Apukeskus

Valitsemasi maksutapa saattaa olla nyt turvattu lisävarmennusta käyttäen.

Uusi EU-laki, joka vaatii kaikilta EU-alueen (mukaan lukien Norja, Islanti ja Liechtenstein) internetmaksuilta lisävarmennuksen, astui voimaan 1.1.2021.

Tätä varmennusta kutsutaan vahvaksi asiakastunnistukseksi (Strong Customer Authentication, SCA)

Kuinka vahva asiakastunnistautuminen vaikuttaa minuun?

Kun teet ostoksia netissä, sinulta saatetaan vaatia yksi tunnistautumisvaihe lisää, kun esimerkiksi teet talletuksen pankki- tai luotokortilla tai e-lompakon kautta. Kuinka tämä käytännössä tapahtuu, riippuu pankistasi. Joillakin pankeilla on käytössä tunnistautumiskoodi, jonka asiakas saa pankilta esimerkiksi tekstiviestinä tai sähköpostitse jokaisen tapahtuman yhteydessä. Toiset pankit taas käyttävät mobiilivarmennetta eli sovellusta, jota pystyt käyttämään ainoastaan omalla laitteellasi. Myös kasvo- ja sormenjälkitunnisteet voivat toimia vahvana tunnistautumismetodina.

Jos haluat tietää lisää, kuinka vahva tunnistatutuminen vaikuttaa sinuun, ole yhteydessä omaan pankiisi henkilökohtaisesti tai tutustu vaihtoehtoihisi pankkien nettisivuilla.


Juhli uusinta tarjoustamme kanssamme. Saat pyöräytyksen onnenpyörään joka kerta, kun talletat vaaditun summan!
Maksutapa
Kuvaus
Maksu
Käsittelyaika
Rajoitus
# Tehdäksesi talletuksen NetBet-tilillesi käyttäen VISA- tai MasterCard-luottokorttia, syötä korttisi numero, kortin voimassaoloaika, sekä turvakoodi (CVV), jonka löydät korttisi takapuolelta. Riippuen pankistasi, sinut saatetaan ohjata erilliselle varmennussivulle (Verified by VISA tai MasterCard SecureCode) tai sinua pyydetään vahvistamaan maksu käyttäen mobiilivarmennusta.
Ilmainen Välitön Min: 10
Maks: 50 000
# Skrill on e-lompakko, jonka avulla voit siirtää varoja nopeasti ja turvallisesti NetBet-tilillesi. Lisätietoa Skrill:stä saat avaamalla Skrill e-lompakon tai osoitteesta: www.skrill.com.
Ethän unohda merkitä laatikkoa, joka sanoo seuraavan viestin, kun olet tallettanut Skrill-tilillesi: ”Käytän tällä pankki/luottokortilla talletettuja varoja ukapelaamistarkoituksiin”.
Ilmainen Välitön Min: 10
Maks: 10 000
# Voit tallettaa varoja NetBet-tilillesi Skrill 1-Tap:n avulla. Valitse Skrill 1-Tap, kun olet tehnyt ensimmäisen onnistuneen siiroon, ja voit jatkossa tehdä siirtoja yhdellä klikkauksella, kunhan käytät samoja kirjautumistietoja. Lisätietoja osoitteesta: www.skrill.com.
Ilmainen Välitön Min: 10
Maks: 10 000
#

NETELLER on e-lompakko, jonka avulla voit siirtää varoja nopeasti ja turvallisesti NetBet-tilillesi. Lisätietoa NETELLER:stä saat avaamalla NETELLER e-lompakon tai osoitteesta: www.neteller.com.

Ilmainen Välitön Min: 10
Maks: 10 000
# Paysafecard on kätevä tapa tehdä maksuja netissä. Sen käyttö on helppoa ja käytännöllistä, koska se ei vaadi rekisteröitymistä eikä pankkitiliä. Et tarvitse edes pankkikorttia. Vieraile lähimmässä paysafecard-myyntipisteessä ja osta tositekoodi, jonka voit käyttää NetBet-tililläsi. Lähimmän paysafecard-myyntipisteen löydät osoitteesta https://www.paysafecard.com/fi-fi/.
Ilmainen Välitön Min: 10
Maks: 250
# Välitön pankkisiirto: Trustly tarjoaa tilisiirtoja turvallisesti, nopeasti ja yksinkertaisesti kuluttajan ja nettikauppiaan välillä. Maksut, jotka tehdään Trustlya käyttäen, tapahtuvat lähes samantien, ovat ilmaisia, eivätkä vaadi rekisteröitymistä. Se on integroitu kaikkiin suurimpiin pankkeihin ja voit kirjautua ja tehdä talletuksen NetBet-tilillesi käyttäen pankkitunnuksiasi. Lisätietoa Trustlysta löydät osoiteesta: https://www.trustly.net/fi.
Ilmainen Välitön Min: 10
Maks: 10 000
# Voit tehdä talletuksen NetBet-tilillesi joko siirtämällä rahaa omasta konttoristasi tai tekemällä nopean ja turvallisen tilisiirron verkkopankissasi. Muistathan lisätä talletuksen viitenumeron (löydät sen talletussivulta), jotta siirtosi tehdään ilman viivästyksiä.
Ilmainen 1-5 pankkipäivää Min: 10
Maks: 50 00
# Payz e-lompakon kautta voit vastaanottaa, lähettää ja kuluttaa rahaa maailmanlaajuisesti. Payz on ilmainen ja helppo käyttää ja voit avata tilin minuuteissa. Et tarvitse pankkitiliä tai luottoluokitusta ja voit lisätä varoja tilillesi usealla eri tavalla. Varasi ovat käytettävissäsi kuten haluat, täysin yksityisesti. Voit avata Payz-tilin osoitteessa www.payz.com.
Ilmainen Välitön Min: 10
Maks: 10 000
# Paytrail on verkkopankkimaksutapa. Voit siirtää sen avulla varoja suoraan pankkitililtäsi NetBet-tilillesi. Jos haluat käyttää tätä maksutapaa, valitse Paytrail kassalta, syötä summa, jonka haluat tallettaa ja valitse pankkisi. Kun olet vahvistanut talletuksen pankkisovelluksestasi tai pankkitililtäsi, NetBet-saldosi päivittyy välittömästi.
Ilmainen Välitön Min: 10
Maks: 10 000