetaan, jo asetetut vedot pysyvät voimassa edellyttäen, että kotijoukkue on edelleen kotijoukkue.

 

Jos kotijoukkue ja vierasjoukkue pelaavat ottelun vierasjoukkueen pelipaikalla, vedot pysyvät voimassa edellyttäen, että kotijoukkue on edelleen virallisesti nimetty ottelupaikaksi, muussa tapauksessa vedot mitätöidään.

 

Kaikki kilpailut/ottelut (ellei toisin mainita) - Kaikki tarjonnat ennen peliä ja pelin aikana.

Kaikki vedot sisältävät jatkoajan/jatkoajan, ellei toisin mainita.

 

Jos ottelu ratkaistaan rangaistuslaukauskilpailussa, yksi maali lisätään voittajajoukkueen pistemäärään ja ottelun loppusummaan ratkaisua varten.

 

Tämä ei koske tarjontoja, jotka sulkevat pois jatkoajan/ rangaistuslaukauskilpailun, jos ne pelataan.

 

2-Way tarjontoihin sovelletaan Push-sääntöjä. Yksittäisten vetojen panokset palautetaan, ja monivedoissa/pareissa valintaa kohdellaan ei-kilpailevana.

 

3-Way tarjonnat ratkaistaan varsinaisen peliajan päättyessä, lukuun ottamatta Milloin ottelu päättyy -tarjontaa, joka on 3-Way tarjonta, joka sisältää jatkoajan/ rangaistuslaukauskilpailun.

 

Joukkueen yhteissummat pariton tai parillinen

Jos joukkueesi ei tee maaleja, vedot ratkaistaan parillisina.

 

Pelataanko ottelussa jatkoaikaa

Jatkoaika (tarvittaessa) on aloitettava, jotta vedot pysyvät voimassa.

 

Seuraavat tarjonnat eivät sisällä jatkoaikaa/rangaistuslaukauskilpailua vedonlyöntitarkoituksessa:

Aasialainen tasoitus

Aasialainen maalilinja

Tasapeli, ei vetoa

Puck Line (3-way)

Pelin kokonaismäärä (3-way)

Tupla mahdollisuus (3-way)

Rahalinja (3-way)

Joukkueen kokonaismäärät (3-way)

Kisa tarjontoihin

Yhteensä/joukkueen maalit tarkalleen

Joukkue tekee maalin ensimmäisenä/viimeisenä

Viimeinen maali varsinaisella peliajalla

Seuraava maali

Kuka voittaa eniten eriä

Yhteensä/koti- ja vierasmaalit

Jakson vedonlyönti

10 minuutin tarjonnat, peliaikainen

 

Korkeimman pistemäärän erä

 

Korkeimman pistemäärän erä

Jos kahden tai useamman erän aikana tehdään sama pistemäärä, tasapeli ratkaistaan voittajana.

 

Erävedonlyönti

Kyseisen erän on oltava päättynyt, jotta vedot pvat voimassa, ellei tiettyä tarjontaa ole jo ratkaistu.

 

10 minuutin tarjonnat, peliaikainen

Ottelun aikana pelattava 10 minuutin ajanjakso, esim. 31-40 minuuttia, on oltava kulunut loppuun,  jotta vedot pvat voimassa, ellei tarjontaa ole jo ratkaistu. Vedonlyöntitarkoituksessa 51-60 minuutin kesto ei sisällä jatkoaikaa, jos se pelataan.

 

Ottelut, jotka on lueteltu seurajoukkueiden ystävyysotteluina (vain varsinainen peliaika) ja kansainvälisinä ystävyysotteluina (vain varsinainen peliaika)

Kaikki tarjonnat ennen peliä ja pelin aikana.

 

Kaikki vedot ratkaistaan varsinaisen peliajan päättyessä saavutetun pistemäärän perusteella lukuun ottamatta jatkoaikaa, jos se on pelattu, ellei alla toisin mainita.

 

Pelin kokonaismäärät pariton tai parillinen

Jos ottelussa ei tehdä pisteitä, kaikki vedot ratkaistaan parillisina.

 

Joukkueiden kokonaismäärät pariton tai parillinen

Jos joukkueesi ei tee maaleja, vedot ratkaistaan parillisina.

 

Seuraavat tarjonnat sisältävät jatkoajan/rangaistuslaukauskilpailun vedonlyönnin ratkaisua varten:

Voittaa ottelun (mukaan lukien jatkoaika/rangaistuslaukauskilpailu).

Pokaalin voittaminen

Selviää jatkoon

Milloin peli päättyy

Rangaistuslaukauskilpailun voittaja

Rangaistuslaukauskilpailun oikea tulos

IIHF:n maailmanmestaruuskilpailut ja olympialaiset

 

Otteluvedonlyöntien ratkaiseminen määräytyy virallisen lopullisen rankinglistan sijoitusten perusteella kyseisen turnauksen päätyttyä. Jos joukkueet ovat edelleen tasoissa, vedot mitätöidään.

 

Turnauksen/joukkueen paras maalintekijä

Pelaaja, joka tekee eniten maaleja kilpailun aikana, katsotaan voittajaksi. Kaikki mukana pelaa tai ei. Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Selviää jatkoon ryhmästä

Joukkue, joka etenee karsintakierrokselle alkulohkosta, katsotaan voittajaksi.

Pelaajatilastot

Tarjontoja voidaan tarjota

Maasta ja turnauksesta riippumatta kaikki pelaajatilastoja koskevat vedot lasketaan varsinaisen peliajan tulosten perusteella, lukuun ottamatta jatkoajan ja rangaistuslaukauskilpailujen tuloksia.

 

Jos pelaaja ei ole osallistunut otteluun, kyseistä pelaajaa koskevat vedot mitätöidään/palautetaan.

 

Jäähyjen määrä, peliaikainen

Laskettaessa, kuinka monta 2 minuutin jäähyä kyseisellä kaudella tai ottelussa on, jokainen 2 minuutin jäähy lasketaan yhdeksi jäähyksi.

 

Kaksinkertainen pieni rangaistus (2 +2 minuuttia) lasketaan kahdeksi 2 minuutin jäähyksi.

 

Kaikki ennen erän  alkua tapahtuvat rangaistukset viittaavat edelliseen erään. Pelin lopussa määrätyt rangaistukset kuuluvat myös edelliseen jaksoon (3. jakso tai jatkoaika).

 

Viivästyneitä jäähyjä, joita ei pistetä käytäntöön maalin tekemisen vuoksi, ei lasketa mukaan riippumatta siitä, onko ne merkitty ottelun viralliseen pöytäkirjaan.

 

Maalintekijätarjonnat (ensimmäinen/viimeinen/milloin tahansa)

Veikkaa ensimmäisen/viimeisen/milloin tahansa maalintekijän nimi. Vedot, jotka koskevat pelaa, joka osallistuu otteluun missä tahansa sen vaiheessa, pysyvät voimassa.

Tulevat/Ante-Post

 

NH runkosarja pisteet/match-ups/voitot

Joukkueen on pelattava vähintään 80 runkosarjan ottelua, jotta vedot ovat voimassa, ellei niitä ole jo ratkaistu.

 

Voittaa NFL konferenssi

Stanley Cupin finaaliin etenevä joukkue katsotaan voittajaksi.

 

 

Pitkänaikavälin/konferenssi/divisiona -vedonlyönti

Kaikki vedot pysyvät voimassa riippumatta joukkueen siirrosta, joukkueen nimenmuutoksesta tai kauden pituudesta.

 

Sarjavedonlyönti

Vedot mitätöidään, jos sääntömääräistä määrää otteluita (kunkin järjestön mukaan) ei pelata loppuun tai jos niitä muutetaan.

 

 

Moottoriurheilu (autot)

 

F1/Formula 1 Racing

Kaikki kilpailuvedot ratkaistaan lajin kattojärjestön Federation Internationale de l'Automobile (FIA) virallisen luokituksen perusteella palkintopallisijoituksen aikaan.

Kuljettajien/valmistajien mestaruus

Kukin osallistuja hinnoitellaan Formula 1 -kauden parhaaksi kuljettajaksi kuljettajien/valmistajien mestaruussarjan sijoitusten ja FIA:n määrittelemien sääntöjen mukaisesti. Each-way-ehtoja voidaan soveltaa.

Otteluvedonlyönti/ryhmävedonlyönti

Kaksi kuljettajaa tai valmistajaa voidaan asettaa pariksi/ryhmäksi vedonlyöntitarkoituksessa, ja hinnat tarjotaan sen mukaan, kumpi heistä sijoittuu korkeammalle sijalle kuljettajien/valmistajien mestaruussarjassa FIA:n määrittelemällä tavalla ja FIA:n virallisten sääntöjen mukaisesti. Vähintään 16 osakilpailua on ajettava, jotta vedot ovat voimassa.

Yksittäiset Grand Prix -vedonlyönnit

Kaikki lämmittelykierrokselle lähtevät kuljettajat katsotaan kilpailijoiksi. Ensimmäisen, toisen ja kolmannen sijan määrittelyssä vedonlyöntiä varten käytetään palkintopallisijoituksia.

Aika-ajotarjonnat

FIA:n kirjaamia virallisia aika-ajoja käytetään ratkaisussa. Nopeinta ajajaa varten lasketaan kolmannessa vaiheessa kirjatut ajat. Jos kolmatta vaihetta ei jostain syystä järjestetä, käytetään FIA:n muodostamaa virallista ruudukkoa. Aikasakkoja/seuraavia hylkäyksiä ei sovelleta ratkaisutarkoituksiin.

Aika-ajorangaistukset (FIA:n määrittelemät) kuitenkin otetaan huomioon. Kuljettajien on aloitettava karsinnan ensimmäinen vaihe, jotta vedot ovat voimassa. Jos kuljettaja on nopein karsintasessiossa 1 ja 2, hänen on aloitettava karsinnan tietty vaihe, jotta vedot pysyvät voimassa.

 

Kilpailun aloitus

Minkä tahansa kilpailun alku määritellään merkiksi, jolla lämmittelykierros aloitetaan.

Luokiteltujen kuljettajien määrä/luokiteltujen ryhmien määrä maaliin/luokitellaan viimeiseksi/luokitellaan/ei ajeta kilpailua loppuun/ molemmat autot luokitellaan luokiteltaviksi

Kuljettajat, jotka ovat ajaneet vähintään 90 % voittajan ajamista kierroksista (pyöristettynä alaspäin lähimpään kokonaiseen kierrosmäärään), katsotaan sijoittuneiksi FIA:n virallisen luokituksen mukaisesti palkintopallisijoitushetkellä.

Pisteissä/palkintopallilla sijoittuminen

Tulos ratkaistaan palkintopallisijoitushetkellä. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vedonlyöntiin.

Korkein sijoitus/kilpailun lopputulos

Jos kumpikaan kuljettaja ei pääse kilpailua loppuun, eniten kierroksia ajanut kuljettaja katsotaan voittajaksi. Jos molemmat kuljettajat keskeyttävät samalla kierroksella, vedot ratkaistaan palkintopallisijoituksen hetkellä voimassa olevan virallisen luokituksen mukaan.

Maaliintulotarjonnat

Jos kumpikaan kuljettaja ei saavuta kilpailua loppuun, eniten kierroksia ajanut kuljettaja katsotaan voittajaksi. Jos molemmat kuljettajat keskeyttävät samalla kierroksella, vedot ratkaistaan virallisen luokituksen perusteella palkintopallisijoituksen hetkellä.

Vedonlyönti otteluista

Vedot ratkaistaan virallisen luokituksen mukaan palkintopallisijoituksen yhteydessä.

Voittaja-auto

Kaikkia autoja pidetään voittajina. Ensimmäisen, toisen ja kolmannen sijan määrittelyssä vedonlyöntiä varten käytetään palkintosijoja.

Voittomarginaali / karsinnan voittomarginaali

Vedonlyönti ratkaistaan FIA:n virallisen tuloksen perusteella palkintopallisijoituksen aikaan.

Nopein kierros

Käytetään FIA:n virallista tulosta kilpailun palkintopallisijoituksen aikaan.

Tuleeko kisan aikana turva-auto?

Safety Car -jakso määritellään turva-auton tarpeeksi ajaa johtavan auton edessä tietyn kilpailun aikana. Jos kisa alkaa Safety Car -ajon aikana, kaikki Safety Car -markkinoita koskevat vedot ratkaistaan: Kyllä.

Jos kisa päättyy turva-autoehdoilla, mutta turva-auto ei ole ehtinyt ajaa johtavan auton eteen, tämä tarjonta ratkaistaan: Kyllä. Virtuaalisia Safety Car -jaksoja ei lasketa.

Virtuaalinen turva-auto kilpailun aikana

Virtuaalinen turva-auto tarkoittaa, että kaikkien autojen on hidastettava nopeutta tiettyyn nopeusrajoitukseen, jotta rata on turvallinen kilpailun jatkamiselle. Toisin kuin normaalissa turva-automenettelyssä, mikään varsinainen auto ei johda autoja, vaan kuljettajat näkevät VSC-viestejä ympäri rataa ja hidastavat vauhtia vaadittuun nopeuteen.

Jos kilpailu alkaa tai päättyy virtuaalisen turva-auton aikana, tarjonta ratkaistaan kyllä. Normaaleja turva-autojaksoja ei lasketa mukaan tähän tarjontaan..

 

Ryhmävedonlyönti

Voittaja on kuljettaja, joka on saavuttanut korkeimman sijoituksen palkintokorokesijoituksen aikaan. Jos kaikki ryhmän kuljettajat eivät saavuta sijoitusta, eniten kierroksia ajanut kuljettaja katsotaan voittajaksi. Jos kaikki ryhmän kuljettajat eivät pääse luokitteluun ja kaksi tai useampi kuljettaja keskeyttää samalla kierroksella, sovelletaan tasapeli -sääntöjä. Kuljettajat on ryhmitelty yhteen vain vedonlyöntitarkoituksessa. Muiden kuin kuljettajien vedonlyöntivähennyksiä sovelletaan säännön 4 (vähennykset) mukaisesti. Vedonlyönti ratkaistaan FIA:n virallisen tuloksen perusteella palkintopallisijoituksen yhteydessä.

Ensimmäinen kuljettaja/auto, joka keskeyttää (Formation Lap Counts).

Kuljettajan on aloitettava ensimmäinen lämmittelykierros. Vedonlyönti määräytyy sen mukaan, millä kierrosnumerolla auto keskeyttää. Jos useampi kuin yksi auto keskeyttää samalla kierroksella, sovelletaan tasapeli-sääntöjä.

Ensimmäinen valmistaja, joka keskeyttää (lämmittelykierros lasketaan).

Vedot ovat voimassa, kun ensimmäinen lämmittelykierros alkaa. Voittaja on ensimmäisenä keskeyttäneen auton valmistaja. Jos useampi kuin yksi auto keskeyttää samalla kierroksella, sovelletaan tasapeli-sääntöjä.

Ensimmäisen kierroksen tarjonnat

Vedot ratkaistaan alkuperäisen kilpailulähdön ensimmäisellä päättyneellä kierroksella. Virallisia uudelleenstartteja ei oteta huomioon, ellei alkuperäisessä kilpailussa ensimmäistä kierrosta ole ajettu loppuun. Tässä tapauksessa vedot ratkaistaan ensimmäisen täysin suoritetun kierroksen perusteella.

Johtaja yhden kierroksen jälkeen

Ratkaisutarkoituksessa voittajaksi katsotaan kuljettaja, joka johtaa kilpailua, kun hän ylittää lähtö-/maaliviivan yhden kierroksen jälkeen (lämmittelykierros ei sisälly). Jos yhtä kierrosta ei ole ajettu kokonaan loppuun, kaikki vedot mitätöidään.

Johtaja määritettyjen kierrosten jälkeen

Laskutoimituksia varten voittajaksi katsotaan kuljettaja, joka johtaa kilpailua, kun hän ylittää lähtö- tai maaliviivan FIA:n virallisen kilpailukierrostaulukon mukaisesti määritellyn kilpailukierroksen jälkeen. Jos määritettyä kierrosmäärää ei ole ajettu loppuun, kaikki vedot mitätöidään.

 

Nascar / Busch Racing

 

Pitkän aikavälin vedonlyönti

Kenttä sisältää kaikki kuljettajat, joita ei ole lueteltu. Kaikki kuljettajat, jotka eivät pääse kilpailuun, katsotaan ajamattomiksi / mitätöidyiksi. Kilpailu on ajettava viikon kuluessa suunnitellusta off-ajasta, jotta toiminta on mahdollista. Kilpailun virallinen NASCAR-voittaja on kilpailun voittaja vedonlyöntitarkoituksessa (tämä sisältää kaikki kilpailut, jotka keskeytetään ennenaikaisesti mistä tahansa syystä).

Kuljettajien otteluparit

Kaikki otteluparit ratkaistaan NASCARin virallisen tuloksen mukaisesti. Jos toinen kuljettaja ei saa kilpailua päätökseen, toinen kuljettaja julistetaan voittajaksi. Jos kumpikaan kuljettajista ei pysty ajamaan kilpailua loppuun, tulos määräytyy ajettujen täysien kierrosten määrän perusteella. Jos molemmat kuljettajat eivät pääse samalle kierrokselle, tulos määräytyy valvontaviranomaisen antaman virallisen sijoituksen mukaan.

Molempien nimettyjen kuljettajien on lähdettävä kilpailuun (esim. ylitettävä lähtöviiva), jotta vedonlyönti voidaan hyväksyä. Jos kuljettaja vaihdetaan ennen kilpailun alkua, kaikki vedonlyönnit mitätöidään.

Jos kuljettaja vaihdetaan kilpailun aikana, vedot ovat voimassa hänen sijaisensa osalta.

Kilpailupropsit

Kilpailunvedot ratkaistaan NASCARin virallisten tulosten perusteella.

 

 

Cart and Indy Racing

 

Pitkän aikavälin vedonlyönti

Kenttä sisältää kaikki kuljettajat, joita ei ole lueteltu. Kaikki kuljettajat, jotka eivät pääse kilpailuun, katsotaan ei-ajaviksi/mitätöidyiksi. Kilpailu on ajettava viikon kuluessa suunnitellusta lähtöajasta, jotta toiminta/vedot voidaan laskea. Kilpailun voittaja, jonka kilpailun virallinen päättävä elin katsoo, on kilpailun voittaja vedonlyönnin/vedonlyönnin kannalta. Tämä koskee myös kaikkia kilpailuja, jotka keskeytetään ennenaikaisesti mistä tahansa syystä.

Touring-autot

Kaikki kilpailuvedot ratkaistaan asianomaisen hallintoelimen virallisen luokituksen perusteella palkintopallisijoituksen aikaan. Myöhemmät tiedustelut eivät vaikuta tähän. Katso edellä olevat Formula 1 -säännöt, jotka koskevat vetojen ratkaisemista tietyillä markkinoilla.

Kuljettajien mestaruus

Kukin osallistuja arvioidaan kyseisen Touring Car -kauden parhaaksi kuljettajaksi kuljettajien mestaruussarjan sijoitusten ja hallintoelimen määrittelemien sääntöjen mukaisesti.

Yksittäisten kilpailujen vedonlyönti

Kaikki lämmittelykierrokselle lähtevät kuljettajat katsotaan kilpailijoiksi. Ensimmäisen, toisen ja kolmannen sijan määrittelyssä vedonlyöntiä varten käytetään palkintopallisijoituksia.

A1

Kaikki kilpailuvedonlyönnit ratkaistaan lajin kattojärjestön A1GP:n virallisen luokituksen perusteella palkintopallisijoitusten aikaan. Myöhemmät tiedustelut eivät vaikuta tähän. Katso edellä olevat Formula 1 -säännöt, jotka koskevat vedonlyönnin ratkaisemista tietyillä markkinoilla.

 

Ralli

Kaikki kilpailuvedot ratkaistaan kilpailun virallisen järjestäjän määrittelemän virallisen luokituksen perusteella, eivätkä myöhemmät muutokset vaikuta niihin.

Moottoripyörät

Kaikkien tulosten osalta virallinen palkintopallitulos välittömästi kilpailun jälkeen on lopullinen. Myöhempiä muutoksia ja hylkäyksiä ei oteta huomioon vedonlyönnissä.

Yksittäisten kilpailujen vedonlyönti

Kaikki lämmittelykierroksen alkaessa paikallaan olevat kuljettajat lasketaan osallistujiksi.

Otteluvedonlyönti

Molempien on startattava, jotta vedot ovat voimassa. Jos molemmat eivät pääse samalle kierrokselle, vedot mitätöidään. Eniten kierroksia ajanut katsotaan ottelun voittajaksi.

Ensimmäisen kierroksen vedonlyönti

Vedot ratkaistaan alkuperäisen kilpailun ensimmäisellä kierroksella. Mahdolliset viralliset uusintakierrokset jätetään huomiotta, ellei alkuperäistä ensimmäistä kierrosta ajeta loppuun. Tällöin vedot ratkaistaan ensimmäisen täysin suoritetun kierroksen perusteella.

Ryhmävedonlyönti

Kaikkien nimettyjen ajajien on startattava, jotta vedot ovat voimassa, tai kaikki vedot mitätöidään.

 

Verkkopallo

 

Otteluvedonlyönti

Jos ottelupaikkaa muutetaan, jo asetetut vedot pysyvät voimassa, jos kotijoukkue on edelleen kotijoukkue. Jos koti- ja vierasjoukkueet vaihtuvat ottelussa, alkuperäisen listauksen perusteella asetetut vedot mitätöidään.

 

Pelin on oltava kokonaisuudessaan pelattu loppuun, jotta vedot pysyvät voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

2-Way tarjontohin sovelletaan push/void-sääntöjä, ellei jäljempänä toisin mainita. Yksittäisten vetojen panokset palautetaan, ja monivedoissa/pareissa valintaa kohdellaan kuin ei-kilpailijaa.

 

Ennen peliä tehtävät vedot

Mitkään peliä edeltävät vedot eivät sisällä jatkoaikaa, jos se pelataan, ellei toisin mainita.

 

Peliaikaiset vedot

Ei sisällä jatkoaikaa, ellei toisin mainita.

 

Peliaikaiset neljännes-/puolivälierävedot

Ei sisällä jatkoaikaa.

 

Nimetyn neljänneksen/puoliajan on oltava pelattu loppuun, jotta vedot pysyvät voimassa, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

  

 

Olympialaiset

 

Kaikki palkintopallisijoituksiin/mitaleihin liittyvät vedot perustuvat viralliseen palkintopallisijoitukseen.

Mahdollisia myöhempiä hylkäyksiä ei oteta huomioon vedonlyönnin ratkaisuissa.

 

Yleisten sääntöjen mukaiseen vedonlyöntiin urheilulajikohtaisesti sovelletaan soveltuvin osin kyseisen urheilulajin tavanomaisia urheiluvedonlyöntisääntöjä.

 Poker

 

Pitkänaikavälin vedonlyönti

Ei-kilpaile, ei-vedonlyöntiä. Tarjontoihin voidaan soveltaa sääntöä 4 (vähennykset).

 

Kaikki muut vedot ratkaistaan virallisten turnaustulosten mukaan, jos ne ovat saatavilla.

 

Pool

 

Pitkänaikavälin vedonlyönti

Kaikki turnauksen osallistujille annetaan hinta turnauksen kokonaisvoitolle.  Ei-kilpaile, ei-vedonlyöntiä

 

Tarjontoihin voidaan soveltaa sääntöä 4 (vähennykset).

 

Otteluvedonlyönti

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, seuraavalle kierrokselle etenevä pelaaja tai joukkuekilpailussa voiton (pisteitä) saanut pelaaja katsotaan voittajaksi vedonlyönnin ratkaisua varten.

 

Tasoitus/aloituspakat yhteensä -vedonlyönti

Jos ottelussa ei pelata loppuun sääntömääräistä määrää aloituspakkoja, kaikki vedot mitätöidään. Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, vedot mitätöidään, ellei lopputulos ole jo selvillä.

 

Rugby liiga

 

Ellei toisin mainita, kaikki rugby-vedot ratkaistaan 80 minuutin pelin jälkeen. Termi 80 minuuttia sisältää myös mahdollisen jatkoajan.

 

Jos vastustaja vaihtuu ilmoitetusta, kaikki kyseisen ottelun vedot mitätöidään.

 

Jos ottelupaikka vaihtuu, jo asetetut vedot pysyvät voimassa edellyttäen, että kotijoukkue on edelleen kotijoukkue. Jos kotijoukkue ja vierasjoukkue vaihtuvat ottelussa, alkuperäisen listauksen perusteella asetetut vedot mitätöidään.

 

Hylätyt ottelut

Kaikki vedot mitätöidään lukuun ottamatta markkinoita, joilla tulos on jo päätetty.

 

Pitkän aikavälin vedonlyönti

Vain runkosarja, ellei toisin mainita. Joukkueiden sijoitukset määräytyvät otteluohjelman päättyessä, eikä niissä oteta huomioon pudotuspelejä tai myöhempiä tutkimuksia (ja mahdollisia pistevähennyksiä), joita vastaavat liigat tekevät.

 

Sijoittuu viimeiseksi

Ratkaistaan joukkueelle, joka sijoittuu runkosarjan päätyttyä määrätyn liigan viimeiselle sijalle.

 

Putoaa alemmalle sarjatasolle

Jos tarjontaa tarjotaan, ratkaisu perustuu määritellyn liigan sääntöihin.

 

Otteluvedonlyönti

 

Tasoitusvedonlyönti/vaihtoehtoinen tasoitusvedonlyönti (mukaan lukien peliaikainen)

2-Way-markkinoilla vedot mitätöidään tasapelitilanteissa.

 

Kokonaispisteet 2-Way/Vaihtoehtoinen kokonaispisteet 2-Way/joukkue Kokonaispisteet 2-Way

Jos pisteet ovat tasan kokonaispisteiden kanssa, vedot mitätöidään.

 

Ottelun ja joukkueen kokonaistulokset/vaihtoehtoiset kokonaistulokset (mukaan lukien peliaikainen)

2-Way-markkinoilla, kun pisteet ovat tasan kokonaispisteiden kanssa, vedot mitätöidään.

 

Tasatulos-ei vetoa

Jos ottelu päättyy tasapeliin, vedot mitätöidään/siirretään/palautetaan.

 

Ensimmäinen/toinen puoliaika tasapeli-ei vetoa

Jos tietyn ottelun ensimmäinen/toinen puoliaika päättyy tasapeliin, vedot ratkaistaan mitätöityinä/siirto/palautetaan.

 

Seuraava try 2-Way

Jos seuraavaa tryta ei tehdä, vedot mitätöidään.

 

Tryt yhteensä/joukkue tryt yhteensä/ eniten tryta -tarjonnat  (mukaan lukien vaihtoehdot)

2-Way-markkinoilla, joissa pisteet ovat samansuuruiset kuin tehty tarjous, vedot mitätöidään. Näissä tarjonnoissa tryt sisältävät rangaistusyrityksen.

 

Ensimmäinen peli, jossa tehdään piste/joukkueen ensimmäinen eli, jossa tehdään piste/ensimmäinen eli, jossa tehdään piste toisella puoliajalla/tekee ensimmäisen pisteen (toisella puoliajalla)/joukkue tekee ensimmäisen ensimmäisen pisteen/joukkue tekee ensimmäisen tryn/ensimmäisen puoliajan viimeinen peli, jossa tehdään piste/ottelun viimeinen peli, jossa tehdään piste/joukkue tekee viimeisen maalin/joukkue tekee viimeisen pisteen/ensimmäisen tryn aika/joukkueen ensimmäisen tryn aika

Kaikilla näillä markkinoilla try sisältää myös rangaistusyrityksen. Kaikilla pisteytyspelimarkkinoilla conversioneita ei lasketa.

 

Ensimmäisenä maalin tekevä joukkue voittaa pelin

Sisältää jatkoajan, jos se pelataan.

 

Tuplatulos

Veikkaa määritellyn ottelun lopputulos puoliajalla ja koko ottelun aikana.

 

Voittomarginaali mukaan lukien tarkka ja vaihtoehtoinen marginaali

Selvitystarkoituksiin käytetään voittomarginaalia koko peliajalla (tasapelivaihtoehto on käytettävissä).

 

Kisa -tarjonnat

Ennustaa joukkue, joka saavuttaa tietyn pistemäärän ensimmäisenä ("ei kumpikaan" on vaihtoehto).

 

Puoliaika-vedonlyönti

Ensimmäisen puoliajan tarjonnat ratkaistaan ensimmäisen puoliajan lopussa. Toisen puoliajan tarjonnat ratkaistaan varsinaisen peliajan päätyttyä, eikä niissä oteta huomioon jatkoaikaa, jos se pelataan.

 

Muut tarjonnat

 

Peliaikainen, voittaa jatkoajalla/selviää jatkoon/voittaa pokaalin

Jos tarjolla, kaikki tarjonnat ratkaistaan mukaan lukien kaikki jatkoaikajaksot, jos ne pelataan.

 

Peliaikainen, puoliajan vedonlyönti

Peliaikaisessa puoliajan vedonlyönnissä kyseisen puoliajan on oltava päättynyt, jotta vedot ovat voimassa (paitsi jos tietyn tarjonnan tulos on jo ratkaistu). Peliaikaisen puoliajan vedot eivät sisällä jatkoaikaa, jos se on pelattu, ja jos 2-Way-puoliajan tarjonnat päättyvät tasapeliin, vedot ratkaistaan mitätöityinä / push / palautettuina.

 

Joukkueen tryt yhteensä

Rangaistustryt lasketaan. Vedot ovat voimassa vain varsinaisella peliajalla.

 

Joukkue voittaa molemmat puoliajat/voittaa molemmat puoliajat/joukkue voittaa jommankumman puoliajan

Molempien puoliaikojen on oltava pelattu loppuun, jotta vedot ovat voimassa.

 

Tekeekö jompikumpi/joku joukkue 3 vastaamatonta tryta?

Jommankumman/minkä tahansa joukkueen on tehtävä 3 tryta ottelussa ilman, että vastustaja tekee tryn niiden välissä. Rangaistustryt lasketaan.

 

Kaikki muut tarjonnat, joihin vaikuttavat keskeneräiset turnausaikataulut, mitätöidään. Poikkeuksena ovat tarjonnat, jotka on jo määritelty.

 

Lance Todd -pokaali

Koskee Rugby League Challenge Cupin finaalia. Ottelun paras pelaaja valitaan ottelun lopussa ja hänelle myönnetään Lance Todd -pokaali. Hintoja tarjotaan jokaiselle otteluun osallistuvalle pelaajalle.

 

Rugby League 9s

Ellei toisin mainita, Rugby League 9s -otteluvedot ratkaistaan tietyn turnauksen säännönmukaisen pelin perusteella, eikä niissä oteta huomioon jatkoaikaa, jos se pelataan.

 

Rugby Union

 

Yleiset säännöt

Ellei toisin mainita, kaikki rugby-vedot ratkaistaan 80 minuutin pelin jälkeen. Termi 80 minuuttia sisältää myös mahdollisen jatkoajan.

 

Ellei toisin mainita, rugby 7s ja kymppiotteluiden vedot ratkaistaan tietyn turnauksen säännönmukaisen pelin perusteella, eikä niissä oteta huomioon jatkoaikaa, jos se pelataan.

 

Jos vastustaja vaihtuu ilmoitetusta, kaikki kyseisen ottelun vedot mitätöidään.

 

Hylätyt ottelut

Kaikki vedot mitätöidään lukuun ottamatta tarjontoja, joiden lopputulos on jo päätetty.

 

Otteluvedonlyönti

 

Tasoitusvedonlyönti/vaihtoehtoinen/lisätasoitusvedonlyönti (myös peliaikainen)/ottelun ja joukkueen kokonaissummat/vaihtoehtoiset kokonaissummat (myös peliaikainen)

2-way-tarjontoihin sovelletaan mitätöintiä/push/palautusta koskevia sääntöjä.

3-way-tarjontoihin, joissa on tasapeli, yksi vaihtoehto lasketaan voittajaksi.

 

Kokonaispisteet pariton/parillinen ja joukkueen kokonaispisteet pariton parillinen

Nolla lasketaan parilliseksi vedonlyöntitarkoituksessa.

 

Tasapeli-ei vetoa

Jos peli päättyy tasapeliin, vedot ratkaistaan mitätöitynä/palautettuna.

 

Ensimmäinen/toinen puoliaika tasapeli-ei vetoa

Jos tietyn ottelun ensimmäinen/toinen puoliaika päättyy tasapeliin, vedot ratkaistaan mitätöityinä/palautettuina.

 

Seuraava try 2-way

Jos seuraavaa tryta ei tehdä, vedot mitätöidään.

 

Tryt yhteensä/joukkueiden tryt yhteensä/eniten tryta -tarjonnat(mukaanlukien vaihtoehtoiset)

2-way-tarjonnoissa, joissa pisteet ovat tasan otetun tarjouksen kanssa, vedot mitätöidään. Näissä tarjonnoissa try sisältää rangaistustryn.

 

Joukkueiden kokonaismäärät pariton/parillinen 2-way-tarjonnat

Nolla lasketaan parilliseksi vedonlyöntitarkoituksessa.

 

Ensimmäinen peli, jossa tehdään piste/joukkueen ensimmäinen peli, jossa tehdään piste/ensimmäinen peli, jossa tehdään piste toisella puoliajalla/tekee pisteen ensin (toisella puoliajalla)/joukkue tekee ensimmäisen pisteen/joukkue tekee ensimmäisen tryn/ensimmäisen puoliajan viimeinen peli, jossa tehdään piste/ottelun viimeinen peli, jossa tehdään piste/joukkue tekee viimeisen pisteen/joukkue tekee viimeisen tryn

Kaikissa näissä tarjonnoissa try sisältää myös rangaistusyrityksen. Kaikissa peli, jossa tehdään piste -tarjonnoissa conversioneita ei lasketa.

 

Tekee ensimmäisen tryn/ensimmäisen puoliajan tulos

Veikkaa joukkue, joka tekee ensimmäisen tryn yhdistettynä ensimmäisen puoliajan tulokseen. Hinta voidaan antaa tarjonalle "ei tryn tekijää". Tässä tarjonnassa try sisältää myös rangaistustryn.

 

Joukkue, joka tekee ensimmäisen pisteen ja ottelun tulos

Veikkaa ensimmäisenä maalin tekevä joukkue ja ottelun tulos, pois lukien jatkoaika, jos se pelataan.

 

Puoliaika, jolla tehdään eniten pisteitä/joukkue, jolla on korkeimman pistemäärän puoliaika

Toisen puoliajan kokonaistulos ilman jatkoaikaa, jos se on pelattu. Tasapeli on vaihtoehto.

 

Tuplatulos

Veikkaa määritetyn ottelun tulos puoliajalla ja koko ottelun aikana.

 

Voittomarginaali sis. tarkka ja vaihtoehtoinen

Selvitystarkoituksiin käytetään marginaalia koko peliajalla (tasapeli-vaihtoehto on käytettävissä).

 

Kisa-tarjonnat

Veikkaa joukkuetta, joka saavuttaa tietyn pistemäärän ensimmäisenä ("ei kumpikaan" vaihtoehto on tarjolla).

 

Puoliajan vedonlyönti

Ensimmäisen puoliajan tarjonnat ratkaistaan ensimmäisen puoliajan lopussa. Toisen puoliajan markkinat ratkaistaan varsinaisen peliajan päätyttyä, eikä niissä oteta huomioon jatkoaikaa, jos se pelataan. Kyseisen puoliajan on oltava päättynyt, jotta vedot voivat toimia, ellei tarjonnan tulosta ole jo määritelty.

 

Ottelun lopputulos (4-way)/Voitto jatkoajalla/Voittaa pokaalin/Selvityy jatkoon / Ottelu menee jatkoajalle

Ratkaisu sisältää jatkoajan/ äkkikuoleman ja potkukilpailun, jos se pelataan.

 

Peliaikainen puoliajan vedonlyönti

Peliaikaisen puoliajan vedonlyönnin osalta vedonlyönnin on oltava päättynyt, jotta vedonlyönti on voimassa (paitsi jos tietyn tarjonnan tulos on jo ratkaistu). Peliaikaisen puoliajan vedot eivät sisällä jatkoaikaa, jos se on pelattu.

 

Ensimmäisen/viimeisen tryn tekevä joukkue

Tarjonnat sisältävät vaihtoehdon, jossa ei tehdä yhtään tryta.

 

Joukkue tekee pisteen ensimmäisenä/viimeisenä

Sisältää jatkoajan, jos se pelataan.

 

Joukkue voittaa molemmat puoliajat/voittaa molemmat puoliajat/joukkue voittaa jommankumman puoliajan

Molempien puoliaikojen on oltava pelattu loppuun, jotta vedot ovat voimassa.

 

Ensimmäisenä/viimeisenä/joka kerta tryn tekijä -tarjonnat

Vedot pelaajista, jotka eivät osallistu otteluun, mitätöidään/palautetaan.

 

Ensimmäinen maalintekijä

Jos pelaajasi tulee kentälle sen jälkeen, kun try on tehty, vetosi mitätöidään/palautetaan. Jos pelaajasi on tullut kentälle milloin tahansa ennen ensimmäisen tryn tekemistä, vetosi on voimassa. Rangaistuspotkua ei lasketa tähän tarjontaan. Jos ensimmäinen try on rangaistustry, toisen tryn tekijä katsotaan voittajaksi vetojen ratkaisutarkoituksessa.

 

Viimeisen tryn tekijä

Vedot pysyvät voimassa niiden pelaajien osalta, jotka osallistuvat otteluun viimeisen tryn tekijän osalta. Jos viimeinen try on rangaistustry, vedot lasketaan edellisen tryn tekijän perusteella.

 

Tekee tryn milloin tahansa (mukaan lukien 2 tai enemmän, 3 tai enemmän)

Panokset ovat voimassa pelaajille, jotka osallistuvat MIHIN TAHANSA ottelun vaiheeseen. Panokset pelaajista ottelussa, jota ei ole pelattu loppuun, mitätöidään/palautetaan lukuun ottamatta niitä, joissa lopputulos on jo ratkaistu (eli jotka ovat jo tehneet tryn).

 

Pitkän aikavälin vedonlyönti

Vain runkosarja, ellei toisin mainita. Joukkueiden sijoitukset määräytyvät otteluohjelman päättyessä, eikä pudotuspelejä tai myöhempiä liigojen tekemiä selvityksiä (ja mahdollisia pistevähennyksiä) oteta huomioon.

 

Sijoittuminen viimeiseksi

Ratkaistaan joukkueelle, joka sijoittuu runkosarjan päätyttyä määrätyn liigan viimeiselle sijalle.

 

Putoaa alempaan sarjaan

Jos tätä tarjontaa tarjotaan, ratkaisu perustuu kyseisen liigan sääntöihin.

 

Kausivedonlyönti

 

Paras tryn tekijä

Vain runkosarjan perusteella (pudotuspelejä ei lasketa).

 

Sijoittuminen viimeiseksi

Ratkaistaan sarjataulukon viimeiseksi jäävän joukkueen perusteella (riippumatta siitä, putoavatko ne vai eivät).

Kaikki muut tarjonnat, joihin vaikuttavat loppuun pelaamattomat turnausaikataulut, mitätöidään. Poikkeuksena ovat tarjonnat, jotka on jo ratkaistu.

 

Rugby erikoistarjonnat

Jos kaksi tai useampi joukkue etenee samaan pailuvaiheeseen, tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Kokonais-/ottelu-/joukkuetryt tarjonnoissa rangaistusyritykset lasketaan ratkaisutarkoituksessa.

 

Jos kaksi joukkuetta sijoittuu yhdessä jonkin liigan/ryhmän kärkeen, viralliset kilpailusäännöt määrittelevät voittajan vedonlyönnissä.

 

Kaikki muut tarjonnat, joihin vaikuttavat puutteelliset turnausaikataulut, mitätöidään. Poikkeuksena ovat tarjonnat, jotka on jo ratkaistu.

 

 

Snooker

 

Pitkänaikavälin vedonlyönti

 

Ei-osallistu, ei-vetoa

Lukuun ottamatta Ante-Post-vetoja, jotka on asetettu pelaajalle, joka osallistuu tietyn turnauksen karsintoihin, mutta ei pääse pääturnaukseen. Tällaiset vedot katsotaan hävinneiksi vedonlyöntitarkoituksessa. Kaille turnaukseen osallituville pelaajille annetaan pitkän aikavälin hinta.

 

Pitkän aikavälin tarjontoihin voidaan soveltaa sääntöä 4 (vähennykset).

 

Otteluvedonlyönti

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, seuraavalle kierrokselle etenevä tai voiton saanut pelaaja katsotaan voittajaksi vedonlyöntitarkoituksessa.

 

Ensimmäinen laillisesti pussitettu väri / Pussittaa ensimmäisen pallon / Pussittaa viimeisen pallon (lukuun ottamatta vapaapalloa)

Jos peliä jatketaan, alkuperäinen freimi lasketaan ratkaisua varten edellyttäen, että väri/pallo on pussitettu. Vedonlyönti ei sisällä virhepalloja.

Ensimmäisen freimin pelaajan pisteet yhteensä Pariton/Pari

Vetojen ratkaisussa nolla lasketaan parilliseksi.

 

Johtaja neljän ensimmäisen freimin jälkeen/Pisteet neljän ensimmäisen freimin jälkeen

Neljä ensimmäistä freimiä on oltava pelattu loppuun, jotta vedot ovat voimassa.

 

Korkein breikki ottelussa

Jos kyseessä on uusintaottelu, vain virallisesti mukana olevan freimin korkein breikki ratkaisee ratkaisun. Tasapelisääntöjä sovelletaan. Jos ottelussa ei ole pelattu loppuun sääntömääräistä määrää freimejä, niitä on muutettu tai jos ne poikkeavat vedonlyöntiä varten tarjotuista freimeistä, vedot mitätöidään.

 

Ottelun freimien kokonaismäärä pariton/pariton

Jos ottelussa ei ole pelattu loppuun sääntömääräistä määrää freimejä, niitä on muutettu tai jos ne poikkeavat vedonlyöntiä varten tarjotuista freimeistä, vedot mitätöidään.

 

Otteluvedonlyönti (ennen ottelua ja peliaikainen)

Kaikki otteluvedot koskevat tiettyä määrää freimejä, jotka on määritelty kussakin tarjonnassa (esim. freimit 1-4; 5-9; 10-13; 14-19 jne.), ja ne ratkaistaan tulosten perusteella, jotka liittyvät ilmoitettuun freimijaksoon. Määritellyn mini-ottelun ensimmäinen freimi on pelattava, jotta vedot pysyvät voimassa.

 

Jos ottelu päättyy luonnollisesti ottelun aikana, vedot pysyvät voimassa (esim. pelaaja voittaa 10-2; freimejä 10-13 koskevat vedot ratkaistaan freimien 10-12 tulosten perusteella).

 

Seuraavien mini-ottelutarjontojen osalta: Jos ottelu keskeytetään tai hylätään, vedot mitätöidään, paitsi jos ei ole mitään mahdollista tapaa, jolla freimi(t) ja/tai ottelu voitaisiin pelata luonnollisesti loppuun ilman, että kyseisen tarjonnan tulos ratkeaisi.

 

Korkein breikki turnauksessa

Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

147 breikkiä ottelussa/yhteensä 50+ breikkiä ottelussa

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, vedot mitätöidään, ellei kyseisen tarjonnan lopputulos ole jo selvillä.

 

50:n tai useamman breikin ensimmäinen freimi / Sadan breikin ensimmäinen freimi

Jos ensimmäistä freimiä ei saada päätökseen, vedot mitätöidään, ellei tietyn tarjonnan lopputulos ole jo ratkaistu.

 

Kisa 3,4,5 freimiin

Vetojen voimassaolo edellyttää, että kyseinen freimi on pelattu loppuun.

 

Yksittäinen korkein breikki (ottelu/turnaus)

Pelaajan on saatava vähintään 1 freimi/ottelu päätökseen, jotta vedot ovat voimassa.

 

Freimien määrä ottelussa

Jos ottelussa ei pelata loppuun sääntömääräistä määrää freimejä, vedot mitätöidään, paitsi jos ottelua ei ole mahdollista pelata loppuun ilman, että tämän tarjonnan tulos määräytyy ehdoitta.

 

Tarkistettu pelivedonlyönti

Jos tarkistettua pelivedonlyöntiä tarjotaan (pelien välillä), yksi seuraavan istunnon freimi on saatava päätökseen, jotta vedot ovat voimassa.

 

Voittajan kansallisuus

Vedot pysyvät voimassa riippumatta vetäytymisistä.

 

Karsintavaihe

Pelaajan on pelattava yksi lyönti turnauksessa, jotta vedot ovat voimassa.

Peliaikainen

 

Ensimmäinen laillisesti pussitettu väri freimissä/Seuraavan freimin ensimmäinen pussitettu väri (lukuun ottamatta vapaapalloa)

Jos peli aloitetaan uudelleen, alkuperäinen freimi lasketaan mukaan, jos väri on jo pussitettu. Vedonlyönti ei sisällä virhepalloja.

 

Ensimmäisen pallon pussittava pelaaja / Seuraava freimi, jossa pussitetaan ensimmäinen pallo

Jos peli aloitetaan uudelleen, alkuperäinen freimi lasketaan mukaan, jos pallo on jo pussitettu. Vedonlyönti ei sisällä virhepalloja.

 

Seuraavan freimin tarjonnat

Jos nimettyä freimiä ei pelata, vedot mitätöidään.

 

Seuraava freimi/Suraavan freimi tasoitus (pisteet)/Nykyisen freimin voittaja/Seuraavan freimin voittomarginaali

Jos freimi aloitetaan, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään. Vedot pysyvät voimassa, jos freimi uusitaan.

 

Seuraavan freimin kokonaispisteet/seuraavan freimin korkein breikki

Jos freimi aloitetaan, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, ellei lopputulosta ole jo ratkaistu. Panokset pysyvät voimassa, jos peli aloitetaan uudelleen.

 

Peliaikaiset mini-pelit

 

Voittaja

Veikkaa tietyn mini-ottelun tulos.

 

Tasoitus

Veikkaa määritetyn miniottelun tulos sen jälkeen, kun tasoitusta on sovellettu.

 

Pisteet

Veikkaa ottelun pistemäärän määritellyn minipelin jälkeen.

 

Ennen peliä

Jos ottelu keskeytetään ennen tapahtuman päättymistä, kaikki vedot ovat voimassa olettaen, että ottelun kulku ei olisi vaikuttanut tulokseen, tai että tapahtuma järjestetään uudelleen/jatketaan 24 tunnin kuluessa, muutoin vedot mitätöidään.

 

Kaikki tarjonnat ratkaistaan viimeisen erän (liigakilpailut) tai palkintopallisijoituksen (yksilö-/Grand Prix -kilpailut) päätyttyä saavutetun tuloksen perusteella.

 

Jälkikäteen tehtyjä valituksia, hylkäyksiä ja pistevähennyksiä ei oteta huomioon.

 

 

Squash

 

Otteluvedonlyönti

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, paitsi jos pelaaja suljetaan pois ottelun alkamisen jälkeen, jolloin seuraavalle kierrokselle etenevä pelaaja/joukkue tai voittaja katsotaan voittajaksi. Jos sääntöämääräinen ottelumäärä muuttuu tai poikkeaa vedonlyönnissä tarjotusta määrästä, seuraavalle kierrokselle etenevä pelaaja/joukkue tai voittaja katsotaan voittajaksi ratkaisutarkoituksessa.

 

Tasoitusvedonlyönti/otteluiden loppusummat

Jos pelaaja keskeyttää tai hylätään, vedot mitätöidään, ellei lopputulos ole jo selvillä. Jos sääntömääräistä ottelumäärää muutetaan tai se poikkeaa vedonlyöntiä varten tarjotuista otteluista, kaikki vedot mitätöidään.

 

Peliaikainen

 

Pistevedonlyönti

Pelaaja voittaa nimetyn pisteen. Jos pistettä ei pelata pelin tai ottelun päättymisen vuoksi, kaikki kyseistä pistettä koskevat vedot mitätöidään. Jos nimetty piste tuomitaan rangaistuspisteenä, kaikki kyseistä pistettä koskevat vedot mitätöidään.

 

Nykyinen ja seuraava peli pariton tai parillinen

Jos peli alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään.

 

Pelaajan kokonaispisteet/ottelun kokonaispisteet

Jos pelaaja keskeyttää tai hylätään, vedot mitätöidään, paitsi jos lopputulos on jo ratkaistu tai jos sarjaa ja/tai ottelua ei voida mitenkään pelata loppuun ilman, että kyseisen markkinan tulos olisi ehdoitta ratkaistu.

 

Nykyisen ja seuraavan pelin voittaja/nykyisen ja seuraavan pelin voittomarginaali, kokonaispisteet/nykyisen ja seuraavan pelin kilpailu(t)

Jos peli alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, ellei lopputulosta ole jo ratkaistu.

 

Pelin oikea tulos/Pelaajan kokonaispisteet/Ottelun kokonaispisteet/Nykyisen ja seuraavan pelin voittaja/Nykyisen ja seuraavan pelin kokonaispisteet/Nykyisen ja seuraavan pelin kilpailu(t)/Nykyisen ja seuraavan pelin voittomarginaali

Sääntömääräinen määrä pelejä on pelattava. Jos sääntömääräistä määrä pelejä muutetaan tai se poikkeaa vedonlyöntiä varten tarjotuista peleistä, kaikki vedot mitätöidään.

 

Pöytätennis

 

Tarvittaessa palkintopallisijoitus ratkaisee vedonlyönnin. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vedonlyöntiin.

 

Jos joku ottelun nimetyistä pelaajista vaihtuu ennen ottelun alkua, kaikki vedot mitätöidään. Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, paitsi jos tietyn tarjonnan tulos on jo ratkaistu tai jos peliä ja/tai ottelua ei voida pelata loppuun ilman, että tietyn tarjonnan tulos on ratkaistaan ehdoitta.

Peliaikainen

 

Ottelutarjonnat (nykyiset ja seuraavat)

Määritellyn pelin on oltava pelattu loppuun, jotta vedot pysyvät voimassa, ellei tarjonnan lopputulosta ole jo ratkaistu.

 

Kisa -tarjonnat

Vedot ratkaistaan sen perusteella, kuka pelaaja saavuttaa ensimmäisenä nimetyn pistemäärän kyseisessä pelissä. Jos kumpikaan pelaaja ei saavuta vaadittua pistemäärää (pelin keskeyttämisen vuoksi), kyseistä tarjontaa koskevat vedot mitätöidään. Jos kyseistä peliä ei pelata, kaikki kyseisen pelin kisa -tarjonnat mitätöidään.

 

Pistevedonlyönti

Vetoja tarjotaan siitä, että pelaaja voittaa nimetyn pisteen. Jos pistettä ei pelata pelin tai ottelun päättymisen vuoksi, kaikki kyseistä pistettä koskevat vedot mitätöidään.

 

Kokonaispistetarjonnat

Tarjonta perustuu sääntömääräiseten pelien määrään. Jos sääntömääräisten pelien määrää muutetaan tai se poikkeaa vedonlyöntiä varten tarjotuista peleistä, kaikki vedot mitätöidään.

 

Tasoitusvedonlyönti, peliaikainen

Tarjonnat perustuvat pelattavien otteluiden sääntömääräiseen lukumäärään.  Jos sääntömääräisten pelien määrää muutetaan tai se poikkeaa vedonlyöntiä varten tarjotuista peleistä, kaikki vedot mitätöidään.

 

 

Tennis

Jos jokin seuraavista olosuhteista toteutuu, kaikki vedot pysyvät voimassa:

Aikataulun ja/tai ottelupäivän muuttuminen.

Pelipaikan vaihtuminen.

Vaihto sisäkentältä ulkokentälle tai päinvastoin.

Pelialustan vaihtuminen (joko ennen ottelua tai sen aikana).

 

Otteluvedonlyönti mukaan lukien pelin aikana

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, paitsi jos pelaaja suljetaan pois ottelun alkamisen jälkeen, jolloin seuraavalle kierrokselle etenevä pelaaja/joukkue tai voittanut pelaaja/joukkue katsotaan voittajaksi vedonlyöntitarkoituksessa.

 

Myöhästynyt, pelaamaton tai lykätty ottelua katsotaan ei-tapahtuneeksi ja vedonlyönti peruutetaan/palautetaan ainoastaan silloin, kun ottelu tai tapahtuma/kilpailu on peruttu.

 

Pitkän aikavälin vedonlyönti / ilman suosikkia vedonlyönti / neljännesvedonlyönti / puolikasvedonlyönti

Ei-kilpailua ei-vedonlyöntiä. Tarjontoihin voidaan soveltaa sääntöä 4 (vähennykset).

 

Voittajan neljännes/voittajan puolikas

Nimeä turnausneljännes, josta voittaja tulee (ensimmäinen/toinen/kolmas/neljäs). Nimeä turnauksen puolikas, josta voittaja tulee (kärki/pohja).

 

Määritellyn turnauksen on oltava kokonaan pelattu loppuun, jotta vedot ovat voimassa.

 

Nimeä finalistit/lopputulosveikkaus/loppuotteluun pääseminen

Ei-kilpailua ei-vedonlyöntiä. Määritellyn turnauksen on oltava kokonaan pelattu loppuun, jotta vedot pysyvät voimassa.

 

Turnauksen ottelun vedonlyönti

Molempien pelaajien on pelattava yksi piste turnauksessa, jotta vedot ovat voimassa. Jos pelaajat etenevät samalle kierrokselle turnauksessa, vedot mitätöidään.

 

Erävedonlyönti

Vedot mitätöidään, jos sääntömääräistä määrää sarjoja ei pelata loppuun tai jos niitä vaihdetaan.

 

Ensimmäisen erän voittaja

Jos ensimmäistä erää ei pelata loppuun, vedot mitätöidään.

 

Tie-Break ensimmäisessä erässä

Jos ensimmäistä erää ei saada päätökseen, vedot mitätöidään, paitsi jos tie-break on alkanut, jolloin vedot lasketaan "kyllä"-vedoksi.

 

Tie-Break ottelussa

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei saada päätökseen, kaikki vedot mitätöidään, paitsi jos tie-break on jo tapahtunut tai jos tie-breakia ei voi tapahtua.

 

Tuplatulos

Hintoja voidaan tarjota nimetylle pelaajalle, joka voittaa tai häviää ensimmäisen erän ja voittaa tai häviää sitten ottelun. Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään.

 

Erät yhteensä

Sekä 2-way- että 3-way -tarjontoja voi olla tarjolla. 3-Way-turnauksessa on vaihtoehtona 'täsmälleen'. Vedot mitätöidään, jos sääntömääräistä erämäärää ei saada päätökseen tai se muuttuu.

 

Eniten ässiä

Hylkäys- tai keskeytystilanteissa, kaikki vedot mitätöidään, ellei vedon lopputulosta ole jo ratkaistu. Vedot ratkaistaan virallisten turnaustilastojen perusteella.

 

Ensimmäinen syöttö

2-Way-tarjonta, jossa veikataan pitääkö tai murtaako tietty pelaaja ottelun ensimmäisen syötön. Ensimmäisen syötön on oltava kokonaan pelattu, jotta vedot ovat voimassa.

 

Ensimmäinen syötön murto

Nimeä pelaaja, joka murtaa ensimmäisenä syötön ottelussa. Jos ottelussa ei tapahdu syötön murtoa, vedot ratkaistaan push/void-vetona.

 

Erien määrä mukaan lukien peliaikainen

Jos pelaaja hylätään tai pelaaja keskeyttää, kaikki vedot mitätöidään, ellei viimeinen erä ole alkanut tai ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

Tarjonnat, jotka perustuvat pelien kokonaismäärään/tasoituspeleihin, mukaan lukien peliaikainen

Näitä yleisiä sääntöjä sovelletaan yksittäisten erien peleihin, ottelun peleihin, pelaajien peleihin ja tasoitusvedonlyöntiin (voitettujen pelien perusteella). Jos pisteitä/pelejä on luovutettu, ne otetaan huomioon lopullisessa ratkaisussa.

 

Kaikissa näissä tarjonnoissa  tie-break tai Match-tie-break lasketaan yhdeksi peliksi.

 

Tasoitus-, pelien kokonaismäärä ottelussa- ja pelaajan pelit -tarjonnat perustuvat sääntömääräiseen määrään eriä (ks. asiaan liittyvä erävedonlyönti). Jos sääntömääräinen erien määrä muuttuu tai poikkeaa vedonlyönnissä tarjotuista eristä, kaikki vedot mitätöidään.

 

Ottelun lopussa kaikki kunkin yksittäisen pelaajan voittamat pelit lasketaan yhteen, ja tasoitus lasketaan tasoitusvoittajan määrittämiseksi.

 

Voittajan kansalaisuus

Kansalaisuus sellaisena kuin lajin hallintoelin sen ilmoittaa. Vedot pysyvät voimassa peruutuksista riippumatta.

 

Nopein syöttö turnauksessa

Pelaajan on syötettävä yksi pallo, jotta vedot pysyvät voimassa. Vedot ratkaistaan turnauksen virallisten tulosten perusteella.

 

Ässien/tuplavirheiden määrä

Jos pelaaja hylätään tai pelaaja keskeyttää, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu. Vedot ratkaistaan virallisten turnaustilastojen perusteella.

 

Kuinka monta erää  pelaaja häviää turnauksen aikana?

Jos pelaaja luopuu ottelusta/ei lähde otteluun (luovutus),  lasketaan tämä  kahden erän menetykseksi paras kolmesta -otteluissa ja kolmen sarjan menetykseksi paras viidestä -otteluissa.

 

Pudotusvaihe

Pelaajan on pelattava yksi piste turnauksessa, jotta vedot ovat voimassa.

 

Ottelun tasatilanteet

Joissakin kilpailuissa, joissa kumpikin pelaaja voittaa yhden erän, ottelu  ratkaistaan ottelu tie-breakilla.

 

Jos ottelu ratkaistaan Match-tie-breakilla, Match-tie-break katsotaan kolmanneksi setiksi. Set-vedonlyönti ratkaistaan 2-1 Match-tie-breakin voittajalle.

 

Kaikki vedot, jotka on tehty virheellisesti 3. erän oikean pistemäärän tai pelien lukumäärän osalta, mitätöidään.

 

Kansainvälinen Premier Tennis League

 

Ottelun tie-break-vedonlyönti

Ratkaisu perustuu viralliseen tulokseen.

 

Yhden erän ottelun vedonlyönti

Erityisesti Match Tie -ottelun viimeisen yhden sarjan ottelun osalta tarjontojen ratkaisu perustuu siihen, kuka pelaaja(t) saa ensimmäisenä kuusi peliä (ja mikä on tilanne kyseisessä vaiheessa), eikä siinä oteta huomioon erän aikana pelattuja seuraavia pelejä.

 

Jos pelaaja vaihdetaan erän aikana, kaikki vedot pysyvät voimassa.

 

Peliaikaiset pelitarjonnat (nykyinen ja seuraava)

Kyseisessä pelissä syöttävä pelaaja merkitään (Server/Svr/·).

 

Jos väärä pelaaja on merkitty merkinnällä (Server/Svr/-), kaikki vedot, jotka on tehty nykyisestä tai seuraavasta pelistä, nykyisen tai seuraavan pelin tuloksesta, nykyisestä tai seuraavasta pelistä deuce-tilanteeseen, pistevedosta tai seuraavan pelin ensimmäisestä pisteestä, mitätöidään tuloksesta riippumatta.

 

Jos seuraava suunniteltu peli on tie-break tai Match-tie-break, kaikki kyseistä peliä koskevat vedot mitätöidään, lukuun ottamatta seuraavan pelin ensimmäinen piste -tarjontoja.

 

Peli Deuce -tilanteeseen ratkaistaan kyllä, jos jompikumpi pelaaja/joukkue voittaa pelin 40:een tai jos tilanne on 40-40 missä tahansa vaiheessa.

 

Jos tuomari antaa jossakin pelissä rangaistuspisteen tai -pisteitä, kaikki kyseistä peliä koskevat vedot ovat voimassa. Jos erotuomari antaa rangaistuspelin tai jos peliä ei pelata loppuun pelaajan loukkaantumisen vuoksi, kaikki kyseistä peliä koskevat vedot mitätöidään, lukuun ottamatta Peli Deuce -tilanteeseen, jos vedot on jo ratkaistu. Jos pisteitä/pelejä luovutetaan, ne lasketaan lopulliseen ratkaisuun.

 

Peliaikainen erävedonlyönti

Ottelun on oltava päättynyt, jotta vedot ovat voimassa. Jos pelaaja hylätään tai ottelu keskeytetään, kaikki vedot mitätöidään.

 

Erän voittaja (nykyinen ja seuraava), peliaikainen

Jos erä aloitetaan, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot mitätöidään, ellei vetoja ole jo ratkaistu.

 

3./4./5. erä Kyllä/Ei, peliaikainen

Jos erä aloitetaan, mutta sitä ei pelata loppuun, kaikki vedot ovat voimassa niin kauan kuin yksi piste kyseisestä erästä on pelattu.

 

Erän pisteet (nykyinen ja seuraava), peliaikainen

Jos seuraavaa erää ei pelata, kyseistä erää koskevat vedot mitätöidään. Nimetyn erän on oltava pelattu loppuun, jotta vedot ovat voimassa. Jos pisteitä/pelejä on menetetty, ne lasketaan lopulliseen ratkaisuun.

 

Joissakin kilpailuissa, jotka etenevä yhteen erään, ottelut ratkaistaan ottelu-tie-breakilla.

 

Jos ottelu ratkaistaan ottelu-tie-breakilla, ottelu-tie-break katsotaan kolmanneksi eräksi. Erävedot ratkaistaan 2-1 ottelu-tie-breakin voittajalle, ja myös kolmannen erän voittaja ratkaistaan vastaavasti. Kaikki seuraavan pelin voittajaa tai seuraavan pelin pistemäärää koskevat vedot mitätöidään, jos seuraava peli osoittautuu ottelun tie-breakiksi, mutta seuraavan pelin ensimmäistä pistettä koskevat vedot pysyvät voimassa. Kaikki 3. erän oikeaa pistemäärää tai pelien lukumäärää koskevat virheelliset vedot mitätöidään.

 

Seuraavan erän pelien kokonaismäärä, peliaikainen

Jos seuraavaa erää ei pelata, kyseistä erää koskevat vedot mitätöidään. Katso myös yleiset säännöt Pelit yhteensä -tarjonnoista.  Jos pisteitä/pelejä on menetetty, ne lasketaan lopulliseen ratkaisuun.

 

Pistevedonlyönti, peliaikainen

Vetoja tarjotaan siitä, että pelaaja voittaa nimetyn pisteen. Jos pistettä ei pelata pelin tai ottelun päättymisen vuoksi, kaikki kyseistä pistettä koskevat vedot mitätöidään. Jos pisteet menetetään, ne lasketaan mukaan lopulliseen ratkaisuun.

 

Jos nimetty piste tuomitaan rangaistuspisteenä, kaikki kyseistä pistettä koskevat vedot mitätöidään.

 

Vedot ovat voimassa riippumatta siitä, tuleeko piste tie-breakissa vai ei.

 

Tie-break-markkinat (mukaan lukien ottelun tie-break), peliaikainen

Jos tie-breakia ei pelata nimetyssä erässä, kaikki näitä tarjontoja koskevat vedot mitätöidään. Kaikki vedot ovat voimassa riippumatta siitä, annetaanko tie-breakissa rangaistuspiste vai ei.

 

Jos erotuomari myöntää tie-breakista rangaistuspelin ennen pelin alkua, kaikki tie-breakia koskevat vedot mitätöidään.

 

Jos tie-break tuomitaan rangaistuspeliksi pelin ollessa käynnissä, tie-breakin voittajaa koskevat vedot ovat voimassa, mutta tie-breakin pistemäärää koskevat vedot mitätöidään. Tie-breakin kokonaispistemäärää koskevat vedot ratkaistaan vain, jos tie-break on jo ylittänyt kyseisen rajan tai sen olisi ylitettävä raja, jotta luonnollinen ratkaisu saavutettaisiin.

 

Jos tie-break ei tule päätökseen hylkäämisen tai keskeyttämisen vuoksi, kaikki tie-breakia koskevat vedot mitätöidään, lukuun ottamatta edellä mainittuja tie-breakin kokonaispisteitä koskevia vetoja.

 

Jos tie-breakin virallista lopputulosta ei ole määritelty (esim. joko rangaistuspelinä tai hylkäämisen kautta), kaikki tie-breakia koskevat vedot mitätöidään, lukuun ottamatta edellä mainittuja tie-breakin kokonaispisteitä.

 

Pelaajan syöttö murretaan ottelun aikana, peliaikainen

Jos pelaaja hylätään tai ottelu keskeytetään, vedot mitätöidään, jos pelaajan syöttöä ei ole vielä murrettu (paitsi jos hänellä ei ole mitään mahdollisuutta syöttää uudelleen - tällöin vedot ratkaistaan sen perusteella, että hänen syöttöään ei ole murrettu).

 

Väärä  syöttäjä, peliaikainen

Jos väärä pelaaja on merkitty syöttäjäksi (Server/Svr/-), kaikki vedot, jotka on asetettu meneillään olevasta tai seuraavasta pelistä, meneillään olevan tai seuraavan pelin tuloksesta, pistevedonlyönnistä tai seuraavan pelin ensimmäisestä pisteestä, mitätöidään tuloksesta riippumatta.

 

Lentopallo

 

Ennen ottelua

Seuraavat tarjonnat mitätöidään, jos ottelua ei pelata loppuun, paitsi jos tietyn tarjonnan lopputulos on jo ratkaistu:

 

Voittaa ottelu / Ottelun kokonaispisteet pariton/pariton / Oikea erän tulos/ Tuplatulos (ensimmäisen erän ja ottelun tulos) /Ottelun tasoitus - Erä/ Ottelu tasoitus - pisteet / Pisteet yhteensä / Joukkueen pisteet yhteensä

Yksittäisten erien tarjontojen osalta, jos erää ei pelata loppuun, vedot mitätöidään, ellei kyseisen tarjonnan lopputulos ole jo ratkaistu:

 

Ensimmäisen erän voittaja/Ensimmäisen erän kokonaistulos pariton/parillinen/Ensimmäisen erän tasoitus/Ensimmäisen erän kokonaispisteet/Ensimmäisen erän voittomarginaali/Ensimmäisen erän oikea pistemäärä/Tulos 2/3 erän jälkeen

Jos erotuomari tekee pistevähennyksiä, virallisia tuloksia käytetään selvitystarkoituksiin kaikissa tarjonnoissa.

 

Jos ottelupaikka vaihtuu, jo asetetut vedot pysyvät voimassa, mikäli kotijoukkue on edelleen kotijoukkue. Jos kotijoukkue ja vierasjoukkue pelaavat listatun ottelun vierasjoukkueen pelipaikalla, vedot pysyvät voimassa edellyttäen, että kotijoukkue on edelleen virallisesti nimetty sellaiseksi, muussa tapauksessa vedot mitätöidään.

 

 Karsinta ratkaistaan sen mukaan, mikä joukkue etenee kyseisen kilpailun seuraavalle kierrokselle, ja siihen sisältyy myös Kultaisen erän tulos, jos se pelataan.

 

Kilpailuissa, joissa kahden erän tasapeleissä pelataan Kultainen erä, joka ratkaisee, kumpi joukkue etenee, Kultaista erää ei lasketa mukaan tavallisten ottelu-/ sarjatarjontojen ratkaisuun.

 

Peliaikainen

 

Seuraavat tarjonnat mitätöidään, jos ottelua ei pelata loppuun, ellei tarjonnan lopputulosta ole jo ratkaistu:

 

Voittaa ottelun/Erävedonlyönti/Ottelun kokonaispisteet/Joukkueen ottelun kokonaispisteet/Tasoitus erävedonlyönti

Yksittäisten erien vedot mitätöidään, jos erää ei saada päätökseen, ellei tarjonnan lopputulosta ole jo ratkaistu.

 

Peliaikaisen pistevedonlyönnin osalta vetoja tarjotaan sen puolesta, että joukkue voittaa nimetyn pisteen. Jos pistettä ei pelata pelin tai erän päättymisen vuoksi, kaikki kyseistä pistettä koskevat vedot mitätöidään.

 

Nykyinen/seuraava erän johtaja jälkeen

Jos ilmoitettua pistemäärää ei saavuteta määritetyssä erässä, erän voittanut joukkue ratkaistaan voittajaksi.

 

Jos erotuomari tekee pistevähennyksiä, ratkaisutarkoituksiin käytetään virallisia tuloksia, lukuun ottamatta kisa -tarjontoja ja pistetarjontoja, jotka on jo ratkaistu.

 

Kultainen erä (soveltuvin osin ja jos sitä tarjotaan) lasketaan vain sen perusteella, mitä kyseisessä (kultaisessa) erässä tapahtuu.

 

 

Vesipolo

 

Pitkän aikavälin vedonlyönti kaikki mukana, kilpailevat tai eivät. Tarvittaessa palkintopallisijoitus ratkaisee vedot. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

Kaikki ottelutarjonnat ratkaistaan varsinaisella peliajalla, ellei toisin mainita.

 

Varsinaisen peliajan on oltava päättynyt, jotta vedot ovat voimassa, ellei toisin mainita. Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, vedot mitätöidään, paitsi jos kyseisen tarjonnan lopputulos on jo ratkaistu.

 

Pariton/parillinen -tarjonnat

Nollatulos katsotaan aina tasatulokseksi selvitystarkoituksessa.

 

Peliaikainen

 

Vedot ratkaistaan varsinaisella peliajalla, ellei toisin mainita. Normaalin peliajan on oltava päättynyt, jotta nämä vedot ovat voimassa, paitsi jos kyseisen tarjonnan lopputulos on jo ratkaistu.

Tasoitus/ Täysiaikatulos/Maalit yhteensä/Vaihtoehtoiset tasoitusvedot/ Seuraava maali/Joukkueen maalit yhteensä/Tuplamahdollisuus/Voittomarginaali/Tuplatulos/Kisa -tarjonnat /Maalit yhteensä pariton-parillinen/Joukkueen maalit yhteensä pariton-parillinen/Tasapeli-ei-vetoja

 

Seuraavat peliaikaiset tarjonnat ratkaistaan jatkoajan/rangaistuslaukauskilpailun päätyttyä:

 

Ottelun voittaja 2-way/Menee jatkoajalle/Jatkoaika yhteensä/Menee rangaistuslaukauksiin/Voittaaa rangaistuslaukauskilpailun/Joukkue tekee seuraavan rangaistuslaukausmaalin

 

Näitä propseja voidaan tarjota jokaiselle puoliajalle tai neljännekselle, ja ne ratkaistaan määritellyn puoliajan/neljänneksen lopussa. Jos tiettyä puoliaikaa/neljännestä ei pelata loppuun, vedot mitätöidään, paitsi jos kyseisen tarjonnan lopputulos on jo ratkaistu.

 

 

Talviurheilu

 

Urheilulajit: alppihiihto, ampumahiihto, ratikkakelkkailu, maastohiihto, freestylehiihto, ohjauskelkkailu, yhdistetty, pikaluistelu, , mäkihyppy, lumilautailu, skeleton

 

Tapahtumatarjonnat (mukaan lukien Pitkänaikavälin/Palkintopallisijoitus/Voittajan maanosa/Voittajan kansallisuus)

Kaikki vedot ratkaistaan Kansainvälisen hiihtoliiton (FIS), Kansainvälisen luisteluliiton (ISU), Kansainvälisen ampumahiihtoliiton (IBU), virallisen olympiakomitean tai minkä tahansa muun virallisen elimen, jolla katsotaan olevan tällainen toimivalta kilpailuissa, virallisten tulosten/sijoitusten perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vedonlyöntiin.

 

Jos tietyn tapahtuman ehtoja muutetaan virallisen hallintoelimen alun perin ilmoittamista ehdoista, vedot mitätöidään, ellei vedon tai vetojen tulosta ole jo ratkaistu, esim. virallista matkaa muutetaan (huom. maasto- ja ampumahiihtokilpailuissa vedot mitätöidään, jos virallista (listattua) matkaa muutetaan, mutta ne pysyvät voimassa, jos todellista ratamittaa muutetaan) / vähemmän kierroksia tai lajijärjestystä, lukuun ottamatta mäkihyppyä, jossa tulokset pysyvät voimassa, jos yksi kierros on suoritettu kokonaan (mukaan lukien, jos tapahtuma/kierros uusitaan, mutta lukuun ottamatta voittomarginaalia - ks. alla oleva sääntö).

 

Erityisesti mäkihypyn peliaikaisissa vedoissa, jos tapahtuma keskeytetään toisen kierroksen aikana, jolloin ensimmäisen kierroksen tuloksista tulee tapahtuman virallinen tulos, kaikki ensimmäisen kierroksen päättymisen jälkeen asetetut vedot mitätöidään.

 

Erityisesti maastohiihdon, Tour de Ski- ja Ski Tour Canada pitkän aikavälin tarjontojen osalta ratkaisut perustuvat hallintoelimen julkaisemaan viralliseen lopulliseen sijoitukseen riippumatta siitä, järjestetäänkö kaikki suunnitellut kilpailut vai ei.

 

Jos tietty tapahtuma (joka on määritelty sen jälkeen, kun lopullinen kilpailijaluettelo on tiedossa) keskeytetään tai lykätään, vedot pysyvät voimassa, kunnes tapahtuma on päättynyt.

 

Osallistujien on ylitettävä lähtöviiva/portti, jotta vedot ovat voimassa, muutoin vedot mitätöidään ja panokset palautetaan. Jos kilpailija vetäytyy tai hylätään ennen tiettyä tapahtumaa, vedonlyöntiin voidaan soveltaa sääntöä 4 (vähennykset).

 

Vetoja, jotka koskevat osallistujaa, joka osallistuu karsintakilpailuun, mutta ei selviä pääkierrokselle (pääkierroksille), pidetään häviäjinä.

 

Vedot ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

Erityisesti yhdistetyn vedonlyönnissä, jos maastokilpailun alkuerissä käytetään alustavan kilpailukierroksen tuloksia, kaikki tapahtumavedot mitätöidään.

 

Kierros/Ensimmäinen hyppy tarjonnat, peliaikainen

Jos tapahtuma keskeytetään ennen ensimmäisen kierroksen päättymistä, vedot mitätöidään, ellei vedon tai vetojen lopputulosta ole jo ratkaistu.

 

Jos tapahtuma käynnistyy uudelleen ensimmäisen kierroksen/hypyn aikana, kaikki peliaikaiset vedot, jotka ovat asestettu ennen uudelleen käynnistymistä, mitätöidään, ellei vedon tai vetojen lopputulosta ole jo ratkaistu.

 

Ryhmävedonlyönti

Jos yksi tai useampi osallistuja ei osallistu tiettyyn tapahtumaan, vedot mitätöidään.Tasapelisääntöjä sovelletaan.

 

Karsintatarjonnat

Kun vetoja tarjotaan (mukaan lukien otteluvedonlyönti), jotka liittyvät erityisesti karsintavaiheisiin/kierroksiin, käytetään virallisten hallintoelinten tuloksia. Karsintojen sijoitukset riippuvat tarvittaessa ajoista/etäisyyksistä ja/tai pisteistä (FIS). (Jos kaksi osallistujaa saa saman ajan, voittajaksi katsotaan se osallistuja, jolla on vähiten FIS-pisteitä). Jos FIS-pisteitä ei voida soveltaa, saman ajan/etäisyyden saavuttaneet osallistujat ratkaistaan push-säännön mukaisesti.

 

Otteluvedonlyönti

Molempien osallistujien on ylitettävä lähtöviiva/portti, jotta vedot ovat voimassa. Jos tapahtuma koostuu vain yhdestä kierroksesta, sen kierroksen virallisia tuloksia käytetään ratkaisutarkoituksiin. Jos pelaaja hylätään tai vetäytyy kierroksen jälkeen, toinen pelaaja katsotaan voittajaksi.

 

Ensimmäisen kierroksen vedonlyönti (ensimmäinen kierros tai hyppy)

Molempien osallistujien on ylitettävä lähtöviiva/portti, jotta vedot ovat voimassa. Jos tapahtuma keskeytetään ennen ensimmäisen kierroksen päättymistä, vedot mitätöidään.

 

Mäkihypyn kokonaiskilpailuvedonlyönti, peliaikainen

Jos tapahtuma keskeytetään toisen kierroksen aikana, jolloin ensimmäisen kierroksen tuloksista tulee tapahtuman virallinen tulos, kaikki ensimmäisen kierroksen päättymisen jälkeen asetetut vedot mitätöidään.

 

Jos usean kierroksen tapahtumissa molemmat osallistujat eivät etene seuraavalle kierrokselle, ratkaisut tehdään ensimmäisen kierroksen virallisten sijoitusten perusteella.

 

Jos kumpikaan osallistuja ei kirjaa virallista tulosta ensimmäisellä kierroksella joko siksi, että hän ei pääse maaliin tai hänet hylätään ensimmäisen kierroksen/juoksun aikana, vedot mitätöidään.

 

Jos molemmat osallistujat etenevät seuraavalle kierrokselle, mutta kumpikaan ei suorita kisaa loppuun, vedot mitätöidään. Maastojuoksun sprinttikilpailujen otteluissa käytetään kilpailun lopullista virallista sijoitusta ratkaisun määrittämiseksi.

 

Jos pelaaja hylätään tai vetäytyy aloituksen jälkeen joko ennen ensimmäisen kierroksen päättymistä tai sen jälkeen, kun molemmat pelaajat ovat selvinneet jatkokierrokselle, toinen pelaaja katsotaan voittajaksi olettaen, että hän luovuttaa kyseisen kierroksen.

 

Jos pelaaja diskataan seuraavalla kierroksella, kun otteluvedon toinen pelaaja ei ole jo selvinnyt kyseiselle kierrokselle, diskattu pelaaja katsotaan voittajaksi.

 

Jos tietyn tapahtuman ehtoja muutetaan virallisen hallintoelimen alun perin ilmoittamista ehdoista, vedot mitätöidään, esim. lyhyemmät rataosuudet/vähemmän kierroksia tai hyppyjä/tapahtumajärjestys; poikkeuksena mäkihyppykilpailut, joissa tulokset ovat voimassa otteluvedonlyönnin osalta edellyttäen, että yksi kierros on suoritettu kokonaan (mukaan lukien, jos tapahtuma/kierros joudutaan aloittamaan uudelleen).

 

Ampumahiihto match-upit

Tasoitus perustuu ainoastaan radan aikaan (ei kokonaisaikaan, mukaan lukien ampumarangaistukset).

 

Maastojuoksun etappi match-upit

Ratkaisu perustuu märitellyn etapin nopeimpaan aikaan.

 

 

Muut urheilulajit

 

Ilmakiekko

 

Ottelut pelataan paras viidestä tai paras seitsemästä -periaatteella. Jokaisessa sarjassa voittaja ratkaistaan ensin 7 pisteeseen asti (ei ole 2 selkeää 2 pisteen sääntöä).

 

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, tarjonnat mitätöidään, paitsi jos tietyn tarjonnan lopputulos on jo ratkaistu.

 

 Jousiammunta

 

Pitkän aikavälin vedonlyönti ón kaikki mukana kilpailee tai ei. Palkintopallisijoitus ratkaisee vetojen tuloksen. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

Otteluvedonlyönti

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, markkinat mitätöidään, paitsi jos tietyn tarjonnan lopputulos on jo ratkaistu:

 

Vedonlyöntiä varten ylimääräiset nuolet lasketaan.

 

 Jousiammunta shooting

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, markkinat mitätöidään, paitsi jos tietyn tarjonnan lopputulos on jo ratkaistu.

 

Yleisurheilu

 

Kaikissa yleisurheilukilpailuissa palkintopallisijoitusta tai mitaliseremonian tulosta. Mahdollisia myöhempiä hylkäyksiä, mistä tahansa syystä, ei oteta huomioon.

 

Pidätämme oikeuden soveltaa säännön 4 mukaista vähennystä, jos kilpailija peruuttaa kilpailunsa ennen sen alkua.

 

 

Koripallo heitot

 

Pelataan lukuisten pelaajien välillä, jotka tekevät 2 tai 3 pisteen heittoja useilla kierroksilla, joissa on karsinta  kunnes lopullinen voittaja selviää. Jos pisteet ovat tasan, kaikki saman pistemäärän saaneet pelaajat etenevät seuraavalle kierrokselle.

 

Kukin pelaaja tekee vuorollaan 10 2-pisteen heittoa vapaaheittoviivalta, ja jos heitto onnistuu, saa 2 pistettä ja jos ei onnistu, nolla pistettä.

 

Tämän jälkeen pelaajat suorittavat vuorotellen 10 heittoa samoilta kolmen pisteen paikoilta, ja jos he onnistuvat, saa 3 pistettä ja jos ei, nolla pistettä.

 

 

Kanootti/kajakki

Kaikki mukana kilpailee tai ei. Palkintopallisijoitus ratkaisee vedonlyönnin. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vedonlyöntiin.

 

 

Shakki

Kaikki vedot perustuvat pelin viralliseen tulokseen. Jos peliä lykätään tai pelaaja vaihdetaan, kaikki vedot mitätöidään.

 

 

Kamppailu-urheilu

 

Pitkän aikavälin edonlyönti on kaikki mukana kilpailee tai ei. Tarvittaessa palkintopallisijoitus ratkaisee vedonlyönnin. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

Hinta tarjotaan kunkin ottelijan voittavan ottelun, ja tasapelitilanteissa kaikki vedot mitätöidään ja panokset palautetaan. Jos jompikumpi ottelija vaihdetaan toiseen ottelijaan, kaikki vedot mitätöidään ja panokset palautetaan.

 

Curling

 

Pitkän aikavälin vedonlyönti

Kaikki mukana kilpailee tai ei.

 

Otteluvedonlyönti

Kaikki ottelut ratkaistaan lopputuloksen perusteella. Vedonlyöntiä varten lisäpäädyt lasketaan.

 

Päätyvedonlyönti

Päätyvedonlyöntiä varten, jos tiettyä päätyä varten ei ole tarjolla 0-0 hintaa, kaikki vedot mitätöidään, jos pääty päättyy 0-0.

 

Uimahyppy

 

Osallistujien on tehtävä vähintään yksi hyppy, jotta vedot ovat voimassa, muuten vedot mitätöidään ja panokset palautetaan. Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

 

Ratsastus

 

Kaikki mukana kilpailee tai ei. Korokkeella tapahtuva esitys ratkaisee vedonlyönnin.  Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin. Panokset pysyvät voimassa riippumatta siitä, vaihtavatko ratsastajat nimettyjä hevosia kilpailun aikana.

 

Miekkailu

 

Pitkän aikavälin vedonlyönti on kaikki mukana kilpailee tai ei

Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

Voittaa ottelun

Hinnat tarjotaan kunkin osallistujan voittaessa kaksintaistelun, ja tasapelitilanteissa kaikki vedot mitätöidään ja panokset palautetaan. Jos jompikumpi osallistuja korvataan toisella ottelijalla, kaikki vedot mitätöidään ja panokset palautetaan.

 

 

Voimistelu

 

Kilpailijoiden on yritettävä yhtä lajia/kierta, jotta vedot pysyvät voimassa. Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin

 

 

Judo

 

Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin

 

Lacrosse

 

Turnauksen pitkän aikavälin tarjonnat

Kaikki vedot ovat voimassa.

 

Otteluvedonlyönti

Otteluiden on kestettävä täydet 60 minuuttia, jotta vedot ovat voimassa. jatkoaika lasketaan mukaan selvitystarkoituksessa. Kaikki vedot mitätöidään, jos ottelua ei pelata sovittuna päivänä.

 

Pelaajia koskevat propsit

Molempien pelaajien on osallistuttava peliin, jotta vedot ovat voimassa.

 

Pelaajamarkkinat

Sekä pelaajapisteet että pelaajaottelut määräytyvät kunkin pelaajan maalien ja syöttöjen perusteella, kuten kunkin liigan tai turnauksen viralliselta verkkosivustolla ilmoitetaan.

 

Peliaikainen

Jatkoaika on mukana selvitystarkoituksessa. Peli on oltava pelattu loppuun, jotta vedot pysyvät voimassa, paitsi jos tietyn tarjonnan lopputulos on jo ratkaistu.

 

Moderni viisiottelu

 

Osallistujien on ylitettävä lähtöviiva, jotta vedot on voimassa, muutoin vedot mitätöidään ja panokset palautetaan. Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

 

Pesäpallo

 

Kaikkien pelien on alettava suunniteltuna päivänä, jotta vedot ovat voimassa. Lisävuoroja ei lasketa mukaan ratkaisutarkoituksiin. Jos peliä siirretään tai se perutaan ennen sen määrättyä alkamisaikaa, kaikki vedot mitätöidään.

 

 

Pistooliammunta

Jos ottelu alkaa, mutta sitä ei pelata loppuun, tarjonnat mitätöidään, paitsi jos tietyn tarjonnan lopputulos on jo ratkaistu.

 

Tasatilanteessa voidaan soveltaa taaksepäinlaskentaa, joka alkaa viimeisestä sarjasta 10:ien lukumäärän mukaan, sitten edellisten sarjojen 10:ien lukumäärän mukaan ja tarvittaessa 9:ien jne. mukaan.

 

 

Soutu

Kaikki mukana kilpailee tai ei. Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

Jos kilpailu alkaa, mutta sitä ei suoriteta  loppuun (esim. jos kisassa ei ratkaista voittajaa), kaikki vedot mitätöidään.

 

 

Purjehdus

Kaikki mukana kilpailee tai ei. Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

Voittaa ottelun

Jos kilpailu alkaa, mutta sitä ei saada päätökseen, seuraavalle kierrokselle etenevä tai voiton saanut purjehtija/joukkue katsotaan voittajaksi ratkaisua varten.

 

 

Ammunta

Kaikki mukana kilpailee tai ei. Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

 

Sumo

Päätuomari/erotuomari määrittää ottelun voittajan ottelun lopussa. Myöhempiä hylkäyksiä tai muutoksia ei oteta huomioon vedonlyönnissä.

 

Jos ottelua ei järjestetä 24 tunnin kuluessa sovitusta alkamisajasta, vedot mitätöidään.

 

 

Surffaus

Pitkän aikavälin vedonlyönti

Voidaan soveltaa sääntöä 4 (vähennys). Osallistujien on aloitettava määritellyn kilpailun 1. kierros, jotta vedot ovat voimassa. Muussa tapauksessa vedot mitätöidään ja panokset palautetaan. Vedonlyönnin ratkaisuun käytetään palkintopallisijoitusta (ASP:n virallisen tuloksen mukaan). Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin. Jos tiettyä tapahtumaa ei ole kokonaan suoritettu, vedot mitätöidään ja panokset palautetaan.

 

Match-upit

Ratkaistaan sen mukaan, kuka surffaaja etenee pisimmälle tietyssä kilpailussa. Jos molemmat valitut osallistujat putoavat pois samalla kierroksella tietyssä kilpailussa, voittajaksi katsotaan vedonlyönnin kannalta se surffaaja, jolla on korkeimmat pisteet. Jos pisteet ovat tasan, vedot mitätöidään. Molempien match-upiin nimettyjen surffaajien on kilpailtava 1. kierroksella, jotta vedot ovat voimassa.

 

Karsintaerävedonlyönti

Kaikkien surffaajien on tultava veteen kyseisessä karsintaerässä, jotta vedot ovat voimassa, muuten vedot mitätöidään ja panokset palautetaan.

 

 

Uinti (ja kuviokellunta)

Kaikki mukana kilpailee tai ei. Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

 

Taekwondo

Vedonlyönti ratkaistaan virallisten tulosten perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

 

 

Triathlon

Osallistujien on ylitettävä lähtöviiva, jotta vedot pysyvät voimassa, muutoin vedot mitätöidään ja panokset palautetaan.Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

Painonnosto

 

Kaikki mukana kilpailee tai ei. Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

 

Paini (kreikkalais-roomalainen, vapaaottelu ja olympiapaini)

Vedonlyönti ratkaistaan palkintopallisijoituksen perusteella. Myöhemmät hylkäykset ja/tai valitukset eivät vaikuta vetoihin.

 

 Voittaa ottelun

Jos ottelu päättyy tasapeliin, kaikki vedot mitätöidään ja panokset palautetaan. Jos jompikumpi ottelija vaihdetaan toiseen ottelijaan, kaikki vedot mitätöidään ja panokset palautetaan.

 

 

WWE-paini

Ottelut ratkaistaan lähetyksen aikana annettavan lopullisen tuomion perusteella. Lähetyksen jälkeen tehtyjä muutoksia ei oteta huomioon vedonlyönnissä.

 

Kaikki vedot muissa kuin tiimitapahtumissa, joissa on viisi tai enemmän osallistujia (esimerkiksi Royal Rumble), ovat kaikki mukana, osallistuu tai ei, osallistumattomien panokset menetetään ja kaikki noteeraamattomat kilpailijat lasketaan vedonlyöntitarkoituksiin.